- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
pşştttt naberr dalincimmm,
ooo yaramaz olur onlar o zamannn, içerde hareketli ise dışarda da ööle derler ya.
sıkma canını kızıcam ama artık, sen evhamlanırsan ben öliim o zaman artık.
artvinlim, dorukcumm çok teşekkürler kızlarr.
ayyyy artvinlii birice sıkmadığım için sizi mutlu oldum bende evdeyim
hep iş hep çocuk olmuyor valla sizlerle böyle sohbet etmek çok güzel oluyor
artı deşarj oluyorum.....bizi bizden başka kimse anlamıyor çünki
ben eskiden çalıştığım için hiç komşuluğum olmadı zaten komşulukta yok bu apartmanda..
o yüzden kk benim için çok şey ifade edior
bide siz mayıs annelerimi görseniz birbirimize gidiyruz.
şimdi yalovada bir arkadaşın çiftliğinde doğumgünü olacak mayıs bebelerinin
oraya gideceğiz...oradada paylaşım çok güzel....
çok yoruldum kızlar valla ama yaptım herşeyimiiii
ama kuzularımında hakkını yemeyim uslu durdular ....
şimdi kocişi bekliyorummm....
dr. bu akşam üstü olan muaynede her an doğurabilirsiniz, hep yatın günde 4 nidilat alın dedi...1 gün ile kar dedi...:çok üzgünüm: bebeklerin gelişimi sağlığı iyi dedi......
ben geldim kızlar
cumartesi günü dogum yaptım geçmişe hiç bakamadım
bebeklerimi kucagıma alamadım kuvezdeler
oglum 1900 kızım 2300 iyiler ama solunumda sorun var dediler off cok zor inanın onları orda bırakmak
dua edinde kısa zamanda kavuşım
Canım durumun nedir bilemiyorum ama senin haftaların da rahim boyu kısalığından günde 4 kez nidilata başlamıştım.Tahminimce ciğer geliştiricini vurulmuşsundur.Dr.um beni 72 saat içinde doğum başlayabilir bunlar ,bunlar olabilir beni hemen ara diyerek göndermişti..ben o rahimle 37+1 de doğurdum.Dr.um 38' de doğurmamı çok istemişti ben dayanamamıştım.Sıfır sancı ,sıfır kasılma ile doğuma gittim.Yani tam 11 hafta dayandı rahimim.Sakın korkma sende dayanırsın o haftalara inş.Sadece yat olur mu canım?Ben hep yattım hep..nidilatını saatiyle al..Kendine de ,bebeklerine de güven,hep konuş onlarla..dr. bu akşam üstü olan muaynede her an doğurabilirsiniz, hep yatın günde 4 nidilat alın dedi...1 gün ile kar dedi...:çok üzgünüm: bebeklerin gelişimi sağlığı iyi dedi......
canım allah analı babalı büyütmeyi nasipetsin gözün aydın canım dualarımız seninle en kısa zamanda bebeklerin inşallah yanında olacak hayatım allaha emanet olun.ben geldim kızlar
cumartesi günü dogum yaptım geçmişe hiç bakamadım
bebeklerimi kucagıma alamadım kuvezdeler
oglum 1900 kızım 2300 iyiler ama solunumda sorun var dediler off cok zor inanın onları orda bırakmak
dua edinde kısa zamanda kavuşım
slm kızlar, biz de 33 haftamıza girdik Allah'ın izniyle, Dr alttan muayene yaptı rahim ağzı 2-3 hafta daha taşır dedi, evde yatıyorum artık hiç kalkmamaya çalışıyorum. Bizim için dua edin 37 haftayı görebilelim Allah'ın izniyle bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar.
bizimki bayagıdır hazır hayatım . hepsini hazırladık kameramızı fotomuzu bile koyduk ama ben bütün kıyafetleri yıkayıp ütüledikten sonra tek tek jilatin torbalara koydum çekmecelerde toz olmasın diye malum nezamn gelir kuzular belli olmaz hastane çantamdakilerde öyle poşette sizlerade erkenden bu şekilde hazırlaya bilirsiniz .Kızlar siz hastane çantanızı hazırlamaya başlamadınızmı?
aaaaaaaaaaaaaa canım ne sıkılması valla sen yazıyorsun ben yaşıyorum sanki egitim gibi oluyor yaz hayatım ve hep buralarda ol senide kuzularıda kocaman öpüyorum.bide cananım bir girebilse oda özletiyor kendini olmadı yarın bir arayayım .slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
medine cnm hayırlı uğurlu olsun cnm sağlıcakla büyüt ailesine vatanına hayırlı evlat olsunlar....
üzülme cnm kilosu az bebeklerinin bundan dolayıda olabilir ama çok tutmazlar emin ol cnm
nefes maşallah cnm 31 haftalıksın 34 oldunmu korkma derim ..allahın izni ile cnm
bana gelince çocukları uyuttum, yemeğimi pişirdim yatak odasını oturma odasını topladım...çamaşır attımmakinaya ....bulaıklarıda teptim tam yemek yiyeceğim...çocuklar kalktı onları pış pışladım....yemek yedim...
bayadır çocukların gardolabı talandı ...kışlıklar...gelen hediye kıyafetler geçen seneden bu seneye giyebilecekleri..kıyafetler...bide günlük giydiğimiz kıyafetler çocukların ulaşabileceği yerdeydi alıp alıp yere atıyolardı...onları ayarladım....ama çocukları park yatağa attım....kaç saat delirdiler ama kah şarkı söyeledim...kah top attım..kah yemek yedirdim...onları oyaladım orada ...odalarınıda yataklarını çekerek sildim süpürdüm örtüleri değiştirdim.....şimdi size bakem dedim....kalakcağım mutfak süpürülüp silinecek yatak odasıda tabi..sonraçamaşır asacağımm..yemeğin yanına ilave yapacağım...
sizleri öptümmmm.....yaa yeni arakdaşlar diyebilir biz hamişlikten bahsediyoruz sen ne anlatıyorsun
ama ne yapem bende sizlerle bunları paylaşıyorumm...geleceğinizi görün tek bebek bakan ikiz annesiii
sizi çok öptümm
dr. bu akşam üstü olan muaynede her an doğurabilirsiniz, hep yatın günde 4 nidilat alın dedi...1 gün ile kar dedi...:çok üzgünüm: bebeklerin gelişimi sağlığı iyi dedi......
Kafanı hiç karıştırmadan bir an önce başla canım..28' den sonra adım atmaya halin olmayabilir.Alışveriş için ayakta kalacak durumun bile olmaz çok ağırlaşılıyor çünkü..Sonra çoğul gebelik erken doğum riski demek..Alacaklarını listele,kafanda yerlerini belirlediysen kısa sürede bitebilir.Kendi zevkine göre alırsın sende..Ben alışverişimin hemen hemen hepsini 1 günde bitirmiştim ama hep küçük, küçük ihtiyaçlarla hiç bitmiyor alınacaklar..Ayrıca çok da abartmamak gerek diyorum..biz eşimle sadece kendimizi tatmin etmişiz alışveriş yaparken..O kadar şeyimiz kaldı kı bir kez bile giyilmedik...Kolay gelsin canım..vallla ben doğru dürüst alışveriş bile yapmadım bırakçantayı..ne bilim kimisi erken dio kimisi başla kafam çok karıştıkafamçokkarıştı
haftaya ufakdan alışverişe başlıycam 28 den sonra hazırlarım heralde bende.
Canım durumun nedir bilemiyorum ama senin haftaların da rahim boyu kısalığından günde 4 kez nidilata başlamıştım.Tahminimce ciğer geliştiricini vurulmuşsundur.Dr.um beni 72 saat içinde doğum başlayabilir bunlar ,bunlar olabilir beni hemen ara diyerek göndermişti..ben o rahimle 37+1 de doğurdum.Dr.um 38' de doğurmamı çok istemişti ben dayanamamıştım.Sıfır sancı ,sıfır kasılma ile doğuma gittim.Yani tam 11 hafta dayandı rahimim.Sakın korkma sende dayanırsın o haftalara inş.Sadece yat olur mu canım?Ben hep yattım hep..nidilatını saatiyle al..Kendine de ,bebeklerine de güven,hep konuş onlarla..
Nefes sen nasılsın canım?
nefes canım sağolasın sen nasılsın ben arada bakıcam hemen cevap yazamayabilirim kocam yataktan kalktımmı kızıyoda artık:kedi: bide kayınvalidem bende
dr rahim ağzı uzunluğunu 9 mm ölçtü.kızım kafasını çok yaslamış...serklaj ipi de artık fazla koruyamayacak gibiymiş...ciğer geliştirici iğneyi oldum..cumartesi de vurdurayım evde diyorum..banyo bile yapmıcam uzun süre..