Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ne güzel anlatmışsın dırımcığım özendim sana Allah bizlerede o günleri yaşatsın
minişlerinle eşinle mutluluğun hep daim olsun rabbim nazarlardan korusun sizi

İyiler şimdiler canım.Çok hareketliler..1 kilo olmalarına rağmen sanki 10 kiloluk enerjileri var gii :)) sen nasılsın ?
aman iyi olsunlar Allah nazardan korusun :nazar::nazar:
ben iyiyim sağol eşim hasta 2 gündür yatıyor ona bakarken kendimi unuttum,toparlıyacak oda inşallah cuma kontrolde öğreneceğim minişlerimin nasıl olduğunu sevindim iyi olmanıza a.s.

İyiler şimdiler canım.Çok hareketliler..1 kilo olmalarına rağmen sanki 10 kiloluk enerjileri var gii :)) sen nasılsın ?
aman iyi olsunlar Allah nazardan korusun :nazar::nazar:
ben iyiyim sağol eşim hasta 2 gündür yatıyor ona bakarken kendimi unuttum,toparlıyacak oda inşallah cuma kontrolde öğreneceğim minişlerimin nasıl olduğunu sevindim iyi olmanıza a.s.

Çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:

brice sağol cnm beniömmm inş.. sizlerde anlatacaksınız buardan böylee

Dırımcım biz cerrahpaşada düşünüyoruz doğumu kısmetse.Bana yardımcı olurmusun tatlım..mesela hasta bezi ve şu alta serilen muşambalar varya onları bizmi götürüyoruz.Birde pike takımı alsam yanıma özel odada kullanmama müsade ederlermi.ışte alklına gelenleri söylersen sevinirim canım.

Dırımcım biz cerrahpaşada düşünüyoruz doğumu kısmetse.Bana yardımcı olurmusun tatlım..mesela hasta bezi ve şu alta serilen muşambalar varya onları bizmi götürüyoruz.Birde pike takımı alsam yanıma özel odada kullanmama müsade ederlermi.İşte alklına gelenleri söylersen sevinirim canım.

Artvinli merhaba, nasıll gidiyor?

Dırımcım biz cerrahpaşada düşünüyoruz doğumu kısmetse.Bana yardımcı olurmusun tatlım..mesela hasta bezi ve şu alta serilen muşambalar varya onları bizmi götürüyoruz.Birde pike takımı alsam yanıma özel odada kullanmama müsade ederlermi.İşte alklına gelenleri söylersen sevinirim canım.

cnm cerrahpaşaya en az 4 hastane çıkışı götür ....fazlası olsun eksiği olmasın
senin doğum yaza geliyorsa 2 tane fazladan battaniye koy
biberonlarını hazırla....4 biberon koy....strelize makinan varsa oraya götür...sağma makinanı götür....molfixsin pramatüre bebek bezinden al 2 paket ...eğer bebeklerden biri özelbakım yoğunbakım gibi bi yerde kalırsa.....iki paket gitti bizde 7 gün kaldık...özel bakımda.....sen oradan alırsın...

devlet hastanesi olduğundan kendi pike takımını götür...çatalını bardağını yanındaki refaktcınında ....havlu peçeteni....gecelik takımını terliğini...tarağından tokana kadar cnm sonra hasta bezi doğum öncesi doğumhaneye de istiyolar doğum sonrasıda lazım ama sen ilk etap için 2 paket al...bu konuda çok kızıyolar getirmeyenler oluryor...
özel odanı süsleyebilirsin.....herşey yapabilirsin...
kısaca liste yapem karıştıı

bebekler için

4 tane hastane çıkışı
2 tane (yazlık battaniye)
4 biberon
1 paket bez pramatüre..
yelek koy
külotlu çorap koy
bebekler üşüyebiliyor...
bebek odasına hastane çıkışının hepsini verme
mesela atletini şapkasını gibi...

kendine

gecelik takımı 2 tane(BEN UZUN KALDIM 3 GECELİK 2 PİJAMA KULLANDIM)
ÇORAP
TERLİK
TARAK
TACIN
BARDAK
ÇATAL
KETIL
PED GÖTÜRME ONLAR VERİYO
HASTA BEZİ...
PİKE TAKIMI

GEREKLİ DETYALARI TLF KONUŞURUZ..

Artvinli merhaba, nasıll gidiyor?

Canım mesajını yeni gördm.ama bu seferde sen çıkmışsın.

Artık çok zorlanıyorum,ya daha 7.ayımız yeni bitti ama ne oturabiliyorum,ne yatabiliyorum.O kadar ağırlaştımki babam yanımda duramıyor içim kötü oluyor senin halini görnce diyor.Hani tv de sürahi nine varya,aynı onun gibi yüryorum artık.çocukların ikiside aşağıda alta çok baskı yapıyorlar bütün zorum ondan.

Sen nasılsın.Valla çok güzel haftalardasın,herkesin bir olmaz ama haftanın tadını çıkar bencekaydirigubbakcemile5

cnm cerrahpaşaya en az 4 hastane çıkışı götür ....fazlası olsun eksiği olmasın
senin doğum yaza geliyorsa 2 tane fazladan battaniye koy
biberonlarını hazırla....4 biberon koy....strelize makinan varsa oraya götür...sağma makinanı götür....molfixsin pramatüre bebek bezinden al 2 paket ...eğer bebeklerden biri özelbakım yoğunbakım gibi bi yerde kalırsa.....iki paket gitti bizde 7 gün kaldık...özel bakımda.....sen oradan alırsın...

devlet hastanesi olduğundan kendi pike takımını götür...çatalını bardağını yanındaki refaktcınında ....havlu peçeteni....gecelik takımını terliğini...tarağından tokana kadar cnm sonra hasta bezi doğum öncesi doğumhaneye de istiyolar doğum sonrasıda lazım ama sen ilk etap için 2 paket al...bu konuda çok kızıyolar getirmeyenler oluryor...
özel odanı süsleyebilirsin.....herşey yapabilirsin...
kısaca liste yapem karıştıı

bebekler için

4 tane hastane çıkışı
2 tane (yazlık battaniye)
4 biberon
1 paket bez pramatüre..
yelek koy
külotlu çorap koy
bebekler üşüyebiliyor...
bebek odasına hastane çıkışının hepsini verme
mesela atletini şapkasını gibi...

kendine

gecelik takımı 2 tane(BEN UZUN KALDIM 3 GECELİK 2 PİJAMA KULLANDIM)
ÇORAP
TERLİK
TARAK
TACIN
BARDAK
ÇATAL
KETIL
PED GÖTÜRME ONLAR VERİYO
HASTA BEZİ...
PİKE TAKIMI

GEREKLİ DETYALARI TLF KONUŞURUZ..

Ah canım nasılda ayrıntılı yazmışsın.valla bu bilgiler çok işime yaradı.Ben ilk doğumumu özelde yaptım orada durum daha farklıydı.Kendimi tecrbeli olmama rağmen doğum konusunda çok tecrübesiz hissettim şimdieyvahedigeldismile

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebişler 8-10 hafta daha sabrederler hayırlısıyla.

Benim bu haftalarda bir sıkıntım yok evt, yaşadığımız tatsız durumu saymazsak gebelik açısından rahat bir evre. Hatta bazen gebe olduğumu bile unutuyorum, ilk aylarda tansiyon düşüklüğü, uyku, bulantı filan bayağı hatırlatıyordu ama şimdi pek bişey yok. ınşallah bundan sonrasını da sağlıkla gideriz bakalım.

Artık ikiz anne adayı olmasam da özlüyorum sizi, bu konudan uzak duramıyorum. bizi de tek bebişimizle kabul edin ne yapalım. ohaoldumsmile

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebişler 8-10 hafta daha sabrederler hayırlısıyla.

Benim bu haftalarda bir sıkıntım yok evt, yaşadığımız tatsız durumu saymazsak gebelik açısından rahat bir evre. Hatta bazen gebe olduğumu bile unutuyorum, ilk aylarda tansiyon düşüklüğü, uyku, bulantı filan bayağı hatırlatıyordu ama şimdi pek bişey yok. İnşallah bundan sonrasını da sağlıkla gideriz bakalım.

Artık ikiz anne adayı olmasam da özlüyorum sizi, bu konudan uzak duramıyorum. bizi de tek bebişimizle kabul edin ne yapalım. ohaoldumsmile

Ah canım ya,hiç öyle dşünme neolur.anneliğin hiç tek bebek iki bebek diye ayrımımı olurmuş.Ben daha hamile bile değildim bu topiği takip ediyordum.Sen her zaman burda ol bizde senin hamileliğinin gidişatını merak ediyoruz.

İnan seni çok iyi anlıyorum.hissettiklerini ben 7 aydır hissediyorum.Ama hep şükrediyorum.vardır bundada bir hayır diyorum ve sabırla doğumumu bekliyorum.Sende rabbimin izniyle minik kızını sağlıkla alacaksın kucağına dualarım hep seninle canım.:1hug:

merhaba arkadaşlar.bir aydır uğrayamadm buralara.annemlerde kalıyorum artık çünkü.Allah'a Şükürler Olsun biz iyiyiz.bebeklerim bir kiloyu geçmişti iki hafta önce,şimdi dahada büyümüşlerdir ınşallah.27+4 te ciğer iğnelerimizi olduk her ihtimale karşı.haftada bir nst ye giriyorum,bir iki tane kasılmalarım çıkıyor.doktor normal dedi.nidilat kullanmaya başladım.ınşallah hepiniz iyisinizdir.doğum yapan arkadaşları da tebrik ederim.kendinize ve bebişlere iyi bakın.

günaydın herkeze ..... ama kimseler yok hamişler uykuda aman uyuyun vallabende uyku bitti sabaha kadar uyku yok bir iki saat uyuyup 8 de kalkmaya başladım artık. bir iki gündür agrılarm fazlalaştı geceden beri özellikle sag tarafım çok agrıyor garip bir agrı hem makatıma hem aşagıya vuruyor bu agrılar beni bayagı korkutmaya başladı .bugün 11,30 kontrolümüz var dr. ne diyecek inşallah herşey yolunda gider insanın her agrıda dogum aklına geliyor ama daha çokkkkk erken allahım korusun hepimizi ve bebeklerimizi vakitlice gelsin kuzular . hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm opuyorumnanaktan

günaydın herkeze ..... ama kimseler yok hamişler uykuda aman uyuyun vallabende uyku bitti sabaha kadar uyku yok bir iki saat uyuyup 8 de kalkmaya başladım artık. bir iki gündür agrılarm fazlalaştı geceden beri özellikle sag tarafım çok agrıyor garip bir agrı hem makatıma hem aşagıya vuruyor bu agrılar beni bayagı korkutmaya başladı .bugün 11,30 kontrolümüz var dr. ne diyecek inşallah herşey yolunda gider insanın her agrıda dogum aklına geliyor ama daha çokkkkk erken allahım korusun hepimizi ve bebeklerimizi vakitlice gelsin kuzular . hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm opuyorumnanaktan

Nefescim hayırlı haberlerle gel inşallah.
Bende senin gibiyim heran tetikteyim sanki heran doğuruyormuşum gibi.geceleri kalçalarımın ağrısından uyku uyuyamaz oldum.Allahım yardımcımız olsun,vakitlice doğum yapalım inşallah.

slm kızlar gecmısı okuyamadım canım sıkkın bı kaç gundur bır bakayım dedım

Dalincim hayırdır niye moralin bozuk,sıkma canını gereksiz herşeye.Sen ikiz hamilesin sıkıntın sana yeter canım.Takma hiç kimseyikaydirigubbakcemile2

slm kızlar ev maratonuna girmeden sizlerede slm vereyim didim

yavrukirpi cnm sen herzaman gel buraya tek bebeğin olsada biz seni merak ederiz....
hepimiz bu yolda kader arkadaşıyız cnm ....gitme bi yerlere...

dalinnn efamlısıı ne sıkıyorsun canını.....

bize gelince ben herzamanki gibi ev işlerine dalacağım kızlar çocuklar biberonlarından sütünü alıyor
yerlere döküyolar bütün çekmeceler boşaltılıyor ...çamaşırım bitmiyor vs.vs...koşturmaca....çocuklar huyuz olmayınca herşey su gibi akıyorrrrr......sizleri çok öptüm...hiçbişey için sıkmayın canınızı
hayatınızda yaşabileceğiz en büyük mucizeyi yaşıyorsunuz....göbeklerinizin bol bol resmini çekin
inanın madden gücümüz biraz daha fazla olsa bir çocuk daha arzu ederdim...karnımı gere gere dolaşırdım.....hamilelik annelik muhteşem bir duygu bir kadına verilmiş en büyük lütufffff......

X