slm kızlar sımdı geldı dr dan yawrularım cok ıyıler saglıklıalr
sağdakı kuzum prenses
soldaki kuzumda prens mıs
sonunda ogrendım bebekelrımın cınsıyetelrını bır kızım bır oglum olucak cok mutlu oldum saglıkla brıd ekucagıma alsam ne ısterım daha
opuyorumnanaktan
hemen okşadım valla :kedi:şükürler olsun geldik bu zamana yavrularımı bekliyorum artık rekor bende aklinialirimsmile annemin yanında olmasaydım zor görürdüm bu günleri
canım göbek düşüklüğü hamilelikten hamileliğe farklılıklar gösteriyorsakınmoralini bozma,
ay ben de çok 36. haftamda yeter artık gelin diyordum ki geldiler.. çamaşırımda nişanı görünce sewinçten nasıl hazırlanıp dr. a gittiğimi bilemiyorum, korkudan çok sewinç vardı,darısı hayırlısıyla sağlıkla seninbaşına canım...
Benim duyduğum göğüs altından 4 parmak boşluk olursa o zaman doğum yaklaşmış diolarmış, hatta doktorumda karnın daha yukarıda demişti 2 haft önce, bu arada biz 32. haftamızdayız. Allah'ım hepimize sıralı doğumlar nasip eder inşallah, 37-38 leri görürüz
selamlar kızlar nette problem vardı giremiyodum şükür kavuşturana diyim ve başliim anlatmaya dün dr a gittik biri 2520 diğeri 2410 gr olmuş oğullarımın ama bi sorunumuz var sanırım ben bu sabah üç kere her wc ye kalktığımda acayip yoğun akıntı ve kahverengi lekeler geldi baya bi akıntım oldu sonra bide adert sancısı gibi ağrı ama düzenli filan değil durim biraz daha dedim bidaha olursa giderim dedim hastaneye biraz önce yine biraz gelir gibi oldu ama sabahki kadar yoğun değikl ama bugün ağrılarım çok dolaşamıyorum bile evin içinde bebeklerim mi gelio ne şimdi takipteyim bidaha gelirse kesin gidicem bakalım durum bu yani geçmişe bakamadım çok geride kaldım çünkü sandalyedede oturamıyorum bi akıl verirsiniz diye geldim ben sanırım heran doğurabilirim
iyi günler hepinize kızlar. ama kimsecikler yok bugün .
dalincim cokkkk sevindim canım biri kız biri erkek ne güzel allahım saglıkla zamanında kucagına almayı nasipetsin
23 nisan olunca benim kuzu evde bugün sabah arkadaşım onu aldı yakında bir okulun kutlamalarını seyretmeye götürdü pek mutlu oldu ama istekler bitmiyor bu gün benim günümmüş deyip duruyor sıpa
kek pasta siparişleri var onları yapıyorum bide parka gidecegiz ufakta bir piknik inşallah ordan doguma gitmem .yorucu bir gün beni bekliyor .hepiniz güzellll bir gün geçirin kızlar hepinizi kocaman öptümmmmmmmm opuyorumnanaktan
selamlar kızlar nette problem vardı giremiyodum şükür kavuşturana diyim ve başliim anlatmaya dün dr a gittik biri 2520 diğeri 2410 gr olmuş oğullarımın ama bi sorunumuz var sanırım ben bu sabah üç kere her wc ye kalktığımda acayip yoğun akıntı ve kahverengi lekeler geldi baya bi akıntım oldu sonra bide adert sancısı gibi ağrı ama düzenli filan değil durim biraz daha dedim bidaha olursa giderim dedim hastaneye biraz önce yine biraz gelir gibi oldu ama sabahki kadar yoğun değikl ama bugün ağrılarım çok dolaşamıyorum bile evin içinde bebeklerim mi gelio ne şimdi takipteyim bidaha gelirse kesin gidicem bakalım durum bu yani geçmişe bakamadım çok geride kaldım çünkü sandalyedede oturamıyorum bi akıl verirsiniz diye geldim ben sanırım heran doğurabilirim
dalinciğm nihayet çok sevindm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla.
aman maşallah diyelim hayatım benm dr 37 haftayı bitirirsn diyor bakalım ani birşey olmaz inşallah cnm da senin haftalarını görürüz...
kızlar şimdi dr u aradım çağırdı ben gidiom dua edin öptüm sizi