Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Merhaba arkadaşlar,benim de bu sabah kontrolüm vardı..ıki bebeğim de 1000 gr civarı olmuşlar,birinin boyu 34 cm,birinin boyu 35 cm..ıkisinin de kafası aşağıda..Toplam 2 kilolar ..Önce kızın kafası aşağıdaydı,erkek de artık dönmüş..Yüzlerini göremedik..Şimdilik herşey yolunda..26 +6 günlüğüz bu gün...

medine kuzum sıranı kaptırdın şekerim,,,,,,,

kızlar şimdi dr u aradım çağırdı ben gidiom dua edin öptüm sizi
cnm allah yardımcın olsun hayırlısı ile doğum geçir inşallah,,,,,

ah kuzum dualarımız hep birbirimiz için zaten,,,,

maşallah kuzulara ayşeciğm rabbim nazarlardan saklasın inşallah,,,,

,,,

Ayşecim maşallah kuzularına 1 kilo olmuşlar demekBenimde haftaya cuma kontrolüm var bakalım benimkiler ne kadar olmuşlar en son 2 hafta önce 850 civarıydılar.
Benimde oğlumun kafası aşağıdaydı o yüzdenn beni çok zorluyor.Bakalım bu sefer duruşları değişmişmi.

NEROKA ah canım biliyorum hepimiz dua ediyoruz birbirimize.Beraber üzülüyoruz sıkıntılarımıza,helede güzel haberler okuyunca mutlu oluyoruz.Bende inşallah burdan güzel haberler yazıcam sizlereopuyorumnanaktan

geranimocum hayırlı doğumlar olsun inşallah
ayşeciğim sanada bebişlerede maşallah bak korkacak birşey yok çok şükür
kızlar hepinize kolaylıklar Allah yardımcımız olsun

artvinli cnm inşallah hep güzel mutlu haberler paylaşalım burada.......

geranimo ne yaptı acaba doğuma aldılarmı haberi olan telefonu olan varmı??

Nerocum heralde aldılar doğuma geranımoyu hayırlısı olsun.Bende yok tlf.Anca doğurup kendne gelnce bize haber verr heralde

kızım ya ne doğurması git pikniğini yap paşa paşa dön evine ona göre daha varopuyorumnanakt
nerocum valla dogurmadım şükür ama ne yapacagım bu kuzuyla ben bilmem evde oldumu sıkılıyor beni sokaklarda süründürüyor bende kıyamıyorum ama bir iki hafta daha böyle kıyamam heralde ondan sonra bayagı zorlanırım kuzunun gönlünü yapmaya .
kızlar şimdi dr u aradım çağırdı ben gidiom dua edin öptüm sizi
canımmm hayırlısı olsun inan kendim doguracak gibi heyecanladım hatta bi an gözlerim doldu allahım saglıkla dönmenizi nasipetsin hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleriiii opuyorumnanaktan
hayatım artık tam zamanı çanta hazırlaman için alışveriş yapman için almaktı yıkamaktı ütülemekti anca toparlanırsın ben 28. haftada herşeyimi halletmiştim sanada kolay gelsin hayatım.

maşallah kuzulara kilolarıda pek iyi nazar deymesin canım.

nefescğ cnm doğrusun aslında kuzular doğunca asıl için var senin berk ile o zaman daha çok lgi alaka isteyecek oy kuzum allah yardımcn olsun valla,,,,,
ben bile 2 taneyle tırsıyorum ne yapıcm diye bebişleri olanları okuyorumda geceler gündüze karışmış allah hepimizin yardımcısı olsun

nerocum tek sıkıntım berk şimdi bide anaokuluna başlıyacak daha çok ilgi istiyecek şimdi sagolsun kreştekiler çok destek oluyor bebeklere resmen onlar alıştırdı onuda bir heyecan sardı hergün hadi anne gelmiyecekmi kardeşlerim diyor güzel kuzum benim inşallah yete bilirim hepsine berk şuan ilgiye çok alışkın sırf biz deyil eşimin ailesi benim ailem konu komşu berke okadar düşkünlerki biraz beklenen bebek olunca dahada bir sevgiyle yaklaştı herkez ama inşallah bebekler geldikten sonra olacaklar onu etkilemez hatta eşime dedim şimdiden bir torba oyuncak alda knarda dursun hastanede gelen gidene veririz berke verir. kapıyada yazacagım valla ilk önce abiyi tebrikedin diyede garip olacak
o kapıyada yazı yazmak heralde napayım valla etkilenmesin diye herşeyi düşünür olduk.

tabi cnm kesinlikle çok haklısın doğduklarında kabullenmeleri çok zor benm kzenimn 7 yaşında kızı var 4 ay önce oğlu oldu çocuk resmen bunalıma girdi,,,,,yeğenim de 7 yaşındaydı ikşnci oldu şimdi 4 yaşına girecek hala çok kıskanıyor kardeşini eee kabuleniyorlar ama bayağı bir zaman alıyor ama yapacakta bişey cnm

kizlar siram gitsede ben yarin gidiyorum ins esim yeter artik dio ki vandan yeni geldi dayanamadi gidelim alsinlar dedi bakalim nolcak
benim ne yapmam gerek yemek yemicem dogum yapanlar yardim eder mi

kizlar siram gitsede ben yarin gidiyorum ins esim yeter artik dio ki vandan yeni geldi dayanamadi gidelim alsinlar dedi bakalim nolcak

canım niye aç bırakıyorsun bebişleride kendinide zaten tamam bugün alalım deseler her koşulda serum takarak bekletirler hayatım seni prosüdürler filan beklersin yani ondan sabh güzel güzel yap kahvaltını
hayırlısı olsun hayatım güzel haberlerini bekliyoruz.opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar
mutlu haftasonları
medineciğim Allah kazasız belasız kurtarsın iyi haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlarrrrr... medinecim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım.... ay doğuran doğurana çok heycanlı... geranimodan haber varmı ya çok merak ettim onuda ses çıkmadığına göre doğdu galiba minnoşlar...hayırlı evlat olsunlar inşallah....
darısı bizler gibi bekleyenlere zamanında sağlıkla inşallah....
bugün yine süper bi hava var dışarda dün yeterince gezdim aslında sokağa çıkmayada korkuyorum ama kendiminide atasım gelio sokaklara......
güzellllll bir hafta sonu diliyorum hepinize....

medineciğim hayırlısı ile sende kuzularını kucağına alırsın inşallah...ee bugn alınacaksa tabii aç olman lazım 6-8 saatlik aç olmak gerekiyormuş...dr dediği bana en son gittiğimde suyun yada kanaman olursa hemen hastaneye geliyorsun ve su bile içmiyeceksin dedi...

selamlar kızlar iyi dilekleriniz için sağolun benimle heyecanlanmışsınız ama anlatim olanları evet doğum ufaktan başlamış gittiğimde düzenli sancılar çıktı nst de muayene ettiler açılmada başlamış aama erteleeme serumu taktılar 4/5 saat kadar müşaade altında tuttular serum etkiledi sancılar geçti eve gönderdiler bide adalat ilaç verdiler yani kavuşamadık kuzularımla dün geldiğimde sersem gibi olmuştum gece haber veremedim size ama bugünde iyi sayılmam o kadar halsizim ve ağrılarım varki anlatamam inanın karın ağrısından zor yürüyorum dünkü kasılmalardan sonra sanırım yaptıkları serum gevşetti o yüzden heryerim ağrıyo ama bakalım ne kadar etkili olucak ve kadar daha dayanıcaklar dünya kadar da ilacım oldu içtiğim keşke doğsalardı bu kadar kimyasal almasaydım diyorum açıkçası sanki onlara daha zararlı gibi gelio ilaçlardan nefret ediyorum bizde durum bu kızlar haber verim dedim şimdi yarıcam oturamıyorum pek ağrıdan öptüm çok çok sizi tekrar teşekkürler benle paylaştınız bu heyecanı opuyorumnanaktan

cnm aman dinlen 1-2 hafta daha beklesin kuzular inşallah...

hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın yorma kendini nasıl olsa gelecek minişlerin Allahın izniylea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…