Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Kayra Maşallah çok tatlı olmuşlar

kayracım cookk tatlı olmus kızların.senınle hemserıyız bılıyosun.kızları al gel benım magazam var kanatlı avm nın ıcınde gilhan gumus dısarı cıkarsan mutlaka ugra beklerım.coook optm cıtır kızlarını...kaydirigubbakcemile3

Benim eşimin de Eskişehir de gümüş dükkanı olan bir bayan akrabaları var..Ama adı neydi unuttum..:kedi:

Benim duyduğum göğüs altından 4 parmak boşluk olursa o zaman doğum yaklaşmış diolarmış, hatta doktorumda karnın daha yukarıda demişti 2 haft önce, bu arada biz 32. haftamızdayız. Allah'ım hepimize sıralı doğumlar nasip eder inşallah, 37-38 leri görürüz

Ölçtüm yok öyle 4 parmak boşluk çok şükür diyeyim o zaman..:Saruboceq: Ben 35-36 ya da razıyım..Rahim ağzı yetmezliğim var çünkü..Hepimize maşallah...

Kayra Maşallah çok tatlı olmuşlar

sağol canım nasılsın.... uzun zamandır görüşemiyoruz.. az kaldı maşallah...

kayracım kızlarına bayıldımmmmm

maşallah rabbim nazarlardan korusun onları

böyle resimlere baktıkça iiyce sabırsızlanıyorum ben..

sabırsızlanma canım.. nasılsa gelecekler hamileliğin tadını çıkar...

canım sağoll.. pek kanatlıya gitmiyorum ama gelirsem muhakkak uğrarım..

http://i1004.hizliresim.com/2010/4/21/5691.jpg

biz büyüyoruz hamiş teyselerrr .. darısı başınızaaaaaa.... yalnız annemizi meşgul ediyoruz aranıza gelemiyo
kayracım maaaşallah tontişlere çok tatlı olmuşlar..
ewt ya gün geçtikçe değişiyolar ilk fotoğraflarına baktıkça daha ii anlıyorum..Seninkilerde katılır aramıza yakında inş...
geçmiş olsun canımmm ..

gözün aydın dalincim murtaza&düriye geliyo :)

Hiçbirşey söylemiyor doktorum canım tarih vermek istemiyor doğum eylemi kendi başlarsa alırım diyor. Ben de ağırlaştım iyice artık gelsinler diye bakıyorum. Benim midemdede yanma ekşime olmuştu Talcid şurup çok iyi galdi tavsiye ederim, sadece şikayetim olduğunda içtim bir ölçek hemen kesiyo.

Bebişlerin sağlıkla gelirler kucağına alırsın İnşallah.

Evet görüşemiyoruz Kayracım benim artık ayaklarım şişmeye başladı çok oturamıyorum pc başında. Az aldı İnşallah hayırlısıyla

dalincim hayırlı olsun... tahminim tutumadı ben iki kız bekliodumne yalan sölim....hayırlı evlat olsunlar....

Kızlar bir de siz bakarmısınız ,benim göbeğim düşmüş mü biraz ? Annem dün akşam düşmüş göbeğin artık dedi..:çok üzgünüm: Az evvel çektim pc nin kamerasından..

canım göbek düşüklüğü hamilelikten hamileliğe farklılıklar gösteriyorsakınmoralini bozma,

ay ben de çok 36. haftamda yeter artık gelin diyordum ki geldiler.. çamaşırımda nişanı görünce sewinçten nasıl hazırlanıp dr. a gittiğimi bilemiyorum, korkudan çok sewinç vardı,darısı hayırlısıyla sağlıkla seninbaşına canım...

kevser ALLAH yardımcın olsun canım yaaa bizide zor günler beklio desene

kevser ALLAH yardımcın olsun canım yaaa bizide zor günler beklio desene

ayy medine kız, maşallahya, 38. hafta süpersinizmaşallah maşallah... ay benim için bi okşa göbüşünü, artık neresi olduğunu anlıosundur karnındaki çıkıntıların, inan doğduğunda da aynı hareketleri yapıolar.. oyyy

opuyorumnanaktan

hemen okşadım valla :kedi:şükürler olsun geldik bu zamana yavrularımı bekliyorum artık rekor bende aklinialirimsmile annemin yanında olmasaydım zor görürdüm bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…