31+1 olmuşsn sende eylülcğm bende 31 den sonra ağırlaştm artık ama 33+ daha zormuş
dr.dogum için gün vermişmiydi canım sana .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31+1 olmuşsn sende eylülcğm bende 31 den sonra ağırlaştm artık ama 33+ daha zormuş
dr.dogum için gün vermişmiydi canım sana .
cnm 37 haftada alırım dedi erken gelmezlerse 10 mayısa geliyor 37+lar inşallah beklerlerde bende dedim zaten 10 mayısta hastane kapısındayım
merhaba arkadaşlar.herkese sağlıklı günler ve sağlıklı gebelik diliyorum.benim malesef bebeklerim erken doğdular.biri 4,diğeri 16 gün yaşadı ve kaybettim.5 gün oldu toprağa vereli.çok acı bir durum.allahım kimseye yaşatmasın.benim kanamam oluyordu ara ara.bu kanamamı durduramadılar malesef.24+4 haftalık sezeryan oldum.bebeğimin birisi rahim ağzına yerleşmiş ve kan pıhtısı rahmi tıkamış.plasenta previa denilen bir durum.kanaması olan arkadaşlarım ne olur kendilerine çok dikkat etsinler.allahım benim yaşadığım acıyı kimseye yaşatmasın.
amin canım inşallah Allahım hepimize hayırlısıyla kucagımıza saglıklı vede sıhatli kuzularımızı almayı nasip etsin inşallah
medinecigim sen ciger gelştirici igne oldunmu
herkese günaydın
uykusuz bi gece bide sabah uyyamıyorum cok zorlanıyorum yatakta hareket edemez oldum oturammıyorum sagımın üstune yatıyorum diğer böbregim cok agrıyo gercekten hafta ilerledikce sıkıntılar cogalıyo
herkes iyidir inş hapiniz öptüm opuyorumnanaktan
Herkese selam kızlar.......Nasılsınız bakalım.
Bizde bugün annemle ev oturmasına gittik.Giderken çok zorlandım,birde 3 kat merdiven çıktım.Yavaş yavaş dinlenerek çıktım ama yinede çok zorlandım.Birde bende çok çarpıntı oluyor,sizdede oluyormu?Dinlenince geçiyor,ama resmen bayılacakmış gibi oluyorum.Ama çokta iyi geldi,içim açıldı,sofralar donatılmış,yavrularıma bile iyi geldi.bütün gün çok hareketlilerdi.
herkese günaydın
uykusuz bi gece bide sabah uyyamıyorum cok zorlanıyorum yatakta hareket edemez oldum oturammıyorum sagımın üstune yatıyorum diğer böbregim cok agrıyo gercekten hafta ilerledikce sıkıntılar cogalıyo
herkes iyidir inş hapiniz öptüm opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar...
herkese hayırlı cumalar ALLAH dualarımızı kabul etsin,melekler koruyucumuz olsun,ALLAH bebeklerimize sağlık,ailelerimize huzur bizlere dayanma gücü versin Allah hepimizin yardımcısı olsuna.s.
artvinli bu haftalardan sonra öyle insan iki adımda yoruluyor malesef .bende çıktım oğlumla bugün yemek yedik biraz gezelim dedim 15 dakkada agrılar başladı hemen eve geri .şimdide uzattım bacakları dinleniyorum .kalp çarpıntısına gelince bendede çok oluyordu ama bu son ay bayagı hafifledi canım. ama ikizlerde normalden fazla oluyormuş öyle duydum .
canım bendede olmuştu çarpıntılar ve halada var doktorum kardiyolojiye git dedi gittim bişye çıkmadı hamilelikden dediler
Demekki herkeste oluyor.ama bak seninki geçmemiş.bünyeden bünyeyede değişiyor demekki.
herkese hayırlı cumalar inşallah cumanız mübarek olsun
bizde dün yine kontroldeydik
doktor yine gün vermedi yarın yine gidecegiz Allahımın izniyle artık gün aşırı kontrol altında tutacak sularına falan bakıyor nst ye giriyorum derken sularında azalma falan olursa alacak yoksa 40 haftaya kadar gidecegiz Allahın izniyle
pup şa lalalallalalallala :)))))
rose de doguracak amanınnnnn tek tek sıralarını savıoalr sıra bana gelıoo
Dalin hadi sende yolu yariladin sonrada sira bana gelecek insallah:)
sağol nefescim iyiyim kusura bakma dün görmedimiyi olmaya çalışıyoruz canımmm sen nasılsın nasıl gidiyor.
cnm zor zamanlar son zamanlar allah bugünlerimi aratmasın,,,sadece şu an kaburga ağrılarım beni çok yoruyor,,,yatmak oturmak pöfff yani kuzum
amin canım Allah aratmasın inşallah benim de aynen zorlaştı bazen nefesim daralıyo sanki iki tane yastık alıyorum başımın altına31+1 olmuşsn sende eylülcğm bende 31 den sonra ağırlaştm artık ama 33+ daha zormuş
maşşallah canım inşallah hayırlı vakitte doğarlaralbendende okadar bende uykusuzum ve her yerim agrıyor ama olacak Allahım kuzularımızın canını sag etsin inşallah medine canım sen 37 haftanın içine girmişsin canımya heran hazırlıklı ol Allahım hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah dün benim gittigim hastanede hiç dogum olmamış bende deim ben dogururmuşum diye kaç haftalıksın dediler bende 35 +5 dedim yok dur daha sen 37 bitir istedigin zaman gel dediler yani 37 bitince gününü tamamlıyormuş
bizde dün yine kontroldeydik
doktor yine gün vermedi yarın yine gidecegiz Allahımın izniyle artık gün aşırı kontrol altında tutacak sularına falan bakıyor nst ye giriyorum derken sularında azalma falan olursa alacak yoksa 40 haftaya kadar gidecegiz Allahın izniyle
hıc sormaya agzım gozum dısım kıcım basım dıyene kadar
depresyondayım agrım var uyuyamıorum suyum geldı derken meger yolu yarılamısım 20 lı haftalara gırmıs bulunuorum hadı hayırlısı ınsss hepımıze
alkisalkisalkisalkisalkisalkis