Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Bide ben girseydim 20.haftaya yaaaa ufffffffffff cinseytlerinide gostermiyorlar insallah persembe tekrar gidecem bakalim ozaman gostereceklermi.

ay senın tırtıllarındmaı gostermıorlar ben hemen hemen 2 aydır ugrasıorum ama gostermıorlar acmıorlar bacaklarını kızıorum onlara :)))
am onlarda haklılar ıkı tane bebek sıkısık duruorlar dr larda goremıorkı:asigim:

kızlar hayırlı cumalar .herkez iyi gördügüm kadarıyla doguranda yok .
benim bugün kasılmalarım fazla .ayakta çok kaldım heralde ondan şimdi oturdum .eee işte yapılsın istiyor yapıncada böyle oluyor az kaldı artık bi 5 hafta daha dayansam yeter .
gecede çok kötü biir şey yaşadım tam içim geçmiş uyuyorum birden nefesim kesildi sıfır nefes ölüyorum sandım eşim yazık panik oldu son anda bir öksürmeyle nefes almaya başladım sebebin anlayamadım sonrasıda beter öksürmeden midem kalktı yarım saatte banyoda süründüm .heralde yastık sayısını fazlalaştıracagım bilmiyorum aranızda yaşayan varmı böyle birşey allahım bidaha yaşatmasın.

ay senın tırtıllarındmaı gostermıorlar ben hemen hemen 2 aydır ugrasıorum ama gostermıorlar acmıorlar bacaklarını kızıorum onlara :)))
am onlarda haklılar ıkı tane bebek sıkısık duruorlar dr larda goremıorkı:asigim:

dalincim valla seninkiler pek nazlı erkegin pek nazlısı olmaz bence bunlar kız benim oğluşlar 16 da ayıra ayıra bacaklarını gösterdiler erkek deyilmi rahatlar kardeşim kızlar edepli nazlı olur bende bir edepli isterdim ama malesefff erkeklerin içinde kaldım valla çalışırkende sırf erkeklerle çalışıyordum evdede erkekler neyse ben hep tek hep lider olcagım diye kandırıyorum kendimi delikafadulden

Bende öyle nefescim ya,hiç yürüyemiyorum.karnım taş gibi oluyor,ağırlaşıyor sanki daha fazla,hemen oturmak istiyorum.Havalarda güzelleşti,evdede durmak istemiyor insan.Rabbim sonuçlarını güzel eylesin de.herşeye razıyız artık..

artvinli valla o havalrı sorma hele izmir nasıl sıcak anlatamam ben şuan askılıyla dolaşıyorum kapılar camlar açık ama gezemiyorum çat diye çatlıyacagım ortamdan .ama yarın oğlum evde onun sayesinde çıkarım yakın bir parkımız var rahatça piknikte yapılıyor
kesin oraya kaçacagım çocukta eylenir bende hava alırım artık .yoksa çekilmez evde dur dur.:eek:

dalincim valla seninkiler pek nazlı erkegin pek nazlısı olmaz bence bunlar kız benim oğluşlar 16 da ayıra ayıra bacaklarını gösterdiler erkek deyilmi rahatlar kardeşim kızlar edepli nazlı olur bende bir edepli isterdim ama malesefff erkeklerin içinde kaldım valla çalışırkende sırf erkeklerle çalışıyordum evdede erkekler neyse ben hep tek hep lider olcagım diye kandırıyorum kendimi delikafadulden

:))) yerım onalrın edeplerını ben yawrularım can feda edılesı yaratıkalr onalr ya kız erkek hepsı benden kurban olurum herne ıseler artık ama kısmede cıkıp erkek demedı herkes kız dıor sanırım ıkı edeplı kızım olucak kaydirigubbakcemile3

:))) yerım onalrın edeplerını ben yawrularım can feda edılesı yaratıkalr onalr ya kız erkek hepsı benden kurban olurum herne ıseler artık ama kısmede cıkıp erkek demedı herkes kız dıor sanırım ıkı edeplı kızım olucak kaydirigubbakcemile3

EEEe Ama artik gostersinler yanii gidiyorum geliyorum yok bisey valla persembe artik insallah ogrenirim hergun ruyama giriyo valla.Eger persebede goremezsem artik renkli ultrasona girerim 20.haftada:)

Ben kızımın cinsiyetini 12+3 günlükken öğrenmiştim.Oğlumun arkası dönüktü..2 hafta sonraki ultrason muayanesinde de oğlumu öğrenmiştim :)

aysecinarlı senın kız edepsızmı ne :))))
oglan dahamı edeplı cıktı sendede

valla aynen öyle oldu kaydirigubbakcemile3 bacakları açıktı.doktor kesin bu erkek diyecek sandım..kız dedi şok oldum..öbür bebek arkası dönüktü..herhalde bu da kız dedik ama karnım sivri olucak gibi göründüğü için erkektir diye düşünüyordum..erkek çıktı..Kızım baya edepsiz valla kaydirigubbakcemile3

kızlar hayırlı cumalar .herkez iyi gördügüm kadarıyla doguranda yok .
benim bugün kasılmalarım fazla .ayakta çok kaldım heralde ondan şimdi oturdum .eee işte yapılsın istiyor yapıncada böyle oluyor az kaldı artık bi 5 hafta daha dayansam yeter .
gecede çok kötü biir şey yaşadım tam içim geçmiş uyuyorum birden nefesim kesildi sıfır nefes ölüyorum sandım eşim yazık panik oldu son anda bir öksürmeyle nefes almaya başladım sebebin anlayamadım sonrasıda beter öksürmeden midem kalktı yarım saatte banyoda süründüm .heralde yastık sayısını fazlalaştıracagım bilmiyorum aranızda yaşayan varmı böyle birşey allahım bidaha yaşatmasın.

aman cnm dikkat et tek yastıkta ben aylardır yatamıyorum 2 yastık üst üste ancak bazen dönerken bile sırt üstü kalıyorm anında nefesm kesiliyor zaten kan geri pompalanıyormuş vucut tarafından hamileyken..

artvinli valla o havalrı sorma hele izmir nasıl sıcak anlatamam ben şuan askılıyla dolaşıyorum kapılar camlar açık ama gezemiyorum çat diye çatlıyacagım ortamdan .ama yarın oğlum evde onun sayesinde çıkarım yakın bir parkımız var rahatça piknikte yapılıyor
kesin oraya kaçacagım çocukta eylenir bende hava alırım artık .yoksa çekilmez evde dur dur.:eek:

Yok canım o kadar da abartılı sıcaklar başlamadı daha izmir de yaa..Ben daha askılılara geçmedim.Karşıyaka yım..

bende izmir bostanlıdayım sıcak ama bunaltıcı değil bencede
kızlar benim regl ağrısı gibi karnım ağrıyor bazen korkuyorum.Bugün de ağrım oldu sizdede oluyormu?ne öneririsiniz?yine kanamam olur diye korkuyorum

aysecinarli haklısın edepsız senınkızın bak benım kızlarıma (ALLAH mı solettı ne )nekadar edeplıler
omurlerı uzun olsun saglıkalrı yerınde olsun yeter bzıe

delikafadulden
Yok canım o kadar da abartılı sıcaklar başlamadı daha izmir de yaa..Ben daha askılılara geçmedim.Karşıyaka yım..

kızlar benim regl ağrısı gibi karnım ağrıyor bazen korkuyorum.Bugün de ağrım oldu sizdede oluyormu?ne öneririsiniz?yine kanamam olur diye korkuyorum

valla kızlar ben bayılacagım sıcaktan resmen yanıyorum annem bu gün elinde bir çeket dolanıyor peşimde dedim valla tansiyonum çıkacak giyemem dedim yazık kadın gidip astı yerine ama ben berktede böyleydim resmen yanıyordum aşırı sıcak basıyor belkide haftamdan bide baktım bugün valla herkez yarım kolluları giymiş sokakta bende rahat rahat çıktım balkona askılıyla delikafadulden millet yuh demiştir.

delikafadulden

valla kızlar ben bayılacagım sıcaktan resmen yanıyorum annem bu gün elinde bir çeket dolanıyor peşimde dedim valla tansiyonum çıkacak giyemem dedim yazık kadın gidip astı yerine ama ben berktede böyleydim resmen yanıyordum aşırı sıcak basıyor belkide haftamdan bide baktım bugün valla herkez yarım kolluları giymiş sokakta bende rahat rahat çıktım balkona askılıyla delikafadulden millet yuh demiştir.

nefescğm hamileliktende sıcak basıyor valla ben 2-3 haftadır kısa kollulara geçtim....kocam ayağında çorapla ben kısa kolular sempatiksalakcinni

Nefescm istanbulda dışarda çok güzel hava var.Ama ev serin geliyor bana.valla ben daha hırkayla dolaşıyoum.hatta kalorifer bile yanıyor.Acaba sorun bendemi nebilmiyorumkismile.
Seninle aramızda 3 hafta var bakalım ben 3 hafta sonra ne durumda olacağım.
Bu arada ben şimdiden 2 yastık başımda,biri bacaklarımın arasında,birde ince yastık yaptık oda karnımın altında anca böyle uyku şekli buldum rahat ettiğim.Valla sende biran önce geç çift yastığa canım.Eminim sende rahat edeceksin.boshayallersmile

Ben de Bostanlı dayım:) Migrosun ordayız ..Köfteci Remzi nin arkasında..Hee nerdeyse sokak nosunu yazıcaktım..kaydirigubbakcemile3

kızlar hepınızı opuyor sevıor ve mıncırıorum
uykum geldı yatıcam dunde uyuyamadım ALLAHA emanetsınız
s.s.k.(sosyal sıgortalar urumu anlamında deıl tabıkı anlamı baska )
bybyy..

Nefescm istanbulda dışarda çok güzel hava var.Ama ev serin geliyor bana.valla ben daha hırkayla dolaşıyoum.hatta kalorifer bile yanıyor.Acaba sorun bendemi nebilmiyorumkismile.
Seninle aramızda 3 hafta var bakalım ben 3 hafta sonra ne durumda olacağım.
Bu arada ben şimdiden 2 yastık başımda,biri bacaklarımın arasında,birde ince yastık yaptık oda karnımın altında anca böyle uyku şekli buldum rahat ettiğim.Valla sende biran önce geç çift yastığa canım.Eminim sende rahat edeceksin.boshayallersmile

ben berke hamileyken aynı senin gibi her yanımda yastıkla yatıyordum .ama bu sefer denedim yatamadım daha çok rahassız oldum .ama bugün başımın altına iki yastık koyacagım inşallah rahat yatarım .
benimkardeşimde istanbulda okuyor .oda aynı şeyi söyledi bir iki gündür havalar çok güzel dedi ama güneş olmadımı üşüyormuş .ya bide şu hastane çıkışları kalınmı gelecek ne benim bebişlere onu taktım şimdide annemde onlar üşür senin gibi deyiller diyor pişirmeyelim kuzuları bide olmadı yenilerini alacagız.

kızlar hepınızı opuyor sevıor ve mıncırıorum
uykum geldı yatıcam dunde uyuyamadım ALLAHA emanetsınız
s.s.k.(sosyal sıgortalar urumu anlamında deıl tabıkı anlamı baska )
bybyy..

dalincim uyu bitanem ne güzel uyuyabiliyorsun nazar deymesin biz artık yatıp kalkmaktan saatler günler geceler birbirine girdi.ben diyorum zaten bebekler doğdugundaki bu uyku düzensizligide aynı bizimkine benziyor sadece biz aglamıyoruz sempatiksalakcinni

X