• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar siz bilirsiniz,bişey sormak istiyorum.Bebeklerinizin ikiz olduğunu ne zaman anladınız? yani test yaptınız,hamilesiniz,soluğu doktorda aldınız ve doktor ikiz bekliyosunuz mu dedi sırnaşık şey,yoksa daha mı geç anlaşılıyo?...sırnaşık şey

kızlar siz bilirsiniz,bişey sormak istiyorum.Bebeklerinizin ikiz olduğunu ne zaman anladınız? yani test yaptınız,hamilesiniz,soluğu doktorda aldınız ve doktor ikiz bekliyosunuz mu dedi sırnaşık şey,yoksa daha mı geç anlaşılıyo?...sırnaşık şey

5+6 gunluk duler ıkız olduklarını ogrendıgımde ıkı kes ebırı dolu bırı bos tu 6+5 te ıkı kese ıkısındede bebek vardı cnm:asigim:

beta hcg belli seviyeye gelip keseler oluştuğu zaman ultrasonda görüyor doktor :) 2 hafta sonra da dopler ultrasonla duyulan ve görülen kalp sayısı ile :asigim:

Herkese selam kızlar.......Nasılsınız bakalım.
Bizde bugün annemle ev oturmasına gittik.Giderken çok zorlandım,birde 3 kat merdiven çıktım.Yavaş yavaş dinlenerek çıktım ama yinede çok zorlandım.Birde bende çok çarpıntı oluyor,sizdede oluyormu?Dinlenince geçiyor,ama resmen bayılacakmış gibi oluyorum.Ama çokta iyi geldi,içim açıldı,sofralar donatılmış,yavrularıma bile iyi geldi.bütün gün çok hareketlilerdi.

DALıN sen dedikten sonra bende eşime incelettim göbeğimi,hatta resim çektirdim.Birde hiç çatlağım yok yazmıştım.Geri alıyorum sözümü,nasıl çatlamışım anlatamam harita gibi olmuş karnım.ilk hamileliktenmi kalanlar şimdimi olmuş bilmiyorum ama felaketim resmen.alsanaalsanasmile

artvinli bu haftalardan sonra öyle insan iki adımda yoruluyor malesef .bende çıktım oğlumla bugün yemek yedik biraz gezelim dedim 15 dakkada agrılar başladı hemen eve geri .şimdide uzattım bacakları dinleniyorum .kalp çarpıntısına gelince bendede çok oluyordu ama bu son ay bayagı hafifledi canım. ama ikizlerde normalden fazla oluyormuş öyle duydum .

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh bir onu yapabilsez varya herşey pek kolay olacak .bugün aynı lafı arkadaşa söyledim sonrada dedimki valla benim etrafımdakiler bunu okadar çok yapıyorlarki bana fırsat kalmıyor .yapabiliyorsan ne mutlu sana kahır çekecegine kahrını çektir .
bu ardaa hepiniz iyisinizdir inşallah kontrole gidenler var hayırlı haberlerle gelirler inşallah.
ben bugün bunalıma girdim .herşey üstüste kafayı sıyıracagım resmen .berk okula yazdırılacak .adres tutmaz onunla ugraşmak lazım eşim işini genişletiyor artık haftanın en az üç günü dışarıda olacak. annem ben berkin okuluyla ilgilenirim götürüp getiririm demez
ayyy valla kafayı yiyecegim .bide iki kuzum geliyor allahım yardım etsin bana olan yazık berkime olacak nasıl yetişecegim ona bütün ilgi üstündeyken azını bile görebilecekmi bal oğlum aglamaktan gözümde yaş kalmadı valla .eşimide üzmek istemiyorum böyle kendi kendime deliriyorum .allah bir kolaylık verir inşallah .banada herkezede.:çok üzgünüm:

nefes üzülme cnm ya allah sabrını verir gülüm yetişirsin ne yapıcan bak kayranında 1 kızı vardı şimdi 3 çocuk zor ama bizimde kısmetimiz böyleymiş cnm...

Herkese selam kızlar.......Nasılsınız bakalım.
Bizde bugün annemle ev oturmasına gittik.Giderken çok zorlandım,birde 3 kat merdiven çıktım.Yavaş yavaş dinlenerek çıktım ama yinede çok zorlandım.Birde bende çok çarpıntı oluyor,sizdede oluyormu?Dinlenince geçiyor,ama resmen bayılacakmış gibi oluyorum.Ama çokta iyi geldi,içim açıldı,sofralar donatılmış,yavrularıma bile iyi geldi.bütün gün çok hareketlilerdi.

DALİN sen dedikten sonra bende eşime incelettim göbeğimi,hatta resim çektirdim.Birde hiç çatlağım yok yazmıştım.Geri alıyorum sözümü,nasıl çatlamışım anlatamam harita gibi olmuş karnım.ilk hamileliktenmi kalanlar şimdimi olmuş bilmiyorum ama felaketim resmen.alsanaalsanasmile

artvinli cnm bendede vardı o çarpıntı nefes alamıyordm resmen çok zor ama sonrasında hafifledi cnm.

kan değerindende belli olabiliyor benm mesela 591 çıkmıştı beta hcg üçüzdü,,,ama ultrasonda görünmeden bilemezsin

benim uykum gelmeye başladı,dayanamıcam galiba...iyi geceler bana ve sizlere güzel anneler..Şeniz

nefes üzülme cnm ya allah sabrını verir gülüm yetişirsin ne yapıcan bak kayranında 1 kızı vardı şimdi 3 çocuk zor ama bizimde kısmetimiz böyleymiş cnm...

doğru söylüyorsun canım .allahım dagına göre kar verir inşallah öyle olur.belkide ben eşimle herşeyi yapmaya alışmışım ondan bu kadar sarsılıyorum onun evde olmayacagını düşündügümde kolum kanadım kırılıyor.ama ona belli etmemeye çalışıyorum yazık oda napsın üç ken beş kişi olacagız bizler için rahatımız için daha çok çalışması lazım.hamileligin etkisiylede duygusallaşıyorum kuzularım sag salim dünyaya gelsin ümitediyorum allahım o kuvveti verecek bana .

Back