• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

urcum yengeç kırpıcım.
aysecım ısımlerımız bıle hemenhemen aynı benıma ıdmda ayşenur :)

Canım benim adım gerçekte başka..ınternette ayşe diye kullanıyorum..:kedi:

Bir de biliyormusun eşim çerkes adetlerine benden daha ilgili..Bana kaşenlik teklif etmişti..tabi kaşen nedir haberim yok o zaman..araştırmıştım ne demek diye..kaydirigubbakcemile3

valla bende hıc anlamam cerkez adetelrınden kasen ne ılk senden duyuyorum kaydirigubbakcemile3
tek bıldıgım cerkezler hakkında cerkez kızları cok guzle olur derler kocalarına cok saygılı ve hızmetlı olur derler okadar cokacimcoook
benım babannemın adıda ayse kaydirigubbakcemile4

Kaşen sevgililikle nişanlılık arası bir şey demekmiş..Ama aileler de bilirmiş,gizli saklı olmazmış ..
Çerkes kızları güzel olurmuşa katılıyorum.:kedi: kaydirigubbakcemile3Eşime de saygılıyım ama o da bana saygılı..Benim anne tarafı pek ataerkil değil,ana erkiliz biz.Ben de öyle yetiştim..

50 lik yüklememde ben aç gitmedim 100 lük yükleme yapılacağı gün aç gittim dr un seni bu konuda yönlendirir sanırım aç gel ya da tok gel diye başka tahlil istermi dersen kişiye göre değişiyo oda dr unun bileceği bişi

Canııım çok teşekürederim cevabın için:1hug:
Bilmiyorum tam olarak hangisi yapılıcak reçete eşimde ama ilk defa yapılıcak şeker yüklemesi..biryerde okudum bir sürü kan tahlili vede idrar tahlili yapılıyomuş o yüzden merak etim.Tecrübelerinizden faydalanayım dedim.TEKRAR SAĞOL:asigim:

kızlar sanırım ikiz gebeliğin balayı bu 3-5 ay arası. ilk trimesterdaki şikayetler gitmiş, duygusal çalkantılar azalmışş, henüz fazla ağırlaşılmamış ama gebe görüntüsü de kazanılmışş. YAŞASIN 15. HAFTA :lepi:

amann kızlarr akıllı olup dunyanın derdını cekecegıme delı olayım dunya benım kahrımı ceksın :D

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh bir onu yapabilsez varya herşey pek kolay olacak .bugün aynı lafı arkadaşa söyledim sonrada dedimki valla benim etrafımdakiler bunu okadar çok yapıyorlarki bana fırsat kalmıyor .yapabiliyorsan ne mutlu sana kahır çekecegine kahrını çektir .
bu ardaa hepiniz iyisinizdir inşallah kontrole gidenler var hayırlı haberlerle gelirler inşallah.
ben bugün bunalıma girdim .herşey üstüste kafayı sıyıracagım resmen .berk okula yazdırılacak .adres tutmaz onunla ugraşmak lazım eşim işini genişletiyor artık haftanın en az üç günü dışarıda olacak. annem ben berkin okuluyla ilgilenirim götürüp getiririm demez
ayyy valla kafayı yiyecegim .bide iki kuzum geliyor allahım yardım etsin bana olan yazık berkime olacak nasıl yetişecegim ona bütün ilgi üstündeyken azını bile görebilecekmi bal oğlum aglamaktan gözümde yaş kalmadı valla .eşimide üzmek istemiyorum böyle kendi kendime deliriyorum .allah bir kolaylık verir inşallah .banada herkezede.:çok üzgünüm:

ben en iyisi giyineyim berkim gelir birazdan. onu bir yemege götüreyim ana oğul dolaşalım biraz belki iyi gelir yoksa sıyıracagım .kocaman öpüyorummm.

Herkese selam kızlar.......Nasılsınız bakalım.
Bizde bugün annemle ev oturmasına gittik.Giderken çok zorlandım,birde 3 kat merdiven çıktım.Yavaş yavaş dinlenerek çıktım ama yinede çok zorlandım.Birde bende çok çarpıntı oluyor,sizdede oluyormu?Dinlenince geçiyor,ama resmen bayılacakmış gibi oluyorum.Ama çokta iyi geldi,içim açıldı,sofralar donatılmış,yavrularıma bile iyi geldi.bütün gün çok hareketlilerdi.

DALİN sen dedikten sonra bende eşime incelettim göbeğimi,hatta resim çektirdim.Birde hiç çatlağım yok yazmıştım.Geri alıyorum sözümü,nasıl çatlamışım anlatamam harita gibi olmuş karnım.ilk hamileliktenmi kalanlar şimdimi olmuş bilmiyorum ama felaketim resmen.alsanaalsanasmile

Herkese selam kızlar.......Nasılsınız bakalım.
Bizde bugün annemle ev oturmasına gittik.Giderken çok zorlandım,birde 3 kat merdiven çıktım.Yavaş yavaş dinlenerek çıktım ama yinede çok zorlandım.Birde bende çok çarpıntı oluyor,sizdede oluyormu?Dinlenince geçiyor,ama resmen bayılacakmış gibi oluyorum.Ama çokta iyi geldi,içim açıldı,sofralar donatılmış,yavrularıma bile iyi geldi.bütün gün çok hareketlilerdi.

DALİN sen dedikten sonra bende eşime incelettim göbeğimi,hatta resim çektirdim.Birde hiç çatlağım yok yazmıştım.Geri alıyorum sözümü,nasıl çatlamışım anlatamam harita gibi olmuş karnım.ilk hamileliktenmi kalanlar şimdimi olmuş bilmiyorum ama felaketim resmen.alsanaalsanasmile

koysana resımelrını bakayım bı bende esıme ıncelettım bı gzuel goremedıgımyerlerı

Back