ne tatar ne yerli o karadeniz delilerinden:)))))))))kız dalin bi depresyonsasın bi delisin yokmu bunun ortası :)))))
yoktur vanım benım ortam
hayatında gorup gorecegın en dengesiz ınsnaımdır ben :))))hihoyyyt:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne tatar ne yerli o karadeniz delilerinden:)))))))))kız dalin bi depresyonsasın bi delisin yokmu bunun ortası :)))))
yoktur vanım benım ortam
hayatında gorup gorecegın en dengesiz ınsnaımdır ben :))))hihoyyyt:CüvCüv:
Aa bızde abzeh cerkezıyız
bızımkııelrde has kırım tatarı akraba cıkacaz ıyımı :))
urcum yengeç kırpıcım.
aysecım ısımlerımız bıle hemenhemen aynı benıma ıdmda ayşenur :)
Ayşe babaannemin adıydı :)
valla bende hıc anlamam cerkez adetelrınden kasen ne ılk senden duyuyorum kaydirigubbakcemile3
tek bıldıgım cerkezler hakkında cerkez kızları cok guzle olur derler kocalarına cok saygılı ve hızmetlı olur derler okadar cokacimcoook
benım babannemın adıda ayse
50 lik yüklememde ben aç gitmedim 100 lük yükleme yapılacağı gün aç gittim dr un seni bu konuda yönlendirir sanırım aç gel ya da tok gel diye başka tahlil istermi dersen kişiye göre değişiyo oda dr unun bileceği bişi
deliyim demi nero ben zır delii topiğin delisii :)))
albümüne baktım şimdi..belli gözlerden,güzel ,hoş bir çerkez kızı
evet kuzm topiğin delisiii
nero da şimdi yakarım bu topiği yakarımmmm diye çıkacak laelaelaelaelae (neron= roma ilişkisine gönderme yaptım)
amann kızlarr akıllı olup dunyanın derdını cekecegıme delı olayım dunya benım kahrımı ceksın
Herkese selam kızlar.......Nasılsınız bakalım.
Bizde bugün annemle ev oturmasına gittik.Giderken çok zorlandım,birde 3 kat merdiven çıktım.Yavaş yavaş dinlenerek çıktım ama yinede çok zorlandım.Birde bende çok çarpıntı oluyor,sizdede oluyormu?Dinlenince geçiyor,ama resmen bayılacakmış gibi oluyorum.Ama çokta iyi geldi,içim açıldı,sofralar donatılmış,yavrularıma bile iyi geldi.bütün gün çok hareketlilerdi.
DALİN sen dedikten sonra bende eşime incelettim göbeğimi,hatta resim çektirdim.Birde hiç çatlağım yok yazmıştım.Geri alıyorum sözümü,nasıl çatlamışım anlatamam harita gibi olmuş karnım.ilk hamileliktenmi kalanlar şimdimi olmuş bilmiyorum ama felaketim resmen.alsanaalsanasmile