Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nefescğm hamileliktende sıcak basıyor valla ben 2-3 haftadır kısa kollulara geçtim....kocam ayağında çorapla ben kısa kolular sempatiksalakcinni

nerocum ben şimdiden askılıya geçtim .senin haftanda üzerimde ne kalır bilmiyorum .
eşimde daha yeni ince uzun kollu eşortmanlarını giymeye başladı beni gördükçe çıldırıyor .
sempatiksalakcinni

kızlar giremedim haberde veremedim kontrol sonrası bebişleri 2330 gr biri 2300 diğeri çok şükür kilo alımları bu hafta süper olmuş ama kaşıntılar iş açtı başıma karaciğerle alakalıymış tahlil filan yapıldı ilaca başladım aman böyle şeyleri önemsemeyip dr a söylememezlik etmeyin valla aha buyrun bişi daha çıktı işte hamilelikte ne varsa mıknatıs gibi çekiyorum resmen durum bu kızlar herkes uyuyodur şimdi öptüm çok yarın görüşürüz umarım iyi geceleeeeeeeeer

kızlar giremedim haberde veremedim kontrol sonrası bebişleri 2330 gr biri 2300 diğeri çok şükür kilo alımları bu hafta süper olmuş ama kaşıntılar iş açtı başıma karaciğerle alakalıymış tahlil filan yapıldı ilaca başladım aman böyle şeyleri önemsemeyip dr a söylememezlik etmeyin valla aha buyrun bişi daha çıktı işte hamilelikte ne varsa mıknatıs gibi çekiyorum resmen durum bu kızlar herkes uyuyodur şimdi öptüm çok yarın görüşürüz umarım iyi geceleeeeeeeeer
çocukların kiloları süper gerçekten maşaallah subhanaallah.kaşıntı neredeydi canım.
kaşıntının nasıl olduğunu karaciğere ne gibi bi etki yaptığını yazarmısın merak ettim.hem bilgilenmiş oluruz...sevgiler...

nefesçim bizi soran eden olmadığı için bende bakıp çıkıyorum artık bi kaç doğumunu beklediğim arkadaş var onları takip etmek için bakınıyorum artık e tabi sen doğum yap senide göreceğim ararsın sonra beni bunlarla nasıl başa çıkacağım diye hemide sende benden bir fazla var 3 tene erkekkk

medineyi göremedim yoksa doğurdumu dr gün vermişti ama daha o gün gelmediii

artvinli canım benim sıcaklara geldin vallaha işin zor neyseki ağustos sıcağına varmadan dünyaya geliolar hymarry felan zavallım pastırma sıcaklarnı çekmişlerdi

neyse kızlar iyi olmanıza sevindim ciddi rahatsızlığı olan yok hepiniz tadını çıkarın vallaha ben hamileliği özledimmm

günaydınnnnnnnnn....iyi haftasonları herkese......2 gündür yine çok uykusuzum yahu uyuyamıyorum:1no2:

ben berke hamileyken aynı senin gibi her yanımda yastıkla yatıyordum .ama bu sefer denedim yatamadım daha çok rahassız oldum .ama bugün başımın altına iki yastık koyacagım inşallah rahat yatarım .
benimkardeşimde istanbulda okuyor .oda aynı şeyi söyledi bir iki gündür havalar çok güzel dedi ama güneş olmadımı üşüyormuş .ya bide şu hastane çıkışları kalınmı gelecek ne benim bebişlere onu taktım şimdide annemde onlar üşür senin gibi deyiller diyor pişirmeyelim kuzuları bide olmadı yenilerini alacagız.
penye değilmi cnm hastane çıkışların sanmam ama sıcaklayacaklarını....

nerocum ben şimdiden askılıya geçtim .senin haftanda üzerimde ne kalır bilmiyorum .
eşimde daha yeni ince uzun kollu eşortmanlarını giymeye başladı beni gördükçe çıldırıyor .
sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

maşallah kuzulara benimde p.tesi kontrol tam 34+0 da bakalım ne olmuşlareyvahedigeldismile

nefesçim bizi soran eden olmadığı için bende bakıp çıkıyorum artık bi kaç doğumunu beklediğim arkadaş var onları takip etmek için bakınıyorum artık e tabi sen doğum yap senide göreceğim ararsın sonra beni bunlarla nasıl başa çıkacağım diye hemide sende benden bir fazla var 3 tene erkekkk

artvinli canım benim sıcaklara geldin vallaha işin zor neyseki ağustos sıcağına varmadan dünyaya geliolar hymarry felan zavallım pastırma sıcaklarnı çekmişlerdi

neyse kızlar iyi olmanıza sevindim ciddi rahatsızlığı olan yok hepiniz tadını çıkarın vallaha ben hamileliği özledimmm

canom hoşgeldn kız....kız ben hiç özleyeceğimi sanmıyom hamileliğikafamçokkarıştı

günaydın kızlar...benim göğüslerim nasıl sızlıyor anlatamam çatır çatır çatlıyorum ya milletin göbek benim memişler sapıttı:KK70:
pastırma sıcakları bana kalıyor kızlar :)) hamilelği özleme işine gelince emin değilim hayırlısı ile sağlıkla bi doğurayım kuzuları valla özlemem gibime gelio ben bebeklerimi yeterince özledim hamileleikle işim olmaz sonra :)
geranimo canım sen kurdeşen filan döküo olmayasın.?

ben tahlillerimi yaptırmaya gidiyorum cankuşlar.....p.teside kontrolum var kısmetse annemde kalacağım p.tesi akşama kadar kendinize iyi bakın çok opuyorumnanaktan.....

vakitsiz doğurmayın sakın sıranızı bekleyin:eek:klava:

maşallahhh bebişlere, artık doğsalar da sorun olmas sanırım, tabiii 15-20 gün daha gitse süpper olur. bilirübin olayı çoğul gebeliklerin son deminde olabiliyormuş, ilaçlarla kolayca hallolur geronimocumm. ardarda bayağı bir doğum görücez sanırımm önümüzdeki dönemm.

ben tahlillerimi yaptırmaya gidiyorum cankuşlar.....p.teside kontrolum var kısmetse annemde kalacağım p.tesi akşama kadar kendinize iyi bakın çok opuyorumnanaktan.....

umarımm sen de güzel sonuçlarla dönerrsinn nerocumm.

günaydın kızlar...benim göğüslerim nasıl sızlıyor anlatamam çatır çatır çatlıyorum ya milletin göbek benim memişler sapıttı:KK70:
pastırma sıcakları bana kalıyor kızlar :)) hamilelği özleme işine gelince emin değilim hayırlısı ile sağlıkla bi doğurayım kuzuları valla özlemem gibime gelio ben bebeklerimi yeterince özledim hamileleikle işim olmaz sonra :)
geranimo canım sen kurdeşen filan döküo olmayasın.?

benimde göğüslerim çok kaşınıyorrrr, şimdilik çatlak görmüyorum ama sanırım çatlıyorlardırrr...

canancımm sizler artk bir üst leveldasınız, sizlerden öğreneceğimiz çokk şey var daha o mertebeye ulaşabilirsek inşallah. bu hamilelik durumlarını özlermiyimm deyince, şu an için pek özlemem gibi geliyorr.ama bir kaç yıl sonra da bir organik bebek yapmak istiyoruz şimdilikk. :emir_bebek:

cevaplarınız için teşekkürler okuduğum kadarıyla yanıtlicam alıntı yapmıyorum kızlar kaşıntı karaciğerin safra üretimiyle alakalı oluyomuş eller ayaklar ve kollarda daha çok olmak üzere heryerim kaşınıyodu ama kesinlikle döküntü vs hiç bişi yoktu ki dr um olmaz döküntü bu durumda zaten dedi kurdeşen filan değillerdi yani ilaç tedavisinin yeterli olucağnı söyledi ama sormadımda ilaç hemen kaşıntıya etki etmiyo sanırım ilk önce karaciğeri tedavi olayına giriyo sonra kaşıntılar geçio bebişlerimin çok şükür kiloları hem aynı hem güzel gidiyo doğumlar yaklaşıyo şaka gibi inanamıyorum hiç ben ama 34 yazıo o 12.16. haftalar sanki hiç bitmicek gibiydi çok şükür çok sıkıntımda yok şeker kaşıntı ve kırıktan kötğ ağrıyan sağ kaburgam hariç başıma kırık ve çatlak olayı gelmişti ama inanın kaburgam daha fazla ağrıdı ve bu 2 gündür kısıtlıyo beni ama haftası daha geride olan arkadaşlara moral olsun diye söylüyorum hala çalışabilirmişim ve hala yatarak uyuyabiliyorum oturma durumuna geçmedim devasa bi karnım yook sanırım bu yüzden hatta dün gece 13 tane misafir vardı evde ne kkomik değilmi iyiki milletin içinde doğurmaya kalkmadımkaydirigubbakcemile3

benimde göğüslerim çok kaşınıyorrrr, şimdilik çatlak görmüyorum ama sanırım çatlıyorlardırrr...

göğüslerinde ki büyümeden kaynaklanıyo olabilir canım bide benden 5 ayımdan beri sıksam süt gibi geliodu heleki şimdi baya baya süt gelio hatta bazen uyandığımda sızmış olduğunu görüyorum belkide süt üretimi için hazırlık vardır içerde ondan kaşıntı yapıodur

hamileliği özlemem yada özlermiyim bilmem diyen koca göbüşler doğurun aradan ortalama 2 ay geçsin sonra siiznle düşüncelerinizi tekrar konuşalım burdan doğurup giden tüm koca göbüşler hamileliğiniizn kıymetini bilin . keşke hala hamile olsak diyerek geri döndü o yüzden tecrübeyle sabittir özleliklede 2 bebeğiniz olacaksa hamileliği yüzde yüz özleyeceksiniz en zor gebeliği dirim geçirdi kız 1 ay hastanede yattı hamilelik bıyunca evde yattı o bile özlüyor yani

çok öpüyorum hepinizi 7

ama tabi onu kucağınıza almanın zevkide bambaşkaaaa

slm hanımlar havalar ne kadar ısındı ya kı gundur ksıa kollulara gectım yarında askılılara 3 gun sornada straplez kıyafetelre gecmeyı planlıyorum :)))) 1 hafta sonra sanırım hıc bsıey gıymıcem munabbet oraya dogru gıdıyo :))
bugun gene espırı ve gulme gunumdeyıkm hadı hayırlısı ALLAH aglatmasın ıns.

Burdayım canım bana kalsa bugun dogurucamda yok yok 26 sını bekliiyo bizimkiler doktorda almam dedi zaten bakalım ne zaman geliçekler az kaldı sabırsızlıkla bekliyrum cok yoruldummm uykusuzluk mahvediyo insanı hep yatmak zorunda olmakda zor işte bakalım hayırlısı

Sen nasılsın canım bebişler yaramazlaştıımı :emir_bebek:

Hayırlı haberlerle dön canım opuyorumnanaktan

Selam kızlar.....Nasılsınız?
Biz bu güne korkuyla ve stresle başladık.Sabah vc ye gittim peçeteyle silinirken açık pembe kan vardı peçetede.Hemen eşimi aradım.Doğru hast.yoldada sabah sabah trafik eşim nasıl gergin,korna çala çala gittik hast.Muayene oldum.çok şükür herşey normalmiş.bebekler büyüdüğü için rahime baskı yapıyorlarmış,rahim esnemiştir dedi dr.Rahim ağzı uzunluğuda gayet iyi dedi.
Ama çok korktum kızlar rabbim kimseye yaşatmasın.hayırlısıyla bir kucağıma alsam yavrularımı,ömrümden ömür gidiyor sanki.her an birşeymi oldu korkusu çok zor valla.

kızlar herkese merhabalar...nasılsınız şöyle bir baktım geçmişe doğuran falan yok gördüğüm kadarıyla..Allah herkese vakitli ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...Bana gelince bende kızlarlayım dün gece nöbet sağlamdı:)bufünde yalnız kaldık kızlarımla doğumdan buyana kayınvalidem yanımdaydı az önce gönderdik pazartesi annem gelicek bakalım 40 çıkana kadar bırakmayız diyolar ya...kızlarımda uyuyo şimdi ireemi doyurdum bi bakayım dedim..

medine canım son zamanlar aynen öyle bir işkence gibi berbat yatsan yatılmıyo kalksan yürünmüyo tuvalete oturmak bile işkence senin tam anlamıyla ağırlaştığın dönem bu rabbim yardımcın olsun insan hamileliği bu haftalarında anlıyo
artvinli cnaımm okurken sonunda kötğ bişi çıkacak diye çok korktum ama okuduktan sonra derin bir nefes çektim oh maşallah rahim ağzın felan iyi burcindede aynısı olmuştu pembe leke gelmişti onada bişi olmamıştı hayorlısı ile seninde bebişlerişni kucağına alıp eve gittiğini okusam şurdan varya dünyalar benim olacak

çok öpüyorum ikinizide

diğer hamişler tabi sizlerideeeee

vil canım nasıl gidiyo vallahi banimkilerin ilk zamanları çok güzeldi 40 gün felan yedir içir yatır ohh kk ya bolca vakit kalıyo ama 1.5 aydan sonra merhaba artık hayatınızda biz varız demeye başladı benimkilerrrr
kızım çok iştahsız mesela bak 4 saat oldu hala yemyo doğuştan diette biz kızım var anlayacağınızzz

ya ben burdan bi arkadaşa kıyafet gönderecektim meridyen olması lazım bu sana son çağrı arkadaşım burda 3 kere seslendim sana bana ulaşş yoksa başka ihtiyaç sahibi aramaya başlayacağımmm

X