• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlaar silam dr a gidiyorum sağlık dileyin öptüm hepinizi
dalincim iyi yaptın sormakla yüklenmiş filan olmadın şikerim çatlaktır inşallah onlarda hatta çatlakta değildir doğumdan sonra geçer inşallah öptümm

slmmm hanımlar ben geldım kocamı ıse yolladım off cok sıkıcı ewde yanlız yanlız oturmak pazartesı kontrolum var dua edınde artık ogreneyım cınsıyetlerını ogrenemesemde cıkıcam baska dr a gıdıcem hemen aaa yheter artık bızım dr un ısıne gelıor sanırım gostermıoalr demek hadı hayırlsı
bırde su seker yuklemesı nasıl bır olay k aclıa hıc dayanamam ben ac falan gıdılıor yaa
bırde rahım agz nasıl olculuor alttan muayeneylemı yapılıorr of gene co konustum son sorum bunalr kacıncı haftada yapılıor :)))
sakın ihmal etme,ölçtür mutlaka rahim ağzını..zaten ikiz taşıyorsun canım..ben 13. haftanın içindeyken rahim ağzını diktirmiştim.
slm arkadaşlar ben birşey sormak isityorum şuan 6+1 hamileyim geçen hafta dr gittim ilk kontrolüme dr sağda ve solda olmak üzere 2 tane kese gördüğünü muhtemelen ikiz olduğunu söyledi yarın tekrar gidicem o zaman daha net belli olur falan dedi kalp atışlarını falan duyarız dedi.
ama ben enson yumurtalık takibi için dr gittiğimde hamile kalmadan önce sağ tarafta 3 tane yumurta görmüştü solda yumurtam yoktu hiç. ama şimdi solda kese görüyor bu normalmi yani sol tarafta yumurta yokken o tarafta gebelik olabilirmi

Canım embriyo döllenip rahme tutunduktan sonra rahmin ister sağına isterlerse soluna,altına vs ya tutunabiliyorlar..Yani sağdan yumurtladın diye illa rahmin sağında tutunacaklar diye bir kaide yok..Kendilerine uygun buldukları yere tutunuyorlar..

kaç defa yapıyorlar bu iğneyi acaba?

Canım kimi 1 kez yaptırıyor.kimi bir kaç kez tekrar ediyor..bana 24+0 de sabah 2 doz,12 saat sonra 2 doz yapıldı.Toplam 2+2 4 doz..rahim ağzında kısalma olduğu için..serklaj ipi tutuyor şu an rahim ağzını..26 +0 de 2 doz daha yapılacak..Bebeklerin hareketlerinde azalma falan olmadı..uykusuzluk olmadı..yani herhangi bir rahatsızlık yaşamadım ben kendi adıma..erken doğumu falan tetiklemiyor bu iğne...

maşallah kuzularına canım inşLLh hep kontrollerin süper gecer böyle ben evde hiç
tartılmadım ama başka başka yerlerde tartıldım farklı cıkıyor

sanada tünaydın canım

bizde bugün kontrole gidecegiz Allahım nasip ederse inşallah güzel haberlerle geliriz rabbimin izniyle

inşallah cnm hayırlı haberlerle gelirsn,,,

slmmm hanımlar ben geldım kocamı ıse yolladım off cok sıkıcı ewde yanlız yanlız oturmak pazartesı kontrolum var dua edınde artık ogreneyım cınsıyetlerını ogrenemesemde cıkıcam baska dr a gıdıcem hemen aaa yheter artık bızım dr un ısıne gelıor sanırım gostermıoalr demek hadı hayırlsı
bırde su seker yuklemesı nasıl bır olay k aclıa hıc dayanamam ben ac falan gıdılıor yaa
bırde rahım agz nasıl olculuor alttan muayeneylemı yapılıorr of gene co konustum son sorum bunalr kacıncı haftada yapılıor :)))

kız bende p.tesi gideceğim kontrole,,,şeker yüklemesinde bişey yok dalinciğim koca 2 bardak şekerli su kılıklı içiyon sonra kan veriyosun ki ben hiç şeker sevmem beni zorlamadı seninde rahat geçer inşallah,,,,,valla benm dr hiç vajinal ultrason yapmadı hep karından,bence yetersizlik varsa vajinadan yapılıyor sonuçta her gittiğimde karındanda o ölçümleri yapıyor ve asistanına not ettiriyor

dalincim iyi yaptın sormakla yüklenmiş filan olmadın şikerim çatlaktır inşallah onlarda hatta çatlakta değildir doğumdan sonra geçer inşallah öptümm

hadi cnm sende hayırlı haberler ile gel bakalım haftalar ilerledikçe hergün birimiz doktordayızz,,,,

hayıurlı haberlerle gel canım bir saat sonra falanda ben gidecegim Allahımın izniyle inşallah

inşallah cnm hayırlı haberlerle gelirsn,,,

,,

amin inşallah canım sagolasın

sakın ihmal etme,ölçtür mutlaka rahim ağzını..zaten ikiz taşıyorsun canım..ben 13. haftanın içindeyken rahim ağzını diktirmiştim.

Canım embriyo döllenip rahme tutunduktan sonra rahmin ister sağına isterlerse soluna,altına vs ya tutunabiliyorlar..Yani sağdan yumurtladın diye illa rahmin sağında tutunacaklar diye bir kaide yok..Kendilerine uygun buldukları yere tutunuyorlar..
anladım canım çok teşekkür ederim hayırlısı ne ise o olsun inş.

merhabalar herkese...umarım herkes iyidir...maşaallah yine formunuzdasınız sohbet koyulaşmış.bilgisayarı açtım bi gittim 2 sayfa biden yazmışsınız:)geranimo hayırlı haberlerle gel inşaaşlah cnaım....

yok ben eskısehırın yerlısı deılım samsunun yerlısıyım cerkezım ben 2 bucuk yıl once ewlendımde geldım
ama esım has ve has tatar aılesı sulalesı tatar tatarca konusuolar hatta buyuklerı
hangı koydenmıs ??

Eşimin baba tarafı Kırım dan gelmişler.Dedesi gelmiş..Yeni göçmen sayılırlar.Kırım tatarları yani...Köyleri falan yok...Bende de var çerkeslik.Ama hiç bilmem adetlerini..Abzeh mişiz biz..Babaannem çerkes kökenli ama ben 8 yaşındayken vefat etti..Bizimkiler pek bilmiyor artık çerkes adetlerini..

Back