of kızlar ya çok sıkılıyorm evden dışarıda çıkamıyorm valla bu haftadan sonra psikolojm kesin bozulacak...laelaelaelaelae
nerocumm sen çıkamıosan çağır gelsinler. aile, arkadaşlar vs.. gönlünü açacak birilerini ne dersin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of kızlar ya çok sıkılıyorm evden dışarıda çıkamıyorm valla bu haftadan sonra psikolojm kesin bozulacak...laelaelaelaelae
ya kızlar ben gebeliğin, hatta tedavinin başından beri hiç kan testi yaptırmadım. ne demir ne hormon hiçbişeye bakılmadı henüz. sizin hangi aşamada bakımıştı kan, idrar vs testlerinize. bizim doktor devamlı kriz yönetimi modunda olduğundan böyle minik ayrıntıları atlıyor mu nedir bilemedim. ne dersiniz?
artvinli cnm o kaburga ağrıları sonraki haftalar dahada kötü oluyor (
Evet canım.Benimde ilk gebeliğimde son aylarda çok daha şiddetliydi.Ama o zaman kalçalarımda hiç ağrı uyuşma yoktu.Her hamilelik bir olmuyormuş bunu çok iyi anladım.:CüvCüv:
dalin kız sen erkenmi çatladın acaba ??
buyrun kızlar benı delı eden gudnne gune catlayan gobegım
Merhaba arkadaşlar..
Artvinli canım benimde aynı senin gibi oluyor ( Ben şöyle bir şey yapıyorum, vitamin haplarımı içince minişlerim uykuya dalıyor sanki daha az kıpırdıyorlar.. Gece içiyorum oyüzden..
Ama uyuşmalara çare yok galiba hele bide geçen saga döndüm minişimin poposu yada başı bişey hissettim amanın deyip diger tarafa döndüm ve uyuşmuş bi şekilde agrılı uyandım.. Artık uzun süre popişin üstüne oturunca bile popişim uyuşuyor.. Allahım yardımcımız olsun.. Ellerimde uyuşuk benim ama karıncalanma yok, saglık ocagında normal dediler.. Bişeyler elimden düşürürsem anormal olurmuş.. Yüzümde şişmeye başladı benim tuzuda azalttım tamamen kesmedim tansiyonum temelli düşer diye korktum. Bunda varmı sizce bi denge arkadaşlar.. Gittikçe zorlaşıyor dimi ama tekmeledikleri zaman çok hoşuma gidiyor herşeyi unutuyorum opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar.herkese sağlıklı günler ve sağlıklı gebelik diliyorum.benim malesef bebeklerim erken doğdular.biri 4,diğeri 16 gün yaşadı ve kaybettim.5 gün oldu toprağa vereli.çok acı bir durum.allahım kimseye yaşatmasın.benim kanamam oluyordu ara ara.bu kanamamı durduramadılar malesef.24+4 haftalık sezeryan oldum.bebeğimin birisi rahim ağzına yerleşmiş ve kan pıhtısı rahmi tıkamış.plasenta previa denilen bir durum.kanaması olan arkadaşlarım ne olur kendilerine çok dikkat etsinler.allahım benim yaşadığım acıyı kimseye yaşatmasın.
merhaba arkadaşlar.herkese sağlıklı günler ve sağlıklı gebelik diliyorum.benim malesef bebeklerim erken doğdular.biri 4,diğeri 16 gün yaşadı ve kaybettim.5 gün oldu toprağa vereli.çok acı bir durum.allahım kimseye yaşatmasın.benim kanamam oluyordu ara ara.bu kanamamı durduramadılar malesef.24+4 haftalık sezeryan oldum.bebeğimin birisi rahim ağzına yerleşmiş ve kan pıhtısı rahmi tıkamış.plasenta previa denilen bir durum.kanaması olan arkadaşlarım ne olur kendilerine çok dikkat etsinler.allahım benim yaşadığım acıyı kimseye yaşatmasın.
nerocumm sen çıkamıosan çağır gelsinler. aile, arkadaşlar vs.. gönlünü açacak birilerini ne dersin?
Amin inşaallah canım çok sağola.s.canım güzel günlerde ağız tatlıyla yiytin inşallah senin yapman daha zevkli insan herşeyi yapmak istiyo hevesleniyo
canım benim de bir kaç gündür azalmaya gittti ama bebekler çok şükür iyi . ama lütfen başka şeyler düşünmeye çalış ve kafanı dağıtacak şeyler yap mutlu olduğun insanlarının yanına git sıkıntın nedir bilmiyorm ama inşallah kısa sürer. ben normal doktor kontrolerim harici böyle durumlarda en yakındaki sağlık ocağına gidiyorum orda hemen kalp atışlarını dinliyorlar içim rahat ediyor. sen de öyle yap istersen yakınlarda ufak da olsa bi sağlık ocağı vardır
bu nidilat neydi kızlar kramplar için mi doktor bana da kramplar için yazdı bi bi ilaç ama adına bakmadıy neydi bilmiyorum. kramplarım şükür başlamadı başlarsa içmeye başla dedi
şeymacım okumuştum daha önceki yazdıklarını inan ki çok sevindim tüylerim ürperdi Allahım hayırlısıyla doğduğu günleri de duymayı nasip etsin inşallah
İnşaallah canım çok teşekkür ederima.s.şeymaaa o kadar mutlu oldumki anlatamam tüyleirm diken diken oldu okuyunca rabbimkucağına almayı nasip etsin güzel bi hamilelik geçirmen dileği ile koaman ama kocaman öpüyorum seni
Amin canım inşaallah çok sağola.s.ben de okumuştum hikayeni başka bir topikte, Allah bu sefer ağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah. çoook sevindimm.
Amin canım sağola.sÇok tebrik ederim,ben hikayenizi bilmiyorum ama en uygun zamanda okuyacağım..Allah tamamına erdirsin..a.s. :Saruboceq:
.
Düşük tansiyonluyum nefesçim..9 a 6 ya da 10 a 6 genelde..Evet doktor çabuk etki etsin diye böyle önerdi sanırım..Baya da etkili oluyor kasılmalar için..Normalde de zaten çok su içerim..
Teşekkür ederim canım a.s.şeyma88 hayırlısı olsun inşallah kucağına alırsın çok sevindim
kızlar günaydın benim belim çok ağrıyor ayakta durunca özellikle perişan oluyorum topuklu ayakkabı alışkanlığım var etkili oluyomudur sizinde böyle sorunlarınız varmı?yardımlarınızı bekliyorum
Çok sağol canım eksik olma.a.s.süper bir haber bu.. daha dün aklıma geldin.. seni bu topikte okuyordum.sonra başına gelenleri okuyup çok üzülmüştüm..ne yaptı acaba diye içimden geçtin ... haberin gecikmedi ve geldi.
Allah tamamına erdirsin inşallah..
Amin cnm saola.s.Çok sevindim seymacım İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Hayırlı olsun
Amin inşaallah teşekkür ederim nefescima.s.gözün aydın canım .allahım zamanında sag saglim kucagına almayı nasipetsin hayatımmm.
kızzzz canan artık göz kırpıp gidiyorsun .gel hayatım gel özledik kız seniiiiiii.dırımde girmiyor artık .sen şimdi diyorsundur doğurda görecem seni bennnn delikafadulden
Amin canım sağolasına.s.hihoyyythihoyyythihoyyyt şeymacığm çok sevindimcnm allah kucağına almayı nasipetsin inşallah
Öyle mi dersin cnm?Çok sağol amin inş.a.s.Şeymacım gözün aydın canım benim.Rabbim sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin.Sen sabrettin,isyan etmedin bak sabrının karşılığını tez zamanda aldın canım.
Dalin ya,o damarlar yol yol bendede çok var.Ama bence onlar çatlak değil.Karın çok gerildiği için damarlar ortaya çıktı.bilmiyorumkismile.
Amin çok teşekkür ederima.s.ay çok sevindim şeymacım Allah tamamına erdirsin inş..sağlıcakla gelsin bebişlerin...çok öptm :teytey::dance:
İnşaallah canım benim inşaallaha.s.canım çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah kucagına alır büyütürsun inşallah
Amin cnm çok saol bende öpüyorum seni.a.s.canım nasıl sevindim anlatamam
ALLAH hayırlısını versin inş
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım senın biraz erken baslamış bende cok sonra oldu ama suan cok kötu benımki artık doğumdan sonra care bulucaz :bbo:
masaALLAH yavrularına
benımde bırısı 3 hafta bırı 2 hafta gec ama sorun yok dedi inş olmaz
iyi bari 37 haftaya gün vermesi hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın rabbım
Amin canım inşaallah.a.s.silamlar kısslaaaar
şeyma canım çok seevindim inan Allahım tamamına erdirsin inşallah gözün aydııın valla çok sevindim sende bidaha hiç üzülme inşallah
valla dalin reimlerine aktımda dr una bi sor varis olur ya milletin bacağında mor mor senin karnında öyle gibi olmuş benim bildiğim çatlak yol yol kırmızı gözünür hatta doğumdan sona baya bi kırmızılaşır sonrada beyazlar seninki kılcal damar çatlamaso filan gibi de duuruyo belki kanın suludur veya koyudur bula ilgili bi ilaç filan verir belki
masaALLAH yavrularına
benımde bırısı 3 hafta bırı 2 hafta gec ama sorun yok dedi inş olmaz
iyi bari 37 haftaya gün vermesi hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın rabbım
kızlaaarrr ıyıgeceler hepınıze bugun kontrolumuz vardı coksukur ıyı kuzularım.kızım623 oglusumda 650 gr olmuslar.seker yuklememde cok ıyı cıktı.rahım agzını olctu dr oda normal dedı.bugunum super gectı yanı.bıtek dr ruma gore 10 evdekı tartıma gore 7.5 kg almıs gozukuyorum.bıtek ona kızdı dr rum.sızınde kılonuzda boyle degısımler oluyomu....
kızlaaarrr ıyıgeceler hepınıze bugun kontrolumuz vardı coksukur ıyı kuzularım.kızım623 oglusumda 650 gr olmuslar.seker yuklememde cok ıyı cıktı.rahım agzını olctu dr oda normal dedı.bugunum super gectı yanı.bıtek dr ruma gore 10 evdekı tartıma gore 7.5 kg almıs gozukuyorum.bıtek ona kızdı dr rum.sızınde kılonuzda boyle degısımler oluyomu....
tünaydın kızlar......opuyorumnanaktan
....
canım tekme olabilir benim de ilk tekme 19. haftada olmuştu bayağı sertti eşim de o an yanımdaydı dışarıdan hissedilecek kadar serttti ama o hafta çok sık hissetmedim sonradan sıklaşmaya başladı .meraklanma bebeklerdir canımherkeslere slm bol slmm bugun artık ııce duzeldı grıbım sanırım ıyı hıssedıorum mutluyum huzurluyum dahane olsun
bırde bsıey sorucma sıze bende soru bıtmez :)))
kızlar sabah telefon caldı kalktım baktım tekrar yatıordumkı karnıma ıcerden cok sert bısey vurdu ama cok serttı ayy dıye bagırdım esım ayaga sıcradı ne olabılır cok takıldı kafama ıkı kez yasadım onu bebek tekmesı okadar seet olurmu bu haftada bebek tekmesı deılse ne ıdı o yasayan varmı
bebelermı yaptı desem 19 uncu haftada ole sert hareket normalmı
canım Allah sabır versn inşallahmerhaba arkadaşlar.herkese sağlıklı günler ve sağlıklı gebelik diliyorum.benim malesef bebeklerim erken doğdular.biri 4,diğeri 16 gün yaşadı ve kaybettim.5 gün oldu toprağa vereli.çok acı bir durum.allahım kimseye yaşatmasın.benim kanamam oluyordu ara ara.bu kanamamı durduramadılar malesef.24+4 haftalık sezeryan oldum.bebeğimin birisi rahim ağzına yerleşmiş ve kan pıhtısı rahmi tıkamış.plasenta previa denilen bir durum.kanaması olan arkadaşlarım ne olur kendilerine çok dikkat etsinler.allahım benim yaşadığım acıyı kimseye yaşatmasın.
canım ben bu hafta oldum doktor herhangi bir sorun görmedi ama her ihtimale karşa yapalım dedi aslında her doktor farklı şey söylüyo bazıları geç yapıyo bazıları çok erken benimkisi de böyle dedi. ben de doktorun dediğini dinledim sonradan Allah korusun pişman olmak istemedim senin doktorun ne dedi sen oldun muamin canım inşallah Allahım hepimize hayırlısıyla kucagımıza saglıklı vede sıhatli kuzularımızı almayı nasip etsin inşallah
medinecigim sen ciger gelştirici igne oldunmu
canım ben bu hafta oldum doktor herhangi bir sorun görmedi ama her ihtimale karşa yapalım dedi aslında her doktor farklı şey söylüyo bazıları geç yapıyo bazıları çok erken benimkisi de böyle dedi. ben de doktorun dediğini dinledim sonradan Allah korusun pişman olmak istemedim senin doktorun ne dedi sen oldun mu
slmmm hanımlar ben geldım kocamı ıse yolladım off cok sıkıcı ewde yanlız yanlız oturmak pazartesı kontrolum var dua edınde artık ogreneyım cınsıyetlerını ogrenemesemde cıkıcam baska dr a gıdıcem hemen aaa yheter artık bızım dr un ısıne gelıor sanırım gostermıoalr demek hadı hayırlsı
bırde su seker yuklemesı nasıl bır olay k aclıa hıc dayanamam ben ac falan gıdılıor yaa
bırde rahım agz nasıl olculuor alttan muayeneylemı yapılıorr of gene co konustum son sorum bunalr kacıncı haftada yapılıor :)))
slm arkadaşlar ben birşey sormak isityorum şuan 6+1 hamileyim geçen hafta dr gittim ilk kontrolüme dr sağda ve solda olmak üzere 2 tane kese gördüğünü muhtemelen ikiz olduğunu söyledi yarın tekrar gidicem o zaman daha net belli olur falan dedi kalp atışlarını falan duyarız dedi.
ama ben enson yumurtalık takibi için dr gittiğimde hamile kalmadan önce sağ tarafta 3 tane yumurta görmüştü solda yumurtam yoktu hiç. ama şimdi solda kese görüyor bu normalmi yani sol tarafta yumurta yokken o tarafta gebelik olabilirmi