• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ben onumuz cuma dusunuorum gıtmeyı esım ozaman musaıt oluor
ama hanımlar sıze soruorum cuma gunu 19 haftam bıtıo 20 ye gırıorum 19+1 falan olucam 20 nın ıcınde olucam erkenmı ayrıntılı ultrason ıcın ne dersınız

erken canım.20. haftayı doldur öyle daha iyi :)

ben 23. haftadayken bakdı dr um yane geçen hafta ayrıntılı için organ gelişimlerinin tamamlanmasımı ne gerekiomuş ....

kızlar cevaplarınız için sağolun nemlendirici deli gibi kullanıyorum zaten gece belki uykudan uyanıp 4 kere filan sürüyorum uykudan uyanıyorum kaşıntıdan şekerim için insülin kullanıyorum dr um çok ölçüm yapmana gerek yok artık dediği için pek ölçmüyorum ama kaşıntılar gece daha çok tutuyo belki ödemlede alakası olabilir kaşına kaşına dayanıcaz bakalım perşembeye kadar bi gün daha idare ederim herhalde ağrılar başladı artk adet ağrısı gibi belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo ağda işimi filan hallettim bugün ne olur ne olmaz diye içinden bi ses yakında gelio bebeklerin diyoo

ben de ayrıntılıya girmek istiyorum dediğimde dr 20 yi doldurman gerek demişti..

şu bilirubin yükselmesi mevzusunu okudumda çoğul gebeliklerde daha çok oluyomuş sarılık durumu bende yok ama kaşıntılardan 2 hafta sonra filan çıkarmış sarılık tırstım şimdi diabetten sonra bide bunlar çıkar bende nerde %1 lik bi dilim var ben mutlaka içine girerim hayatta kaçırmam

şu bilirubin yükselmesi mevzusunu okudumda çoğul gebeliklerde daha çok oluyomuş sarılık durumu bende yok ama kaşıntılardan 2 hafta sonra filan çıkarmış sarılık tırstım şimdi diabetten sonra bide bunlar çıkar bende nerde %1 lik bi dilim var ben mutlaka içine girerim hayatta kaçırmam

canım bilirübine bağlı kaşıntı genelde el ayaları kollar ve bacaklardan başlar. böylemi seninki de?

amin canım sağol inşallah bakalım o nedicek tahlil ister muhtemelen artık napim bebeklerim sağlıklı doğsunlarda inşallah başka bi derdim yok walla sağol cevabın için benim ayaklar mosmor oldu ben uzanim biraz görüşürüz yine byby

amin canım sağol inşallah bakalım o nedicek tahlil ister muhtemelen artık napim bebeklerim sağlıklı doğsunlarda inşallah başka bi derdim yok walla sağol cevabın için benim ayaklar mosmor oldu ben uzanim biraz görüşürüz yine byby

canım benim kuzenimdede oldu bu .. nasıl kaşınmak nasıl döküntü anlatamam... izleri bile 6 ayda geçdi doğumdan sonra... o ne sürse ii gelmiodu komik gelebilir ama süzme yoğurt sürünce rahatlıyodu ....doğumdan sonra geçdiancak....

allah hayırlısını versin rosecğm haftandan dolayı ödem olabilir belki benim henüz olmadı ama bilemiyorum ilerisi için ne olur..benim dr 37 haftada alacağını söyledi inşallah beklerler..

...

amin canım inşallah benim doktorda dün 37 gel alırım dedi ama bilmiyorum perşembe tekrar gidecegim Allah nasip ederse bakalım ne diyecek belkide gün verecek hakımızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah kuzularım saglıklı sıhatlı dogsunlarda inşallah önemli olan o

BUNUN HAKKINDA BIR KAÇ HURAFE DUYDUMDA TIRSTIM YOK OMRU KISALIR DEDIELR YOK BEBEKELR BESLENEMEZ SAC KESILINCE TUM VITAMINI UZAMAYA HARAR DEDIELR:oklava:
dalincim o hurafeler sinir bozucu bende kestirecektim bide bon ömrünümya tabi bitkisel oğlumda boyatmıştım çünki .ama etraftakiler delirtti beni ne kestirmesi ömrü kısa olur diye bende çocugun ömrünü saçmı veriyor dedim ama bu seferde bak bişey olur sonra acabamı dersin vicdan yaparsın muhabbetine çevirdiler bende bunaldım kestirmedim boyatmadımda . ama 2 hafta sonra boyatacagım en azından onu yapayım .
selam kızlar haftasonu filan giremedim geçmişede pek bakamadım bu ara kaşınmaktan delircem ben ya her yerim kaşınıyo sinir oluyorum görünürdede hiç bişi yok gerginlikten mi nedendir anlamadım ama uyuuz bişi perşembe dr a gitçez bakalım bi sorim ellerim ayaklarım kollarım karnımı hiç karıştırmıyorum zaten o ayrı bi alem morartıyorum kendimi kaşınıcam diye resmenbilmiyorumkismile
geranimo canım senin tüp bebekmiydi hatırlamıyorum ama tüp bebek yapanlarda son haftalar bu kaşıntıların çok oldugunu biliyorum . dr. bir iki gün kortizonlu krem tedavisi veriyor bir nebze rahatlıyorsun hatırlıyorumda cananda olmuştu bu kaşıntılar dr. krem vermişti rahatlamıştı ama allah sabır versin kaşıntı çok zor canım.

tüp bebekle alakası yok kaşıntının..bebek rahme tutunduktan sonra ha normal yolla ha tedaviyle olsun aynıymış artık.dr lar öyle diyor..

Back