Herkese Merhaba,
aslında kk yı takip etmeme rağmen forumlara hiç katılmamıştım. Ama bugün tecrübelilerin ihtiyacını hissediyorum. Yardım ederseniz de sevinirim.
Hamileliğimin 32. haftasını bugün bitirdim. İkizlerim gayet sağlıklılar. Düne kadar ikisininde hareketleri normaldi - her ne kadar oğlan çok kız daha az hareketli olsalarda normalleri buydu. Dün öğleden sonra yaşadığım yoğun stres ve üzüntünün ardından kızımın hareketlerini hissedemez oldum. Bugün öğlen nst ye bağlandım. oğlum yine normal hareketlerine devam etti, kalbide güzel attı. Kızımın kalp atışıda düzgündü fakat hareket etmedi. Hemşire göbeğimi salladı bastırdı ve kızım yukarıya kaydı. Doktorum ( Medicana Bahçelievler Opr. Dr. Düzgün Korkmaz ) herşeyin normal olduğunu ve dinlenmemi söyledi. Fakat benim kafam o kadar dolu ve sersemlemiştiki ben şu an yoğun stres altında ve çok üzüntülüyüm demeyi aklıma getiremedim. Ve halen kızımın hareketlerini çok algılayamıyorum, halen üzüntüm, ağlama krizlerim devam ediyor, maalesef engelleyemiyorum. Cts. günü rutin kontrolümüz var. Sizce bu durum bebeklerimi nasıl etkiler, ne yapmalıyım?