Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

evet canım olumunekankayizsmile

teşekkür ederim kızlar gece acildeydik boğazları intihaplanmış...

çok zor yaa kaynanam gelmese ayvayı yemiştimm.....

bi merha diyip kaçıyorum öptüm siizii

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin kuzuna.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende şuan 6 hafta 3 gün ikiz bebişlerime hamileyim.mikroeenjeksiyonla oldular.bende sizlerle paylaşmak istedim.kendinize iyi bakın.:CüvCüv:

Hoşgeldin canım aramıza.Rabbim iki kuzunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

saol medinecim.. bende sizin battaniyenizi görmek isterim.. bitirince koycam bende inş...

artvinli sizinkide güzelmiş canım.....

ben akşam işten gidince örebiliyorum akşam saat 10a kadar.. sonra pilim bitiyo cumba yatak yapıyorum :))

silllaaam kızlar dün iyiyim iyiyim dedim bugün çöktüm kendi kendime nazar değdirdim resmen adet sancısı gibi belim ağrıyo nefesim yetmiyo bugün göçtüm resmen dilimi eşşek arısı soksun mafoldumben

yok yahuuu öyle düşünme, medine de bir iyiyim bir kötüyüm diyor ya. normaldir atrtık son 100 metredee

aay valla dün dedim iyiyim okadar konuştum filan gerçi bugün bebişlerim çok hareketli çok şükür o yüzden ağrılar umrumda değil valla

ne alemde olayım kırpıcım bugun ewde ustlar vardı onların etrafında dondum durdum ustunede msıafır gelınce sonra esım ve annesı geldı derken yoruldum valla :umursamaz:
sen nasılsın bakalım:1hug:

ne alemde olayım kırpıcım bugun ewde ustlar vardı onların etrafında dondum durdum ustunede msıafır gelınce sonra esım ve annesı geldı derken yoruldum valla :umursamaz:
sen nasılsın bakalım:1hug:

iyiyim ben de canımm, dinlenmeye devamm, iice tembel oldum çıktımm

dırımcıgım geçmiş olsun kuzucuguna canım Allahım acil şifa versin

Bu ılk bahar çok farklı,nisan yağmurları mı getirdi sizi bana?yoksa dallardaki tomurcukmuydunuz düştünüz,yüreğime,kokunuz sarhoş etti beni,öyle bir büyüki bu
şimdi sürecek ömür boyu,ben size aşık kalacağım son
nefesime kadar...ıYı DOĞDUNUZ KÜÇÜK ADAMLARIM
ANNENıZ....
DIRIMMMMMMMMMM SABAH SABAH YıNE AÇTIM ÇEŞMEYı BE KUZUM ALLAHIM EVLATLARINI SANA BAGIŞLASIN.NıCE YILLARA

günaydın nefes cnm ağlma beee
bak beni kuzularım şair yaptı
gerçek aşk bu yoksa tek satır yazamamam
şuan çoktan dünyaya gelmişler 70.30 7.32

iiyiki doğdu kuzularım iyiki anne oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…