Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın nefes cnm ağlma beee
bak beni kuzularım şair yaptı
gerçek aşk bu yoksa tek satır yazamamam
şuan çoktan dünyaya gelmişler 70.30 7.32

iiyiki doğdu kuzularım iyiki anne oldum

daha nice sağlık mutluluk dolu yıllara canım. iyki doğmuşlar... :teytey:

dırım,mesajını okurken ağlamamak mümkün değil..ıyiki doğurmuşsun..

dırımcımmmm iyiki doğmuş minik erkeklerin, inşallah bir ömür mutlu mesut yaşarsınızzz, umarım ailş de iyileşebilmiştir dgünündee

tünaydın kızlar herkezeeee.......biz dün dr kontrole gittik maşallah benm kızlarım çok hareketliler....dr herşeyin çok iyi gittiğini böyle giderse 37 haftada alacağını söyledi inşallah böyle devam eder ama benm için artık yatmak ve uyumak çok zor oluyor......1kuzum 1853 gr diğer kuzumda 1993 gr olmuşlar dr çok iyi olduğunu söyledi haftasına göre aman nazar değmesin kızlarıma

dırım cnm seninle konuştuk ama burdanda kutlarım kuzuların doğum gününü çok çok öperim iki kediyiiiii.........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geranimo cnm artık öyle bir gün iyi bir gün kötü biz son zamanlara adım attık inşallah....

nerocum çok sevindim senin adına maşallah bebişlerine, inşallah zamanlıca sağlıkla gelirler. sayılı gün kolay geçer inşallah artık canım. darısı bizlerin başına :)

dırımcımmm rabbim upuzun analı babalı düğünlü torunlu bir ömür nasip etsin..... nice yıllara......

ay bilmiyorumki fatoscum herkez oyle soyluor ama hayırlısı ıns
dırımcım allah uzun omur versın kucuk adamlarına ıyıkı dogular

gunaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee bana yenı gunayıyorda geceler kabus ve zından olmaya basladı gram uyuyamıorum aksırık tıksırık mıde yanması bel agrısı

ya kızlar benim bugün adet öncesi gibi hafif şişkinlik ve sancı durumum var, bu aşamalarda sizde de oldu mu hiç. bi terslik yoktur inşallah

ya kızlar benim bugün adet öncesi gibi hafif şişkinlik ve sancı durumum var, bu aşamalarda sizde de oldu mu hiç. bi terslik yoktur inşallah

benim her ay normalde regli olmam gereken zamanlarda hep yaşadım.. her ayın 7 sinde... dr bi ara sor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…