- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
günaydın nefes cnm ağlma beee
bak beni kuzularım şair yaptı
gerçek aşk bu yoksa tek satır yazamamam
şuan çoktan dünyaya gelmişler 70.30 7.32
iiyiki doğdu kuzularım iyiki anne oldum
dırım,mesajını okurken ağlamamak mümkün değil..İyiki doğurmuşsun..
Dırımkızı bebişlerine nice mutlu yıllar diliyorum
silllaaam kızlar dün iyiyim iyiyim dedim bugün çöktüm kendi kendime nazar değdirdim resmen adet sancısı gibi belim ağrıyo nefesim yetmiyo bugün göçtüm resmen dilimi eşşek arısı soksun mafoldumben
tünaydın kızlar herkezeeee.......biz dün dr kontrole gittik maşallah benm kızlarım çok hareketliler....dr herşeyin çok iyi gittiğini böyle giderse 37 haftada alacağını söyledi inşallah böyle devam eder ama benm için artık yatmak ve uyumak çok zor oluyor......1kuzum 1853 gr diğer kuzumda 1993 gr olmuşlar dr çok iyi olduğunu söyledi haftasına göre aman nazar değmesin kızlarıma
dırım cnm seninle konuştuk ama burdanda kutlarım kuzuların doğum gününü çok çok öperim iki kediyiiiii.........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geranimo cnm artık öyle bir gün iyi bir gün kötü biz son zamanlara adım attık inşallah....
Dırımkızı bebişlerine nice mutlu yıllar diliyorum
dırımcım uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar... doğum gününüz kutlu olsun canım
doudou nasılsın canım, nasıl gidiyor son günler çok zorlanıyormusun?
nerocum çok sevindim senin adına maşallah bebişlerine, inşallah zamanlıca sağlıkla gelirler. sayılı gün kolay geçer inşallah artık canım. darısı bizlerin başına :)
ya kızlar benim bugün adet öncesi gibi hafif şişkinlik ve sancı durumum var, bu aşamalarda sizde de oldu mu hiç. bi terslik yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?