şu an 69-70 kg civarındayım nerocumm. ben 85'e vururum herhalde
merhaba kızlar bende hamileliğim boyunca 17 kg akdım toplam. 12 kiloyu doğumda bırakmışım :) şimdi hamile kaldığım zamana göre 5 kg fazlam var aman bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda gerisi boş.
Hoşgeldin canım aramıza.Maşallah sanada göbişin süper.kaydirigubbakcemile5
Biz geldik teyzoşlar.Hacı ziyaterine gittik kuzularımla.zemzem suyumuzu içtik,hurmamızı yedik.oooh şifa olsun kuzularımazemuszemus
Kızlar kilolardan bahsedilmiş.Bende şimdiye kadar yani 25.hafta boyunca 10 kilo almışım
Ben bu gidişle 90 la tamamlarım diye düşünüyorum.64 le başladım,74 kiloyum.:kedi:
Ama kalbinizi ferah tutun,doğumdan sonra hepsi gidiyor.Sadece göbiş sarkık kalıyor.içinizi karartmıyımda.ama göbişte 6,7 ayda toparlıyor kendini.
ohh yarasın ınss..
teyzosları yesın onları cırkın tospalar kurban olurum ya hepsıne
kıloyu valla hıc sorun yapmıorum helal olsun dıorum kuzularıma sefam olsun napım cocuk dogurucam kısmetse yıyıp ıcıcem yatıcam tabı baska nezaman gelır ele bu sanssırnaşık şeyzemuszemus
yok kız almazsın o kadar daha,,,banada öyle dediler ama ikiz çook kilo alırsın diye ben daha 11 kilo anca oldum bu haftadan sonra daha ne kadar alırm bilmem....
Nerocum üzgünüm canım.Bence kendini şimdiden sarkık göbeğe alıştırsan iyi olur.aklinialirimsmile
Ama merak etme doğumdan 6 ay sonra egzersiz yapmak,spor yapmak serbest.Bol bol yapıp eski formuna kavuşursun.Aman çubuk kraker olmazsın belki ama sende galeta olursun ne var yani.Eminim sen her halinle çok güzel olursun canım.boshayallersmile
ohh afiyet olsun kuzulara yarasın zemzem ile hurma,,,,,,bende o sarkık göbek olsun istemiyorum hiç sevmem göbek öncesinde de göbeğim yoktu zaten uyuz olurm
kalırsa.......ama ben neyapar eder yok ederim herhalde sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni[/QUOTE
kızlar ıyıgeceler herkeze.kuzularımıza ısım dusunuyoruz.ısımler bellı olsunkı onlara ısımlerıyle hıtap edelım dıye)) aklımızda 2 ısım var sımdılık ıcımıze en cok sınen.ben oglumuza EMIR babamızda kızımıza YAREN adını koymak ıstıyo.nasıl sızce.aklınızda hangı ısımler var sız neler koycaksınız .ısımde coook onemlı ahırette herkez ısmıyle cagrılacakmıs.anlamları guzel olsun ıstıyorum bende.emır peygamber efendımızın soyundan gelen yarende arkadas dost yoldas demekmıs sımdılık kesın gıbı ama dahada ıcımıze sınen bısey olursa degısebılır....
sanki göbeğim daha da şişti bu gün
midem göğüs kafesime değiyor gibi hissediyorum ayağa kalkınca
bence isimler gayet güselmiş, eren yaren de güsel olabilir ne dersin?
erende guzel aslında ama karsı komsumun kocasının adı adamıda hıc sevmemdelikafadulden onun ıcın koymam galıba canım
canım isimler çok güzel emir-ecem de olabilir ama içine sindiyse yarende güzel issim.kızlar ıyıgeceler herkeze.kuzularımıza ısım dusunuyoruz.ısımler bellı olsunkı onlara ısımlerıyle hıtap edelım dıye)) aklımızda 2 ısım var sımdılık ıcımıze en cok sınen.ben oglumuza EMIR babamızda kızımıza YAREN adını koymak ıstıyo.nasıl sızce.aklınızda hangı ısımler var sız neler koycaksınız .ısımde coook onemlı ahırette herkez ısmıyle cagrılacakmıs.anlamları guzel olsun ıstıyorum bende.emır peygamber efendımızın soyundan gelen yarende arkadas dost yoldas demekmıs sımdılık kesın gıbı ama dahada ıcımıze sınen bısey olursa degısebılır....
ayşe sen kaç haftalıktın hayatım .zaman içinde yemek yedikçe gögüs kafesine daha çok yaklaşıyor yemeklerden sonra benim agrıdan batmadan duramadıgım zamanlar oluyor.sanki göbeğim daha da şişti bu gün
midem göğüs kafesime değiyor gibi hissediyorum ayağa kalkınca
erende guzel aslında ama karsı komsumun kocasının adı adamıda hıc sevmemdelikafadulden onun ıcın koymam galıba canım
karnın bayaa sivrilmiş canım yaa, cinsiyetler ne? ayşecim bi de aşağıya çizelge eklesene daha rahat takip edilirr.
Selam kızlar.burası epey kalabalık.aman nazar değmesin
Bende bugün anneme geldim.kaç gündür evdeyim artık içim daraldı,gerçi annemde çok yakınya,neyse.
Medinecim ah senin yerinde olmak için neler vermezdim.o haftalara gelmek,doğumu beklemek süper valla.
annemlerdeki bilg.masa üstü,oturmak zorundayım benim yaramazlar tekme ata ata bir hal oldular.ikiside kasıklarımda,çok zorlanıyorum yürürkende.
ne güsellll kalabalık kalabalık olmuş burasııı :)
medinecim artık doğursan da gayet iyilerdir herhalde, bir de ikizler son haftalarda pek büyümüyormuş ya 38'i görmek şart mı ne dersiniz?
dalinciiim walla zaman göreceli, bir yandan an be an sayıyorum hiç geçmiyor gibi geliyor bir yandan bak geleli 8 hafta olmuş neredeyse.
artık biz de birbirimizi doğuma yollarıs galiba, daha doğrusu ben seni :)
şimdiki dalgada medine, doudou, rose var sanırım, bir sonrakinde de nero ve geronimo aklıma gelenler.
canım benim teşekkür ederim iyiyim hamdolsun.hatırlanmak güzel şey opuyorumnanaktan
çoğu zaman yazmasamda gelip bakıyorum yazdıklarınıza.
sen nasılsın?nasıl geçiyo son haftalar.
medine de zorlanıyorum artık diyo korkmaya başladımeyvahedigeldismile
bide 21+2 olduk Allahın izniyle rabbim tamamına erdirir inşaallah hepimizinkini.öpücük herkese....
konulara adapte olamadım alişim hasta
facen gemiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim..
ateşimiz vardı düştü
ama hala çok keyifsiz paşam....o koca iri gözleri nasılda baygın
anladımki ömerin hasta olmasına alışkınımda alişimin değilim
içim gidiyo kızlar ne yedirsem içirsemde iyi olsa diyorum
ama yaş olayı elimi baplıyo
ıhlamur içmiyor...
daha doğrusu iştahı yok sadace biberon maması..
aksam üzeri kustu biraz rahatladı...
bişiler konuşulmuş azcık baktım
kızlar ben dombili hamiş kaldım çocuk istedğimde 74 kiloydum
2 yıl sonunda hamiş kaldığımda 85 kiloydum
gebelikte hep kustuğumdan 96-97 kilo ile bitirdim...
eve geldiğimde kocaman karnım olmasına rağmen
81 kiloydum şaşırmıştım bide....ama ben lohusa iken çok oldum 6 kilo aldım
engel olmadığım bi iştah açıklığı oldu...sonra devam etti.
o kadar iş güc yapmama rağmen gr gitmedi
işte bende soluğu önce hastanede testler yaptırarak aldım sonra sorunlar çözüldü
besleme uzmanına gittim...inş.tedaviler öncesi kiloma dönerim
asıl idal kilom 59 ama 74 göbek atarım...ama ilaçlar çok etkiledi
mesela d.kontrol kullanmama rağmen hap bitimi 6 günü adet oluırken bu sefer 2 günü oldu
yavru kripi o aletle çok zor kalp atışı yakalaman
pozisyon çok önemli kaç hafta cerrahpaşada yattım günde 3 kere nst girdim ebeler deli oluyordu
bulamıyolardı kalp sesileri bazen ultrasona alıyolardı ne pozisyondalarda ona göre dinleyelim die düşün.tek bebeği anne daha iyi hissediyor duruşunu...
banada kk dan bir arkadaşım verdi hala duruyo geldiğinde bana geri vereceğim....
ama sen güle güle kullan...
herkesi çok öptüm
Canım ben senin gözünü korkutmusum sanuırum üzüldüm senağlama Ben bünye olarak cok zayıfım ssüşünki 150 boyum ancak 5 kilo aldım onuda bebkler düşün cok minyon olunca taşıması cok zor oluyo benim acımdan ama kimse kendini baskasıyla kıyaslamasın her bünye bir degil[/QUOTE .!.:herkese günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar.....
gözümü korkutmadın medinecim üzülme rahat ol sen.ben sadece nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum.en ufak bi ağrıda tedirgin oluyorum.son haftaların nasıl geçeceği hakkında bilgi sahibi olduk az çok sizin sayenizde.daha tedbirli bilgili gircez bu sayede inşaallah.
bende selvi boylu değilim canım:kedi:156 boy,52-53 kilo ile başladım.şuan 21+2 haftalık olduk ve ben 59 kiloyum.ilk aylarda bulantım olduğu için pek almadım hatta kilo verdim ama son iki ayda 7 kilo aldım.böyle gidersem sonumu düşünemiyorumbilmiyorumkismile
cumartesi yada pazrtesi kontrole gitcem inşaallah.bakalım bebişler nasıl ve drumuz ne dicek.hayırlısı artık..öpüyorum sağlıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?