Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

şu an 69-70 kg civarındayım nerocumm. ben 85'e vururum herhalde

yok kız almazsın o kadar daha,,,banada öyle dediler ama ikiz çook kilo alırsın diye ben daha 11 kilo anca oldum bu haftadan sonra daha ne kadar alırm bilmem....

merhaba kızlar bende hamileliğim boyunca 17 kg akdım toplam. 12 kiloyu doğumda bırakmışım :) şimdi hamile kaldığım zamana göre 5 kg fazlam var aman bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda gerisi boş.

maşallah vilcğm ya sen çoğunu bırakmışsın masada süper vallaa

ohh afiyet olsun kuzulara yarasın zemzem ile hurma,,,,,,bende o sarkık göbek olsun istemiyorum hiç sevmem göbek öncesinde de göbeğim yoktu zaten uyuz olurm kalırsa.......ama ben neyapar eder yok ederim herhalde sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ye teyzesi kuzularımı serbest yemek,hele bir doğsunlar önce ben ısırıcam totolarındanaklinialirimsmile.
Valla bende katılıyorum sana,onlar iyi olsunlarda ben kilo almaya razıyım.Bu yaşıma kadar zayıftım,varsın olsun bundan sonra şişko olayım ne varmış.cokacimcoook

iyi akşamlarrrrr .kimseler yok yine ama bir ara dolmuş taşmış burası.
bende bugün ha gayret dedim halıcıya gittim .yatak odasının halısını deyiştirdim .bide eve gelip mevlüt şekerlerimizin bir kısmını yaptım .yemekti oğlandı uyumasıydı anca girdim .
kilolardan bahsetmişsiniz valla en beteri benim .daha şimdiden 17 kilo aldım .birr ay sonra ne olur bilmiyorum artık.ama kızlar hiç takmayın hepsi gidiyor ben berkte 25 kilo aldım çok kısa zamanda hepsini verdim 38 beden oldum .hele ikizlerle mümkünmü o kiloların kalması boşverinnn onlar saglıklı olsunda :teytey:

kızlar ıyıgeceler herkeze.kuzularımıza ısım dusunuyoruz.ısımler bellı olsunkı onlara ısımlerıyle hıtap edelım dıye)) aklımızda 2 ısım var sımdılık ıcımıze en cok sınen.ben oglumuza EMIR babamızda kızımıza YAREN adını koymak ıstıyo.nasıl sızce.aklınızda hangı ısımler var sız neler koycaksınız .ısımde coook onemlı ahırette herkez ısmıyle cagrılacakmıs.anlamları guzel olsun ıstıyorum bende.emır peygamber efendımızın soyundan gelen yarende arkadas dost yoldas demekmıs sımdılık kesın gıbı ama dahada ıcımıze sınen bısey olursa degısebılır....

sanki göbeğim daha da şişti bu gün
midem göğüs kafesime değiyor gibi hissediyorum ayağa kalkınca

bence isimler gayet güselmiş, eren yaren de güsel olabilir ne dersin?

canım isimler çok güzel emir-ecem de olabilir ama içine sindiyse yarende güzel issim.
benim iki oğlum olacak bir tanede 5 yaşında oğlum var onun adı berk yeni doğacaklarad emreyle -ege koymayı düşünüyoruz allahım nasipederse.

sanki göbeğim daha da şişti bu gün
midem göğüs kafesime değiyor gibi hissediyorum ayağa kalkınca
ayşe sen kaç haftalıktın hayatım .zaman içinde yemek yedikçe gögüs kafesine daha çok yaklaşıyor yemeklerden sonra benim agrıdan batmadan duramadıgım zamanlar oluyor.
bide bebişler harakete başlıyor yemek yiyince daha çok baskı oluyor.

saglıcakla dogsunlarda ısımlerıyle yasasınlar ınsallah ege ısmınıde severım.ıcımıze sındırmekte onelmı sevmedıgın bı ısım koydugunda hitap etmektede zorlanır ınsan.opuyorum hepınızı allahım once bızlere saglık versınkı kuzucuklarımızı tasıyalım sonrada zamanında dogmalarını nasıp etsın rabbı ınsallah.ıyıgeceler....

Cannım yaaa ALLAH böyle güzellikleri nasip etsin inş
Hayırlısıyla az kaldı zaten o haftalardan sonra zaman daha cabuk geciyo inş RAbbim gösterecek inş ilk zamanları düşünsene suan kac haftalık şükürler olsun

İnş iyilerdir cumartesi günü ögreniçem inş 38 hafta gelişimlerini tamamladıkları hafta küveze gerek yok dedi doktor o yüzden sanırım 38 haftayı bekliyorlar

Canım ben senin gözünü korkutmusum sanuırum üzüldüm senağlama
Ben bünye olarak cok zayıfım ssüşünki 150 boyum ancak 5 kilo aldım onuda bebkler düşün cok minyon olunca taşıması cok zor oluyo benim acımdan ama kimse kendini baskasıyla kıyaslamasın her bünye bir degil

konulara adapte olamadım alişim hasta
facen gemiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim..
ateşimiz vardı düştü
ama hala çok keyifsiz paşam....o koca iri gözleri nasılda baygın
anladımki ömerin hasta olmasına alışkınımda alişimin değilim
içim gidiyo kızlar ne yedirsem içirsemde iyi olsa diyorum
ama yaş olayı elimi baplıyo
ıhlamur içmiyor...
daha doğrusu iştahı yok sadace biberon maması..
aksam üzeri kustu biraz rahatladı...

bişiler konuşulmuş azcık baktım
kızlar ben dombili hamiş kaldım çocuk istedğimde 74 kiloydum
2 yıl sonunda hamiş kaldığımda 85 kiloydum
gebelikte hep kustuğumdan 96-97 kilo ile bitirdim...
eve geldiğimde kocaman karnım olmasına rağmen
81 kiloydum şaşırmıştım bide....ama ben lohusa iken çok oldum 6 kilo aldım
engel olmadığım bi iştah açıklığı oldu...sonra devam etti.
o kadar iş güc yapmama rağmen gr gitmedi
işte bende soluğu önce hastanede testler yaptırarak aldım sonra sorunlar çözüldü
besleme uzmanına gittim...inş.tedaviler öncesi kiloma dönerim
asıl idal kilom 59 ama 74 göbek atarım...ama ilaçlar çok etkiledi
mesela d.kontrol kullanmama rağmen hap bitimi 6 günü adet oluırken bu sefer 2 günü oldu

yavru kripi o aletle çok zor kalp atışı yakalaman
pozisyon çok önemli kaç hafta cerrahpaşada yattım günde 3 kere nst girdim ebeler deli oluyordu
bulamıyolardı kalp sesileri bazen ultrasona alıyolardı ne pozisyondalarda ona göre dinleyelim die düşün.tek bebeği anne daha iyi hissediyor duruşunu...
banada kk dan bir arkadaşım verdi hala duruyo geldiğinde bana geri vereceğim....
ama sen güle güle kullan...

herkesi çok öptüm

alişime geçmiş olsun hayatım kıyamam ben ona ayyy onlar hasta olmasın biz anneler maf oluyoruz içimiz eriyor acil şifa canım

günaydınnn arkadaşlar,

dırımcımmm inşallah aliş enn kısa zamanda toparlar, yeniden o haşarı gülüşüne kavuşur canım :)

angel sound'la biz de başta hiçbir ses alamadık, ben korktum hatta eşim biraz pişman oldu nerden aldık bunu durup dururken iyice strese girdik diye. ama sonra daha yavaş ilerletince ikisinin de derinden kalp atışlarını yakaladık çoook güseldi. dediğin gibi belki tekizlerde daha verimlidir kullanımı ama yine de eğlenceli geldi bana yaa :)

hitucimm bence sen ilk aylarda kaybettiğin kiloları tamamladığın için öyle bir anda 7 kg olmuştur. ben ilk 3 ayda 4-5 kilo aldım resmen, ama işi kesinlikle fiziksel açıdan kafama takmıyorum yanlış anlamayın benim normalde de belim çok sağlam olmadığı için ilerleyen aylarda taşımakta çok zorlanmaktan korkuyorum sadece. yoksa ikizlerin peşinde koşarken illaki verilir zaten.

ya en yoğun nemlendiricileri kullanmama rağmen göğüslerimin kaşıntısına uykumdan uyanıyorum resmen kızlar. walla onlar daha mı çok çatlayacak nedir anlamadım.

bende evde kalan iplerle battaniyemsi bişey örmeye başladım, sırf sıkılmamak için.

günaydın kızlar mutlu günler
ben kontrolden geliyorum 15 haftalık olmuş kuzularım cinsiyeylerini öğrendim bir kız,bir erkek
çok mutluyum inşallah hepimizin işleri rast gider sağlıkla alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…