ya kızlar benim bugün adet öncesi gibi hafif şişkinlik ve sancı durumum var, bu aşamalarda sizde de oldu mu hiç. bi terslik yoktur inşallah
ya doğuran analar bişi sorucam size resimlerde face te filan ikiz bebek arabası genelde kraft ın görüyorum sizde memnun musunuz genelde herkesin tercihi o olmuş kullanışlı sağlammı
ohoo kimsecik takılmıyo bana ben kaçıom o vakit ama kızlar şu araba konusunda hakkat cevap verin lütfen merak ediyorum almadım sizin yorumunuza göre alıcam
Moralim çok bozuk. 10 gün önce başka dr a gittiğim zamandan bu yana bebeklerimin kilosunda değişiklik olmamış..Bu dr da aynı çıktı.sadece 10 gr almış gibiler nasıl olur anlamadım ya.bir de serklaj tutuyor bebekleri dedi..10 gün önce başka dr da rahim ağzı uzunluğu 3 cm di..bu dr 1,5 cm ölçtü..Bebeklerin 32. haftadan önce doğma riski varmı diye fetal fibronektin diye vajinadan sıvı alıp test yaptı..Allaha şükür negatif çıktı.Erken doğum riski yokmuş..Ama nasıl olur da bebekler hiç kilo almamış olurlar..2 ultrason arasında bu kadar mı fark olur..Hem test için hem de muayne için 421 TL aldılar..Yuhhh diyorum..Bir ay sonrası için randevu aldım ama bir daha aynı yere gitmicem sanırım...:1no2:
kız nero geçmiştemisin gel buyanakaydirigubbakcemile3
ohoo kimsecik takılmıyo bana ben kaçıom o vakit ama kızlar şu araba konusunda hakkat cevap verin lütfen merak ediyorum almadım sizin yorumunuza göre alıcam
Moralim çok bozuk. 10 gün önce başka dr a gittiğim zamandan bu yana bebeklerimin kilosunda değişiklik olmamış..Bu dr da aynı çıktı.sadece 10 gr almış gibiler nasıl olur anlamadım ya.bir de serklaj tutuyor bebekleri dedi..10 gün önce başka dr da rahim ağzı uzunluğu 3 cm di..bu dr 1,5 cm ölçtü..Bebeklerin 32. haftadan önce doğma riski varmı diye fetal fibronektin diye vajinadan sıvı alıp test yaptı..Allaha şükür negatif çıktı.Erken doğum riski yokmuş..Ama nasıl olur da bebekler hiç kilo almamış olurlar..2 ultrason arasında bu kadar mı fark olur..Hem test için hem de muayne için 421 TL aldılar..Yuhhh diyorum..Bir ay sonrası için randevu aldım ama bir daha aynı yere gitmicem sanırım...:1no2:
Canım ben en son 10 gün arayla gittim kontrole,bebeklerin kilosunda çok değişiklik yoktu,10,15 gr.civarı artış vardı.dr.bu haftalarda kilo artışı çok olmuyor dedi.genelde kontrole ayda bir çağırırız ondan size kilo almış gelir dedi.sen 10 gün içinde geldiğinden artış olmaması normal dedi.
7.ydan sonra kilo alım hızında artış olurmuş.içini ferah tut.birde ulrtasyon makinasındanda kaynaklanmışda olabilir.can sıkıcı bir şey değil canım canını sıkma.
DIRIM rabbim kuzularına sağlıklı,kazadan beladan uzak,hayırlı yaşlar nasip etsin.rabbim kol kanadının altından ayırmasın inşallah.Anne ve babasına ve çevresine hayırlı evlatlar olarak nice nice yaşlar alsınlar.
canım inşallah dediğin gibidir ama diğer arkadaşların bebişleri nasıl 800 gr lardalar
aynı günlerde olanlar hemde :çok üzgünüm:
dırımcımmm rabbim upuzun analı babalı düğünlü torunlu bir ömür nasip etsin..... nice yıllara......
ay bilmiyorumki fatoscum herkez oyle soyluor ama hayırlısı ıns
dırımcım allah uzun omur versın kucuk adamlarına ıyıkı dogular
merabayııın dırım oğluşlara nice yaşlar dilerim canım sağlıklı hayırlı huzurlu koskaca bi ömür onların olsun inşallah
ben dr a gidicem bugün kontrolümüz var bakalım oğluşlar ne kadar oldular dr oncesi kocamla iddaya giriyoruz artık hep kilo tahmini bakalım naptılar güzel güzel beslendimi kuzucuklarım
herkese merhaba...
dirimcim doğum gününüz kutluı olsun.birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşaallah....
DIRIM canım yavrularının doğum gününü kutlarım..Ne iyi etmişte anne olmuşsun..Umarım gelecekte torunlarının doğum günlerini de kutlarsınız..Rabbim hiç ayırmasın sizi..o güzel kuzularını ve seni öperim..
Canım ben en son 10 gün arayla gittim kontrole,bebeklerin kilosunda çok değişiklik yoktu,10,15 gr.civarı artış vardı.dr.bu haftalarda kilo artışı çok olmuyor dedi.genelde kontrole ayda bir çağırırız ondan size kilo almış gelir dedi.sen 10 gün içinde geldiğinden artış olmaması normal dedi.
7.ydan sonra kilo alım hızında artış olurmuş.içini ferah tut.birde ulrtasyon makinasındanda kaynaklanmışda olabilir.can sıkıcı bir şey değil canım canını sıkma.
DIRIM rabbim kuzularına sağlıklı,kazadan beladan uzak,hayırlı yaşlar nasip etsin.rabbim kol kanadının altından ayırmasın inşallah.Anne ve babasına ve çevresine hayırlı evlatlar olarak nice nice yaşlar alsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?