Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

allah alişine acil şifalar versin sanada kolay gelsin kıyamam küçük kuzuna

teşekkür ederim kızlar gece acildeydik boğazları intihaplanmış...

çok zor yaa kaynanam gelmese ayvayı yemiştimm.....

bi merha diyip kaçıyorum öptüm siizii

selam tatlı gebişler ve bebişleri.. bayadır giremedim işler yoğundu bu ara.. geriye dönük okuyamadım inşallah herkes iyidir..

bizimde cuma günü kontrolümüz var..

birce35 bebeklerinin cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin
yavrukirpi seninkilerin cinsiyeti belli oldumu?

dalincim geriye dönük okuyamadımda bebişlerin cinsiyeti kesinleşti mi?

fatoşcumm ben dümdüz bişey örüyorum, maksat vakit geçsin. senin battaniye çok güzelmiş bu arada bayıldımm.bu arada sende angel sound vardı di mi? nasıl rahat duyabiliomusun kalp seslerini?

burcucumm brnim belli olmadı daha, 20 nisan gibi gidicem o zaman olur herhalde, senin oldu mu?

bircecimmm ideal ikili olmuşş tebrikler, sağlıkla kucaana alırsın inşallah.

dalinimmm sen nasılsın ne alemdesin?

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende şuan 6 hafta 3 gün ikiz bebişlerime hamileyim.mikroeenjeksiyonla oldular.bende sizlerle paylaşmak istedim.kendinize iyi bakın.:CüvCüv:

evt canım var bende.. çok rahat duyabiliyorum... dıgıdık dıgıdık şeklinde :)))

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende şuan 6 hafta 3 gün ikiz bebişlerime hamileyim.mikroeenjeksiyonla oldular.bende sizlerle paylaşmak istedim.kendinize iyi bakın.:CüvCüv:

hayırlı olsun canım.. allahım kucağına almayı nasip etsin.. inşallah bulantısız kusmasız ve mide yanmasız geçer... opuyorumnanaktan

Herkese hayırlı günler diliyorum kızlar........Nasılsınız bugün bakalım.
Bende iyiyim çok şükür,ama artık iyice ağırlaştım,ne yatmak hoşgeliyor,nede dolaşmak.
Bugün eşim dışarı çıkartıyım seni diyor,bakalım ne kadar dolanabilicem.

Bu arada AYŞEÇINARLI seninle biz temmuz annesiyiz aramızda 1 hafta varmış.bende temmuz anneleri topiğine takılıyorum.ama temmuz annesi olurmuyum o şüpheli,malum ikiz olunca vakitli doğum olmuyor.
Benim tahmini doğum tarihim 17 temmuz,bakalım kuzularım ne zaman gelecek.

Sevindim canım aman kendinizi üzmeyin hamileligin tadını cıkartın
Hayırlı haberlerle dön inş...

teşekkür ederim kızlar gece acildeydik boğazları intihaplanmış...

çok zor yaa kaynanam gelmese ayvayı yemiştimm.....

bi merha diyip kaçıyorum öptüm siizii

Ah canım ya kıyamam ben ona ALLAH şifa versin..
Cok geçmiş olsun

selam tatlı gebişler ve bebişleri.. bayadır giremedim işler yoğundu bu ara.. geriye dönük okuyamadım inşallah herkes iyidir..

bizimde cuma günü kontrolümüz var..

Battaniyen cok güzel canım annemde yaptı bana resmini cekip koyarım inş
Bu arada hayırlı haberlerle dön inş

Hayırlı olsun canım RAbbim Saglıklı sekilde kucagına almayı nasip etsn nş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…