slm kızlar cano ile buluştuk hava muhteşemdi yaniiii
harika geçti ...kuzuları vardı ...bana bi küçük geldi ama tabi büyümüşlerr
Çok iyi yaptınız dırım dışarı çıkmakla,havada güzeldi şansınıza.
valla enerji gelmiştir ikinizede.İkinizinde hakkı gezmek,gezin canlarım.
Herkese iyi akşamlar.
Bugün karnımı çok sert ve gergin hissediyorum ya.bu hafta üst üste dışarı çıktım ondanmıdır,yoksa başka sebebimi var bilmiyorum.
dr.aradım bebek hareketlerinden dolayı olabilir dedi.Yada sancın vardır dedi.yarın çağırdı nst ye bağlanmamı istedi.ooof çok canım sıkıldı bütün gün keyifsiz yattım.
Sizdede oluyormu böyle kızlar?.birde ben karnımı bütün olarak gergin hissediyorum.yani
böyle bir yerde toplanmış sertlikler değil.
HİTUCİ canım ayak ağrıları bendede oluyor dr.magnezyum ve kalsiyum verdi.Ama el ve ayak şişmeleri için daha erken sanki.dr.arayıp sor bence.sırt ve bel ağrısıda normal bendede oluyor.özellikle elişi yaptığımda ve yürüdüğümde oluyor.
artvinli cnm bende de oluyor o tip toplanmalar kasılıp kalıyorm sanki göbeğimde koca bir taş var gibi çok sert oluyor,,ama dr alt tarafa baskı olursa haberim olsun hemen dedi cnm,,,
kızlarr ben geldimm ne var ne yok giremiyorum sık sık ben çok halsizim sizlerdede olmuşmuydu kansız kaldım kanamam doğum öncesi ve doğumda çok oldu benim..Kan değerlerim çok düşmüş yatar haldeyim ancak minişlerimi emzirmek için kalkıyorum..annem ve kayınvalidem dönüşümlü yanımdalar.Allah razı olsun onlar olmasa napardımm..Sİzlerde ne var ne yok.Varmı doğum yapann
hoşgeldin vilcğm....geçmiş olsun cnm ayrıca....
günaydın herkese .....hayırlı sabahlar.....hayırlı cumalar.....
sanada h.cumalar şekerim