• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlarrr benim sıpalarım daa yeni uyudu gece boyu sırayla iflahım kesildi benimde aneminde annem yazık fırsat bu fırsat bir dakika bile olsa uyucam dedi yattı..benimse uykum kactı gitti yeni gündebasladı artık.....ya hem cok güzel hem cok yorucu ama değermis gercekten .....özledim yaaaa..okuyup yazamıyorum bazen bile....dırımcım ohh cananla bulusmussunuz ne güzel..darısı basımıza bizimde gezeceğimiz günle gelir insallah...hatta bulusmalara katılsak ne güzel olur şimdi hayal kuruyorum sonra gercek olur belkimde..oğlanlarda delikanlı olmus artık yahu masalllaahhhhh..doğum günleri yaklasmısss..kuzularım benim...

:umursamaz:hıtucı canım bu saate kadar yattım keyıfsızım hayır olsun bısıymı gelcek basıam bılmıyorumkı bebekelrıme alısverıs yapasım bıle yok dusun :S

cık cık cıkk olmassssssss olamaz karamsarlık yok dalinim yasaklıyom..herseyi iyi düsün kız düşünsene minicik seyler icine bebeklerin gircek..git gönlüne göre sec..hem kafan dağılır...sonra zor oluy valla benim cok büyük bi göbeğim yoktu ben bile zorlandım düsün yani

günaydınnn herkese,
ne güsel yeni annelerimiss gelmişş.
vilcimmm çok geçmiş olsun aman dikkat. ikizlerle ilgili sitelerde en çok bahsedilen komplikasyonlardan biriydi bu aşırı kanama. bizim rahmimiz fazla büyüdüğü için oluyomuş bu.
zuzucumm çok yorucu da olsa eminimmm çok güseldir, rabbim hepimize sağlıkla o günlere erişmeyi nasip etsin inşallahh.
vee dalincimmmm, içinde minicik iki kalp pıtı pıtı umutla atarken sende umutsuzluğa düşme ne olur. hormonal değişimler etkiliyor biraz da bizi.bugün iyi haberlerini alırıs inşallah.
ben bugün Allah'a binlerce şükür azıcık daha iştahlı ve mutlu uyandımm.

herkese hayırlı cumalar olsun, hepinizi çok seviyorummm

tünaydın.......herkese hatyırlı cumalar......
yavrukirpi sanada hayırlı cumala cnm

slm kızlar cano ile buluştuk hava muhteşemdi yaniiii
harika geçti ...kuzuları vardı ...bana bi küçük geldi ama tabi büyümüşlerr

Çok iyi yaptınız dırım dışarı çıkmakla,havada güzeldi şansınıza.
valla enerji gelmiştir ikinizede.İkinizinde hakkı gezmek,gezin canlarım.

Herkese iyi akşamlar.

Bugün karnımı çok sert ve gergin hissediyorum ya.bu hafta üst üste dışarı çıktım ondanmıdır,yoksa başka sebebimi var bilmiyorum.

dr.aradım bebek hareketlerinden dolayı olabilir dedi.Yada sancın vardır dedi.yarın çağırdı nst ye bağlanmamı istedi.ooof çok canım sıkıldı bütün gün keyifsiz yattım.

Sizdede oluyormu böyle kızlar?.birde ben karnımı bütün olarak gergin hissediyorum.yani

böyle bir yerde toplanmış sertlikler değil.

HİTUCİ canım ayak ağrıları bendede oluyor dr.magnezyum ve kalsiyum verdi.Ama el ve ayak şişmeleri için daha erken sanki.dr.arayıp sor bence.sırt ve bel ağrısıda normal bendede oluyor.özellikle elişi yaptığımda ve yürüdüğümde oluyor.

artvinli cnm bende de oluyor o tip toplanmalar kasılıp kalıyorm sanki göbeğimde koca bir taş var gibi çok sert oluyor,,ama dr alt tarafa baskı olursa haberim olsun hemen dedi cnm,,,

kızlarr ben geldimm ne var ne yok giremiyorum sık sık ben çok halsizim sizlerdede olmuşmuydu kansız kaldım kanamam doğum öncesi ve doğumda çok oldu benim..Kan değerlerim çok düşmüş yatar haldeyim ancak minişlerimi emzirmek için kalkıyorum..annem ve kayınvalidem dönüşümlü yanımdalar.Allah razı olsun onlar olmasa napardımm..Sİzlerde ne var ne yok.Varmı doğum yapann

hoşgeldin vilcğm....geçmiş olsun cnm ayrıca....

günaydın herkese .....hayırlı sabahlar.....hayırlı cumalar.....

sanada h.cumalar şekerim

cumanız mübarek olsun koca göbüşler...... uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın... acele etmeyin doğurmak için.... biliyorum böylede uykusuzsunuz ama en azından yorulmuyor ve üzülmüyorsunuz... dün gece ikiside gazdan dolayı ağladılar uyumadılar... hiçbişey fayda etmiyor... yorgunluk bir tarafa canlarının aıcdığını görüp bişley yapamamak çok zor

kızlar hepınıze hayırlı cumalar canlar ben gene aynı depresif ben ve esım e yapsa mutlu olmuyorum kızlar ya noldu bana bılmıyorum dun gece esım ısten geldı o saate kadar yemek yemedıgımı ognınce cok kızdı bana
sızde bole oldunuzmu hıc naptınız

ya güzleim nedir bu depresiflik falan..insan hayatında kaç kere hamile kalır... mutlu olmak için bişe aramayada gerek yok.. en büyük mutluluğu taşıyorsun zaten....tadını çıkarın yahu... hayatı hem kendinize hemde eşinize zehir etmeyin daaaa..... adamcağız baba olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşarken ne diye üzüyorsun garibi..... naz et tamam aşer bişeyler iste onada tamam hakkındır.... ama zoorlaştırma kötü bir anı kalmasın senin hamileliğin aklında....

dalin bence sen eşinle değil evdeki durumdan ötürü ölesin sonuçta evde eşinle sadece sen yoksun cnm
ve çok küçük yaşta iki bebeğe hamilesin
ikiz hamilelik zaten riskli gebeltir cnm...

ya sen o evden uzuklaşacaksın yada yaşadığım ortamı görmezden gelip çocuklarnı düşünüp mutlu olacaksın...

benim senin gibi sorunum yoktu ama bendede bebeklerimi gaybetme korkusu çoktu
üstelik hep halsizdim kimse ile görüşmüyordummm....ama yinede kendime senin gibi yapmadım cnm
kendine gel ...toplan derim

ya kızlar ben hamile kalmaya çalıştığım 2 yıl süresince, okkadar ulaşılmaz görmüştüm ki gebeliği, gebe olanların bulutlar üzerinde yaşadığını, salt mutluluk halinde olduğunu sanıyordum. meğer bu süreç de kendi içinde bir sürü endişe ve sıkıntı taşıyormuş, insan yaşayana kadar ne farklı düşünüyor.şimdi şimdi anlıyorum.

sanırım haklısınız dırımcım senınle konustuk az cok bılıorsun ewdekı durumlar bebekelrımı kaybetme korkusu hersey bır araya gelınce bole oldu

ya kızlar ben hamile kalmaya çalıştığım 2 yıl süresince, okkadar ulaşılmaz görmüştüm ki gebeliği, gebe olanların bulutlar üzerinde yaşadığını, salt mutluluk halinde olduğunu sanıyordum. meğer bu süreç de kendi içinde bir sürü endişe ve sıkıntı taşıyormuş, insan yaşayana kadar ne farklı düşünüyor.şimdi şimdi anlıyorum.

ben seni çok iyi anlıyorum redüksiyon sonrası endişeler benimde var ama çekim yasasına göre iyi düşünce pozitif enerjiyi karamsarlık ve kuşku negatif enerjiyi çeker allaha güven herşey çok güzel olacak sağlıkla inşallah bebeklerimizi kucağımıza alacağız
bu arada kızlar hepinize hayırlı cumalar

ben seni çok iyi anlıyorum redüksiyon sonrası endişeler benimde var ama çekim yasasına göre iyi düşünce pozitif enerjiyi karamsarlık ve kuşku negatif enerjiyi çeker allaha güven herşey çok güzel olacak sağlıkla inşallah bebeklerimizi kucağımıza alacağız
bu arada kızlar hepinize hayırlı cumalar

evt canım haklısın hep iyi düşünmek lasım. beni bugün kontrole çağırdı doktor, seni de çağırmışmıydı, neye bakıyor?

Cok zorlanarak uyyorum geceleri her saat bası kalkıyorum bide onlara zarar verdigim bide onlara zarar verdigimi düşünüyorum sagım biri solumda biri üzülüyorum üstüne falan yatıyorum die zaman gecsinde gelsin yavrularım...

SEn nasılsın canım kanamanda olmamıs cok sevindim bol bol dinlen canım hiç kalkma RAbbim sana saglıklı evlatları nasip etsin inşş

Cok zorlanarak uyyorum geceleri her saat bası kalkıyorum bide onlara zarar verdigim bide onlara zarar verdigimi düşünüyorum sagım biri solumda biri üzülüyorum üstüne falan yatıyorum die zaman gecsinde gelsin yavrularım...

SEn nasılsın canım kanamanda olmamıs cok sevindim bol bol dinlen canım hiç kalkma RAbbim sana saglıklı evlatları nasip etsin inşş

şükür şimdilik kanamam ve ağrım olmadı bugün de kontrole gidicez bakalımm.
çook az kaldı canım azıcık sabırrrr, heyecanla bekliyoruss :)

evt canım haklısın hep iyi düşünmek lasım. beni bugün kontrole çağırdı doktor, seni de çağırmışmıydı, neye bakıyor?[/QU

çağırdılar gittim bende endişelenme redükte edilen bebeğin kalp atışının durduğundan emin olmak için çağırıyorlar bazen ikinci kez işlem tekrarlanabiliyormuş kalan bebekler iyimi etkilenmişlermi diye bakıyorlar genelde sorun olmuyor ama kontrol amaçlı görmek istiyorlar korkma herşey yoluna girecek dr dan sonra yaz merak ederim seni

evt canım haklısın hep iyi düşünmek lasım. beni bugün kontrole çağırdı doktor, seni de çağırmışmıydı, neye bakıyor?

kontrol için çağırıyorlar cnm merak etme redüksüyn yapılanı ve diğerlerini maalesef tekrarlanabiliyor bende olmuştu :(

medine cnm sana dr gün vermedimi ?

Back