• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dırım kızım varya gece gece aglattın beni ne güzel anlatmışsın bu kadar güzel anlatılır o duygular allahım herkeze yaşatsın bu güzel duyguları .ama şurda koptum yere düşünce alkışlıyor diye yazmışsın ya gözümün önüne geldi allahım dünyada onlar kadar mahsum ve güzel olsaydı gönül rahatlıgıyla bu dünyaya salı verseydik onları ama acımasız bir dünyadayız deyilmi onlar için herşey güzel olur inşallah canım

ağlama kızzzzzzzzzzzz..........

evet dünya masum değil onlar kadar ama rabbim bizleri verdi onlara koruyalım diye
eminimki dualarımız onlara kalkan olacak.........

kaçma şekerim

dırımcım seni artık daha iyi anlıyorum valla ama ben senin gibi olamam herhalde herşeye yetiyosun maşallah sana rabbim dahada güç versin inşallah

yetişirsin cnmmmm hiç sıkılmaa
bana bakma sen .........çok relax kadınım ben eyvahedigeldismile

bu arada bunlar yazarkende kuzucuklarım ıkı kolda tekmelıyolar yanı teyzelerıne selam gonderıyolaaaarrr:))))))))))))

yerimmmmm o ayakları yaww süper bi duyguuu hee bu anı video çek kızzzz
duygularıda söyle ki
büyüdüklerinde izlesin kuzular

kızlar ben kaçar uykum geldi yatıcam oğlan ananenin kucağında uyudu kız ne zaman kalkıcak bakalım babane bizdeydi her dakka emzir demesinden düzen bozuldu saatleri şaştı çocukların bide kimse karışmayacak arkadaş işimize yemin ediyorum kafam döndü çünkü çocuğu emziriyorum yatırıyorum ağlamaya başlıyor aç bu diyor ayol yeni yatırdım dur bi 1 dk geçsin üstünden bişey de diyemiyorum ev kalabalık olsa dert olmasa ayrı neyse ben yatayım uyku akıyoro gözlerimden dün de sabah 4 tü anac ikisde uymuştu çünkü

iyi geceler vuslat sen taze annesin uyu dinlen sütün bol olsun bende kk da son turumu atıp uyuyacağım uykumyok ama çocuklar uyudu çoktan gece kalkamayacam offff

medinecim bizi korkutma demişsin ya korkma bitanem bu olayı şöyle düşün gerdek gecesi gibi kimininki çok acır kimininki acımaz ama öncesinde korkuturlar ya
abartılı bi örnek oldu ise kusurabakmayınnn

alemsin canom yerinde olmus valla
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

belli zaten gezmede olduğn sabahtan beri görünmedin gezenti karuuuu

allah yardımcn olsun medinecğm cnm ya 35 haftaya girmişsn artık son günler :1hug:

amnda aman yesinler onların gamzelerini,

tsk ederim canim 26 ya kadar sabretseydim offff bu saatte uyyamiyorum batiyo resmen

kızlar merhaba,

bugün zorlu bir maceranın sonunda ikizlerle dönduk eve, redüksiyon gerçekten zor bir kararmış, ,nşallah sağlıkşa devam ederiz yola

canim hakkinda hayirlisi olsun rabbim kolaylik versin yavrularini saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Meraba kızlar.Ben de inşallah ikiz annesi olucam.İki gün önce öğrendim.10 Gün önce tek keseydi.İki kese iki bebek olmuş.Şok oldum ve çok ta mutluhihoyyyt Doğal yoldan benim o yüzden şaşkınlığım...

hosgeldin oyle guzelki burasi zaman gecerken cok guzel seyler ogreniyosun ALLAH yavrularini saglicakla kucagina almayi nasip etsin

kendime inanmiyorum bu saate ne yapsam uyyamiyorum
dogum yapanlardan farkim yok valla bibebekler yokkk boshayallersmile

gunaydın kızlarrr,

ilk geceyi ağrısız ve kanamasız gecirdigim için mutluyuöm , iyi dileklerini sunan tümmm arkadaşlara teşekkürlerr :)

cok canım sıkkın cok moralımbozuk cok streslıyım cok sınırlıyım allah sonumu hayretsın

ben pek foruma uğramıyorum normalde. ikizlere hamileyim ben de 16+6 haftalık. umarım sıkkın olmanın özel bi nedeni yoktur çünkü hormonlarımız sayesinde bebeklerimiz bizim hissettiğimiz şeyleri hissedermiş

nero kuzu annem çocukları salmıyor sen git dedi hemde montları yıkandı yolda yel alır dedi....

ben free cano çocuklarla gelecek ama

Back