• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlar nasılsınız bugün.?ben pek bi garibim ya böle canım sıkıldıkça ağlıyorum delirdimmi ne. gece bi uyandım karnımın üstüne yattım sandım ödüm kopdu biraz yamulmuşum ama. hamilelikde duygusallık olur derlerdide inanmazdım. zaman çoookkkk çabuk geçsin istiyroum... geçmek bilmio sanki ya....
yavrukirpi umarım kontrolün iyi geçmişdir canım.medine az kaldı canım sık dişini senin kadar olabilsek bizde tez zmanda keşke..

daln cnm nasılsın toparlandınmı biraz moraln düzeldimi

kk dakı bebek sahıbı olmak ısteyıpte olamayn ınsanları okudum nasıl yalvarıp yakardıkalrını gordum bana bıraz dank ettı ınsanların bır tane dıledıkelrı mucızeden rabbım bana 2 tane verdıgı ıcın bınlerce kere sukrettım allahıma bıraz kendımı onların yerıne koydum sanırım bebegımın olmaması benı daha cok yıkardı dıye dusunuorum kendımı toparlıcam en kısa zamanda

selam kızlar inşallah herkez iyidir .
yavru kirpi inşallah herşey yolundadır canım haberlerini bekliyoruz.
dalincimbugün yinemi toparlayamadın kendini canım yasaklıyoruz canım sana bu karamsarlıgı sıkıntıyı .bir kısmımız ikinci kere hamilelik yaşıyoruz dedigim gibi bizlerde yaşadık bunları ama inan keşke tadını çıkarsaydım dersin sonra .biliyorum insanın elindede deyil bu ama kendine avunacak birşeyler bul canım.

banada gelince bugün yine yengemle annem geldi evi sildiler süpürdüler ütüleri yaptılar yemekleride ohhh bugün rahattım .ama komik tarafı pazartesi kadın gelecek temizlige bizimkiler temiz ev bıraktılar kadına nedesem dinlemiyorlar bende bıraktım artık eşimde aaaaaaaa olurmu ayıp kadın gelecek evi pis görürse olumu hiç deyip dalga geçiyor.içleri rahatetmiyor işte .yarında gezmege gidiyoruz halamıza battaniyelerimiz örülmüş bitmiş pikoya verilecekmiş gel kendi isteyine göre yaptır dedi yani yarında rahatım onlarda sagolsunlar yerimden kaldırmazlar oğlanlada ilgilenirler .pazara allah kerim:))

kk dakı bebek sahıbı olmak ısteyıpte olamayn ınsanları okudum nasıl yalvarıp yakardıkalrını gordum bana bıraz dank ettı ınsanların bır tane dıledıkelrı mucızeden rabbım bana 2 tane verdıgı ıcın bınlerce kere sukrettım allahıma bıraz kendımı onların yerıne koydum sanırım bebegımın olmaması benı daha cok yıkardı dıye dusunuorum kendımı toparlıcam en kısa zamanda

vereliniortak kaydirigubbakcemile5

Cok zorlanarak uyyorum geceleri her saat bası kalkıyorum bide onlara zarar verdigim bide onlara zarar verdigimi düşünüyorum sagım biri solumda biri üzülüyorum üstüne falan yatıyorum die zaman gecsinde gelsin yavrularım...

SEn nasılsın canım kanamanda olmamıs cok sevindim bol bol dinlen canım hiç kalkma RAbbim sana saglıklı evlatları nasip etsin inşş

medinecim o ne kötü bişey sagına yatsan birtane soluma yatsam birtane düz yatsam olmuyor sonunda sızıp kalıyorum ne tarafımda uyudugumun farkında olmadan kalkıncada üzülüyorum canları yandımı sıkıştılarmı diye allahım yerlerini geniş tutsun canlarım benim nasıl sıgıyorlar küçücük yere :emir_bebek: :emir_bebek:

höyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttt kocaa göbekliler buhranı kesin doğurunca aaa içerde olsalardı diyeceksinizz...

benimde salatanat yarın sona erecek yarın eve dönüyoruz evde mola verceezz gezmeleree hahah ama h.sonu anne gelecez doğumgünümüz varr

merhaba kızlar,

az önce kontrolden geldik, ama tam da doktordayken birden kanama başladı, açık renk biraz da plasentalı sanırım. neyse ultrasonla baktı doktor ikisinin kalbi atıyor, birinin de etrafında kanama olmuş vücut onu atıyormuş. doktor kanamanın üzerinde durmadı ama ben korktum yaa. neyseki muayenehanede oldu, gece filan olsa iice korkardım. sizlerde hiç olmuşmuydu kanama?
ya sizlere öyle bi alışmışımki, girer girmez bilg başına geçip haber edeyim dedim. ilginiz için çoookkk teşekkürler

opuyorumnanaktan:1hug: evet cnm pozitif olalım allahın bize verdiği bu evlatlar için şükür edelim...

merhaba kızlar,

az önce kontrolden geldik, ama tam da doktordayken birden kanama başladı, açık renk biraz da plasentalı sanırım. neyse ultrasonla baktı doktor ikisinin kalbi atıyor, birinin de etrafında kanama olmuş vücut onu atıyormuş. doktor kanamanın üzerinde durmadı ama ben korktum yaa. neyseki muayenehanede oldu, gece filan olsa iice korkardım. sizlerde hiç olmuşmuydu kanama?
ya sizlere öyle bi alışmışımki, girer girmez bilg başına geçip haber edeyim dedim. ilginiz için çoookkk teşekkürler

cnm dr üzerinde durmadıysa sende kendine sıkıntı yapıp üzme redksyn sonrası olabiliyor kanama bende olmadı ama olan da çok var,,,,

öf bende o kadar alışmışımki çalışmaya bugn itibarıile evdeym artık amannn daha ilk günden sıkıldım valla allah 9 ay yatanların yardımcısı olsun rabbim.......

dalin cnm şöle ol kes buhranı yaa
sen iki cinsiyete uygun al cnm bir iki şey
beyaz ,turuncu ,yeşil gibi...

yavrukirpi zor bir süreç ama çok arkadaşımız yaşadı bu süreci hiç sıkılma tasalanma
ve bu operasyondan sonra herkes aldı kuzularını kucağına
kanama vs. olmasıda normal...
sakin olarak dinlen cnm ..takma kafana....

nero kızz ne sıkıntııısıı hemen tv ..seyret .yat uzan kk takıl saltanat bitecek cnm

şimdi ceyiz bakmaya gidiyorum geleceğim anacığım özleyin beniii

merhaba kızlar,

benimde kanamam oldu redüksiyondan 12 gün sonra çok yoğundu geçti gitti şimdi iyiyiz korkma sende iyi olcaksın onların yiyecek ekmeği varsa her şartta yaşarlar benim 3.5 aylık oldular senin nekadarlık bebeklerin?

medinecim o ne kötü bişey sagına yatsan birtane soluma yatsam birtane düz yatsam olmuyor sonunda sızıp kalıyorum ne tarafımda uyudugumun farkında olmadan kalkıncada üzülüyorum canları yandımı sıkıştılarmı diye allahım yerlerini geniş tutsun canlarım benim nasıl sıgıyorlar küçücük yere :emir_bebek: :emir_bebek:

:sinifsinif:
Doktora kadar sorum yani ben öyle üzülüyorum ki doktor bişi olmaz suyun içendeler desede ayh benim içim hiç rahat etmiyo ohaoldumsmile

Seninde iyi olmana cok sevindim hep iyi olun kendinizi üzmeyin...

selam kızlar nasılsınız bugün.?ben pek bi garibim ya böle canım sıkıldıkça ağlıyorum delirdimmi ne. gece bi uyandım karnımın üstüne yattım sandım ödüm kopdu biraz yamulmuşum ama. hamilelikde duygusallık olur derlerdide inanmazdım. zaman çoookkkk çabuk geçsin istiyroum... geçmek bilmio sanki ya....
yavrukirpi umarım kontrolün iyi geçmişdir canım.medine az kaldı canım sık dişini senin kadar olabilsek bizde tez zmanda keşke..

Canım ya insan cok duygusal oluyo böyle zamanda sıkma canını canım valla eger iyiyseniz tadını cıkartın bu zamanlar bidaha gelmez
İnan nasıl geçtigini anlamıyosun bile ben bile nasıl geldim anlamadım burdaki herkeste saskınlık içinde benim cok zor bir hamileleik süreçim oldu artık dogumada gün sayar olduk ALLAH ın izniyle... :CüvCüv:

kontrol için çağırıyorlar cnm merak etme redüksüyn yapılanı ve diğerlerini maalesef tekrarlanabiliyor bende olmuştu :(

medine cnm sana dr gün vermedimi ?

Verdi canım 26 nisana kadar dayanabilirsem son gün 38 haftaya denk geliyo hayırlısıyla inş... :lepi:

şükür şimdilik kanamam ve ağrım olmadı bugün de kontrole gidicez bakalımm.
çook az kaldı canım azıcık sabırrrr, heyecanla bekliyoruss :)

Canım hayırlısı olsun sanırım gittin orda olmus kanama kötü bişi olsa doktor derdi zaten üzme kendini sakına :olmaz:

İyi akşamlar kızlar.

Bugün kontrole gittim.dün karnım çok gergin diyorum ya.dr.nst ye yolladı.sancı çıkmadı bir sorun yokmuş çok şükür.dr.magnezyumu günde 2 ye çıkardı.

Karnım çok büyüdü,taşımakta zorlanıyorum.bugün orda tek gebelik olanlar vardı.ne rahat yatıp kalkıyorlar.rahat rahat dolanıyorlar.bende iki kişinin yardımıyla yatıp kalktım.tek gebelik ikizden çok rrahatmış bunu bugün bir kez daha anladım.

Ama şuda var,onlardan tek kalp sesi duyulurken beenden çift kalp sesi duyuluyordu.buda herşeye değerdi valla.

dalin cnm şöle ol kes buhranı yaa
sen iki cinsiyete uygun al cnm bir iki şey
beyaz ,turuncu ,yeşil gibi...

yavrukirpi zor bir süreç ama çok arkadaşımız yaşadı bu süreci hiç sıkılma tasalanma
ve bu operasyondan sonra herkes aldı kuzularını kucağına
kanama vs. olmasıda normal...
sakin olarak dinlen cnm ..takma kafana....

nero kızz ne sıkıntııısıı hemen tv ..seyret .yat uzan kk takıl saltanat bitecek cnm

şimdi ceyiz bakmaya gidiyorum geleceğim anacığım özleyin beniii

kız nebilm alışmışm yıllardır çalışmaya tvde bi halt yok zaten burayada uğrayan yok :(((

kimin çeyizi kızzz,,,

doudou cnm nbr??

kız nebilm alışmışm yıllardır çalışmaya tvde bi halt yok zaten burayada uğrayan yok :(((

kimin çeyizi kızzz,,,

doudou cnm nbr??

Nasıl olsun canım ya son haftalar olunca sıkıntılarda artıyo. Çok iyi değilim herşey zorlaştı benim için. Annem gelmişti yanıma bide onun tansiyonu fırladı çıktı yukarlara. Ben ona bakıyorum o bana bakıyor. Sen nasılsın nasıl gidiyor.

benimde kanamam oldu redüksiyondan 12 gün sonra çok yoğundu geçti gitti şimdi iyiyiz korkma sende iyi olcaksın onların yiyecek ekmeği varsa her şartta yaşarlar benim 3.5 aylık oldular senin nekadarlık bebeklerin?

burcucuum 13. haftadayım ben, kanamam adet gibi değil açık renk sanki hafif kanlı plasenta gibi. voltaren fitil verdi doktor, keser dedi bakalım inşallah yoluna girer.

günaydın kızlarrr..... güzel hafta sonları diliyorum hepinize....
hava çok güzel keyfini çıkarın valla.ben çıkamıyorum bari siz çıkın.....

Back