Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daln cnm nasılsın toparlandınmı biraz moraln düzeldimi
kk dakı bebek sahıbı olmak ısteyıpte olamayn ınsanları okudum nasıl yalvarıp yakardıkalrını gordum bana bıraz dank ettı ınsanların bır tane dıledıkelrı mucızeden rabbım bana 2 tane verdıgı ıcın bınlerce kere sukrettım allahıma bıraz kendımı onların yerıne koydum sanırım bebegımın olmaması benı daha cok yıkardı dıye dusunuorum kendımı toparlıcam en kısa zamanda
Cok zorlanarak uyyorum geceleri her saat bası kalkıyorum bide onlara zarar verdigim bide onlara zarar verdigimi düşünüyorum sagım biri solumda biri üzülüyorum üstüne falan yatıyorum die zaman gecsinde gelsin yavrularım...
SEn nasılsın canım kanamanda olmamıs cok sevindim bol bol dinlen canım hiç kalkma RAbbim sana saglıklı evlatları nasip etsin inşş
höyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttt kocaa göbekliler buhranı kesin doğurunca aaa içerde olsalardı diyeceksinizz...
benimde salatanat yarın sona erecek yarın eve dönüyoruz evde mola verceezz gezmeleree hahah ama h.sonu anne gelecez doğumgünümüz varr
kk dakı bebek sahıbı olmak ısteyıpte olamayn ınsanları okudum nasıl yalvarıp yakardıkalrını gordum bana bıraz dank ettı ınsanların bır tane dıledıkelrı mucızeden rabbım bana 2 tane verdıgı ıcın bınlerce kere sukrettım allahıma bıraz kendımı onların yerıne koydum sanırım bebegımın olmaması benı daha cok yıkardı dıye dusunuorum kendımı toparlıcam en kısa zamanda
merhaba kızlar,
az önce kontrolden geldik, ama tam da doktordayken birden kanama başladı, açık renk biraz da plasentalı sanırım. neyse ultrasonla baktı doktor ikisinin kalbi atıyor, birinin de etrafında kanama olmuş vücut onu atıyormuş. doktor kanamanın üzerinde durmadı ama ben korktum yaa. neyseki muayenehanede oldu, gece filan olsa iice korkardım. sizlerde hiç olmuşmuydu kanama?
ya sizlere öyle bi alışmışımki, girer girmez bilg başına geçip haber edeyim dedim. ilginiz için çoookkk teşekkürler
merhaba kızlar,
az önce kontrolden geldik, ama tam da doktordayken birden kanama başladı, açık renk biraz da plasentalı sanırım. neyse ultrasonla baktı doktor ikisinin kalbi atıyor, birinin de etrafında kanama olmuş vücut onu atıyormuş. doktor kanamanın üzerinde durmadı ama ben korktum yaa. neyseki muayenehanede oldu, gece filan olsa iice korkardım. sizlerde hiç olmuşmuydu kanama?
ya sizlere öyle bi alışmışımki, girer girmez bilg başına geçip haber edeyim dedim. ilginiz için çoookkk teşekkürler
medinecim o ne kötü bişey sagına yatsan birtane soluma yatsam birtane düz yatsam olmuyor sonunda sızıp kalıyorum ne tarafımda uyudugumun farkında olmadan kalkıncada üzülüyorum canları yandımı sıkıştılarmı diye allahım yerlerini geniş tutsun canlarım benim nasıl sıgıyorlar küçücük yere
selam kızlar nasılsınız bugün.?ben pek bi garibim ya böle canım sıkıldıkça ağlıyorum delirdimmi ne. gece bi uyandım karnımın üstüne yattım sandım ödüm kopdu biraz yamulmuşum ama. hamilelikde duygusallık olur derlerdide inanmazdım. zaman çoookkkk çabuk geçsin istiyroum... geçmek bilmio sanki ya....
yavrukirpi umarım kontrolün iyi geçmişdir canım.medine az kaldı canım sık dişini senin kadar olabilsek bizde tez zmanda keşke..
kontrol için çağırıyorlar cnm merak etme redüksüyn yapılanı ve diğerlerini maalesef tekrarlanabiliyor bende olmuştu
medine cnm sana dr gün vermedimi ?
şükür şimdilik kanamam ve ağrım olmadı bugün de kontrole gidicez bakalımm.
çook az kaldı canım azıcık sabırrrr, heyecanla bekliyoruss :)
dalin cnm şöle ol kes buhranı yaa
sen iki cinsiyete uygun al cnm bir iki şey
beyaz ,turuncu ,yeşil gibi...
yavrukirpi zor bir süreç ama çok arkadaşımız yaşadı bu süreci hiç sıkılma tasalanma
ve bu operasyondan sonra herkes aldı kuzularını kucağına
kanama vs. olmasıda normal...
sakin olarak dinlen cnm ..takma kafana....
nero kızz ne sıkıntııısıı hemen tv ..seyret .yat uzan kk takıl saltanat bitecek cnm
şimdi ceyiz bakmaya gidiyorum geleceğim anacığım özleyin beniii
kız nebilm alışmışm yıllardır çalışmaya tvde bi halt yok zaten burayada uğrayan yok ((
kimin çeyizi kızzz,,,
doudou cnm nbr??
benimde kanamam oldu redüksiyondan 12 gün sonra çok yoğundu geçti gitti şimdi iyiyiz korkma sende iyi olcaksın onların yiyecek ekmeği varsa her şartta yaşarlar benim 3.5 aylık oldular senin nekadarlık bebeklerin?