günaydın kızlarrr..... güzel hafta sonları diliyorum hepinize....
hava çok güzel keyfini çıkarın valla.ben çıkamıyorum bari siz çıkın.....
günaydınnnn,
dorukcuum sen niye çıkamıyosun? üzülme yalnız değilsin ben de çıkamıyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr..... güzel hafta sonları diliyorum hepinize....
hava çok güzel keyfini çıkarın valla.ben çıkamıyorum bari siz çıkın.....
Nasıl olsun canım ya son haftalar olunca sıkıntılarda artıyo. Çok iyi değilim herşey zorlaştı benim için. Annem gelmişti yanıma bide onun tansiyonu fırladı çıktı yukarlara. Ben ona bakıyorum o bana bakıyor. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
ya kızlar ikiz üçüzde ikili test yapılıyo mu? benim doktor hiçbişi demedi de
yapılmıyor cnm ben gecen gıttıgımde sordum 3 lu test yapılmıakmı tarama yapılmıcakmı dıe cogul gebelıkelrde yanlıs cıkıor yapılmıor dedı .20 ıncı haftada ayrıntılı ultrasonda yapıolarmıs bsıeyelr
kızlar iyi haftasonları tabii büyük çoğunluğumuz için evde iyi haftasonlarıkaydirigubbakcemile3
ya benim bebişlerimin yeri iyice daraldımı nedir haraketleri o kadar azaldı ve yavaşladı ki anlatamam yavrularım büzüşük büzüşük duruyolar içim parçalanıo valla bide ben artık idrar la ilgili sorun yaşıyorum hiç tutamıyorum ya hemen geldiği anda gittim gittim gitmedim kaçırıyorum hatta bazen öksürüp hapşırırken bile:kedi:
geronimocumm,
deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir ama 30. haftadan soora ikizler bayaa bi sıkışıyo sanırım. bir ay daha dayansannnn mutlu son inşallah, Allah kolalık versin.zavallı idrar kesen demek ne kadar minicik bi alanda sıkıştıysa 3-5 damlayı zor tutuyor.
ya kızlar ikiz üçüzde ikili test yapılıyo mu? benim doktor hiçbişi demedi de
kızlar iyi haftasonları tabii büyük çoğunluğumuz için evde iyi haftasonlarıkaydirigubbakcemile3
ya benim bebişlerimin yeri iyice daraldımı nedir haraketleri o kadar azaldı ve yavaşladı ki anlatamam yavrularım büzüşük büzüşük duruyolar içim parçalanıo valla bide ben artık idrar la ilgili sorun yaşıyorum hiç tutamıyorum ya hemen geldiği anda gittim gittim gitmedim kaçırıyorum hatta bazen öksürüp hapşırırken bile:kedi:
gene tenha buralar nerde bu kcoa gobekli ve bebeklı hatunar...buranın tek koca gobüklüsü ben degılımkı
dalincimmm ben de burdayım, sıkıldım biras yatmaktannn.sen napiosunn
detaylı ultrason yapıldığı için ben yapılmıyor diye biliyorum kirpim...
benimkiler çok hareketli geranimo cnm,,,,,idrar evet bende geldiğim gibi gitmem lazım benimkiler bide altlı üstlü altta olan tekmelediği zaman acaip baskı oluyor,,,
benimkiler yanyana belkide ondan hareketleri azaldı merak ettikçe karnımı sallayıp hareket ettiriyorum napim merak ediyorum:sm_confused: