• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Nasıl olsun canım ya son haftalar olunca sıkıntılarda artıyo. Çok iyi değilim herşey zorlaştı benim için. Annem gelmişti yanıma bide onun tansiyonu fırladı çıktı yukarlara. Ben ona bakıyorum o bana bakıyor. Sen nasılsın nasıl gidiyor.

geçmiş olsun cnm annene,aman bende de ne olsun valla karnım geriliyor gerildikçe çok acıyor birazda gaz sancım var 2 gündür kasıklarıma kadr vuruyor allaha şükür tabii bu halimize artık ağır dönemler 1 ay daha dayanırsam allahın izniyle başka bişey istemem,,

iyi haftasonları herkezeee bu arada kızlarrrrropuyorumnanaktan

ya kızlar ikiz üçüzde ikili test yapılıyo mu? benim doktor hiçbişi demedi de

yapılmıyor cnm ben gecen gıttıgımde sordum 3 lu test yapılmıakmı tarama yapılmıcakmı dıe cogul gebelıkelrde yanlıs cıkıor yapılmıor dedı .20 ıncı haftada ayrıntılı ultrasonda yapıolarmıs bsıeyelr

kızlar iyi haftasonları tabii büyük çoğunluğumuz için evde iyi haftasonlarıkaydirigubbakcemile3
ya benim bebişlerimin yeri iyice daraldımı nedir haraketleri o kadar azaldı ve yavaşladı ki anlatamam yavrularım büzüşük büzüşük duruyolar içim parçalanıo valla bide ben artık idrar la ilgili sorun yaşıyorum hiç tutamıyorum ya hemen geldiği anda gittim gittim gitmedim kaçırıyorum hatta bazen öksürüp hapşırırken bile:kedi:

yapılmıyor cnm ben gecen gıttıgımde sordum 3 lu test yapılmıakmı tarama yapılmıcakmı dıe cogul gebelıkelrde yanlıs cıkıor yapılmıor dedı .20 ıncı haftada ayrıntılı ultrasonda yapıolarmıs bsıeyelr

saol dalincimm,
naber nasılsın bugün? benim kanamam kesildi gibi, rahatladım biras.

kızlar iyi haftasonları tabii büyük çoğunluğumuz için evde iyi haftasonlarıkaydirigubbakcemile3
ya benim bebişlerimin yeri iyice daraldımı nedir haraketleri o kadar azaldı ve yavaşladı ki anlatamam yavrularım büzüşük büzüşük duruyolar içim parçalanıo valla bide ben artık idrar la ilgili sorun yaşıyorum hiç tutamıyorum ya hemen geldiği anda gittim gittim gitmedim kaçırıyorum hatta bazen öksürüp hapşırırken bile:kedi:

geronimocumm,
deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir ama 30. haftadan soora ikizler bayaa bi sıkışıyo sanırım. bir ay daha dayansannnn mutlu son inşallah, Allah kolalık versin.zavallı idrar kesen demek ne kadar minicik bi alanda sıkıştıysa 3-5 damlayı zor tutuyor.

geronimocumm,
deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir ama 30. haftadan soora ikizler bayaa bi sıkışıyo sanırım. bir ay daha dayansannnn mutlu son inşallah, Allah kolalık versin.zavallı idrar kesen demek ne kadar minicik bi alanda sıkıştıysa 3-5 damlayı zor tutuyor.

ya yine çok şükür iyiyim hani ben daha zorlar bu haftalarda diye bekliyodum ama iyiyim yinede bebişlerime üzülüyorum çok sıkışıklar 1 ay daha sıkıştırın kendinizi diyorum bende ama onu söylerkende üzülüyorummafoldumben

ıyıyım kırpıcım ıyı olmak zorudnayız bbekelrımız ıcın .
kanamanın kesılmesıne sevındım normaldır reduksıyondna sonra takma kafana tatlım

ya kızlar ikiz üçüzde ikili test yapılıyo mu? benim doktor hiçbişi demedi de

detaylı ultrason yapıldığı için ben yapılmıyor diye biliyorum kirpim...

benimkiler çok hareketli geranimo cnm,,,,,idrar evet bende geldiğim gibi gitmem lazım benimkiler bide altlı üstlü altta olan tekmelediği zaman acaip baskı oluyor,,,

32.haftadan sonra hızla yerleri daha da daralıyor ve siz de hızla ağırlaşıyorsunuz kızlar..

şimdi çıkın arabanızla gezin yaaw nolcekk..

detaylı ultrason yapıldığı için ben yapılmıyor diye biliyorum kirpim...

benimkiler çok hareketli geranimo cnm,,,,,idrar evet bende geldiğim gibi gitmem lazım benimkiler bide altlı üstlü altta olan tekmelediği zaman acaip baskı oluyor,,,

benimkiler yanyana belkide ondan hareketleri azaldı merak ettikçe karnımı sallayıp hareket ettiriyorum napim merak ediyorum:sm_confused:

benimkiler yanyana belkide ondan hareketleri azaldı merak ettikçe karnımı sallayıp hareket ettiriyorum napim merak ediyorum:sm_confused:

ne rahatsız ediyorsun yavruları yaawalsanaalsanasmile,
birileri de seni sürekli canı sıkıldıkça merak ettikçe dürtse hoşuna gidermiaklinialirimsmile

günaydın kızlar .... hava yine süper ya... yürüyüş yapmak istiyorum ama yasak:(
neyse allah kısmet ederse yaza yürürüm kızlarımla inşallah....

Back