• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlar nasılsınız?
dün dr gittim ayrıntılı ultrason için.ama bakmadı.önce normal ultrasonla bakdı.işin özü şu aslında
ben sat a göre 22 haftalık gebeyim.ama gebeliğim hep 1-1.5 hafta önden gidiyorudu. fakata bu sefer böle olmadı biri 21+4 diğeri 22+0 çıkdı.23 haftalık olmadan bakamam dedi.haftaya tekrar çağırdı. ayrıca alttaki bebeğimin plesantası rahme çok yakınmış. bununla ilgili kanama yaşamışdım daha önce. eve geldikden sonra takdım kafaya benmi beslenemiyorum die. sizdede böle bi problem yaşayan varmı.?bebeklermden biri 433 gr diğeri 480 gr olmuş normalmisizce? sabaha kadar kabuslar gördüm durdum canım çok sıkıldı......

Dorukcum hiç kafana takmana gerek yok.maşalla bebişlerinin kiloları gayet iyi.

ama hafta olarak gelişimlerinin avaşlaması canımı sıktı ya. dr a sordum eğerki çok gerieme olursa araştırmaya alıyoruz dedi. off ne bilim takdım kafaya.....

selam kızlar nasılsınız?
dün dr gittim ayrıntılı ultrason için.ama bakmadı.önce normal ultrasonla bakdı.işin özü şu aslında
ben sat a göre 22 haftalık gebeyim.ama gebeliğim hep 1-1.5 hafta önden gidiyorudu. fakata bu sefer böle olmadı biri 21+4 diğeri 22+0 çıkdı.23 haftalık olmadan bakamam dedi.haftaya tekrar çağırdı. ayrıca alttaki bebeğimin plesantası rahme çok yakınmış. bununla ilgili kanama yaşamışdım daha önce. eve geldikden sonra takdım kafaya benmi beslenemiyorum die. sizdede böle bi problem yaşayan varmı.?bebeklermden biri 433 gr diğeri 480 gr olmuş normalmisizce? sabaha kadar kabuslar gördüm durdum canım çok sıkıldı......

canım bebeklerinin kiloları çok iyi maşaallah.bugün hafta hafta gebelik sitelerinde gezerken yazdıklarınla ilgili bi yazı okumuştum.plasenta zaman zaman yer değiştirirmiş.rahime yaklaştığında ise kanama olabilrmiş.tekrar uzaklaştığında kanamada ortadan kalkarmış.birde bu haftalarda bebeğin kilo alımı biraz yavaşlarmış.seninle ilgili bşey yok canım canını sıkma.rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.sağlıcakla kal...a.s.

canım bebeklerinin kiloları çok iyi maşaallah.bugün hafta hafta gebelik sitelerinde gezerken yazdıklarınla ilgili bi yazı okumuştum.plasenta zaman zaman yer değiştirirmiş.rahime yaklaştığında ise kanama olabilrmiş.tekrar uzaklaştığında kanamada ortadan kalkarmış.birde bu haftalarda bebeğin kilo alımı biraz yavaşlarmış.seninle ilgili bşey yok canım canını sıkma.rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.sağlıcakla kal...a.s.

sağol canım umarım dediğin gibi normaldir... plesenta dr un dediğine göre 27. haftadan sonra yukarı çıkarmış. hayırlısı ile bi gelseydim o haftalara.....

kızlar yaaa 20+3 haftalık olduk Allahın izniyle....
bacak krampları,ayak şişmeleri ve sabah uyandığımda sırt ve bel ağrısı olmaya başladı normal mi sizce???

kirpicim canım sen nasılsın?umarım herşey yolundadır.rabbim ikizlerini hayırlısıyla sağlıkla sana bağışlasın inşaallah...
dalincim noldu sana böyle...sen yatıyormusun hala..belki sıkıldığın içindir....çık hava al biraz...alışveriş yap bebeklere...

kirpicim canım sen nasılsın?umarım herşey yolundadır.rabbim ikizlerini hayırlısıyla sağlıkla sana bağışlasın inşaallah...
dalincim noldu sana böyle...sen yatıyormusun hala..belki sıkıldığın içindir....çık hava al biraz...alışveriş yap bebeklere...

canımmm saol inşallah ikizlerimle yola devam edebilirim. şimdilik ağrım ve kanamam olmadğı için mutluyum. inşallah böyle devam eder.
senin ağrıların da normaldir sanırımm,normal gebeliklerede de 25. haftalarda filan başlıyomuş.

selam kızlar nasılsınız?

cnm üzülme bebeklerin kiloları gayet normal tek gebelikte bile bu haftalarda 500 gr oluyormuş okuduğuma göre ki biz iki bebek taşıyoruz ve tek bebekle aynı gr nerdeyse,benimde detaylı ultrasnum 19-20 haftalar gibi yaptı dr ama 1 ay sonra 2.kez kontrola çağırdı 2.bir ultrason daha yapmıştı,belki seninki 2.kez çağırmamak için 23 haftada demiştir.

bacak krampları,ayak şişmeleri ve sabah uyandığımda sırt ve bel ağrısı olmaya başladı normal mi sizce???

hituci cnm moralni bozmayayım ama benim de erken balamıtı sırt ağrılarım halada devam ediyor eee artık bu saatten sonrada dinmez herhaldekaydirigubbakcemile3

slm kızlar cano ile buluştuk hava muhteşemdi yaniiii
harika geçti ...kuzuları vardı ...bana bi küçük geldi ama tabi büyümüşlerr

doruk cnm kiloları gayet iyi ben 19+5 de girdim detaylıya 350 gr dı bebeklerim

Çok iyi yaptınız dırım dışarı çıkmakla,havada güzeldi şansınıza.
valla enerji gelmiştir ikinizede.İkinizinde hakkı gezmek,gezin canlarım.

Herkese iyi akşamlar.

Bugün karnımı çok sert ve gergin hissediyorum ya.bu hafta üst üste dışarı çıktım ondanmıdır,yoksa başka sebebimi var bilmiyorum.

dr.aradım bebek hareketlerinden dolayı olabilir dedi.Yada sancın vardır dedi.yarın çağırdı nst ye bağlanmamı istedi.ooof çok canım sıkıldı bütün gün keyifsiz yattım.

Sizdede oluyormu böyle kızlar?.birde ben karnımı bütün olarak gergin hissediyorum.yani

böyle bir yerde toplanmış sertlikler değil.

HİTUCİ canım ayak ağrıları bendede oluyor dr.magnezyum ve kalsiyum verdi.Ama el ve ayak şişmeleri için daha erken sanki.dr.arayıp sor bence.sırt ve bel ağrısıda normal bendede oluyor.özellikle elişi yaptığımda ve yürüdüğümde oluyor.

dorukcum buyumelerının yavaslaması cok normals neın ıcın arastırma yaptım belgesellerden bak dıyorkı 20 haftadan sonra buyume yavaslar ya yavaslayıp kucuk olmanın avantajını kullanır dıo yada hızla buyuyup erken dogarlar dıyo bk ıcn ferahlasın normal yavaslaması olee dana gıbı buyu buyu nolcak sıgmazlar tabı yavaslıcak zemuszemus

:umursamaz:hıtucı canım bu saate kadar yattım keyıfsızım hayır olsun bısıymı gelcek basıam bılmıyorumkı bebekelrıme alısverıs yapasım bıle yok dusun :S

canım noldu niye böylesin yahuu merak ettim seni

mirmirmirmir:1closedeyes::1no2: offf bı daraltı bı daraltı ne bılım canım ya bazı ozel sebepler ama benı daraltan bukadar olmamsı lazım bole heran kendımden gecıcek gıbıyım kocamda ıste ıcımde sıkıntı arabesk dınleyıp oturuorum sanırım kızlar ben depresyona gırdım senağlama

:umursamaz:hıtucı canım bu saate kadar yattım keyıfsızım hayır olsun bısıymı gelcek basıam bılmıyorumkı bebekelrıme alısverıs yapasım bıle yok dusun :S

dalincim rahat olmaya çalış çogumuz yaşadık bu dönemleri ben uzun bir süre alışveriş yapamadım.eşim götürürdü alışveriş yapayım diye o koca magaza başıma yıkılırdı daralırdım bir bahane uydurur çıkardım 22. haftadan sonra kırdım onu .bu kaybetme korkusu canım .ama lütfen tadını çıkar hele bu senin ilk hamileligin dışarı çık arkadaşların gelsin rahatla biraz bebekleride üzme hayatım .herşeyin hayırlısı diyeceksin takılmıyacaksın hiç bir şeye .

doruk cnm kiloları gayet iyi ben 19+5 de girdim detaylıya 350 gr dı bebeklerim

ohhh allah içinize sindirsin ne güzel yaptınız .cananada iyi gelmiştir bu gezme foto yokmu foto

kızlarr ben geldimm ne var ne yok giremiyorum sık sık ben çok halsizim sizlerdede olmuşmuydu kansız kaldım kanamam doğum öncesi ve doğumda çok oldu benim..Kan değerlerim çok düşmüş yatar haldeyim ancak minişlerimi emzirmek için kalkıyorum..annem ve kayınvalidem dönüşümlü yanımdalar.Allah razı olsun onlar olmasa napardımm..Sızlerde ne var ne yok.Varmı doğum yapann

Back