günaydın cankuşlar,,,,iyi haftasonları aaaaaa bu sabah ilk defa 10.30 kadar uyumuşum şaşırdımmmm:1shok:
QUOTE=nefes.;12087507]iyi geceler kızlar .
geçmişe bakamadım neden bilmiyorum ama hiç keyfim yok .neren agrıyor deseniz heryerimde sinsi sinsi dolanıyor kafamı kaldıramıyorum .bugün dr. gittik şükür bebişlerim iyiler gelişimleride güzelmiş sancıma baktılar oda yok .şükür bugünümüze.
umarım herkez iyidir.
acer28 canım benim gözün aydın allahım analı babalı büyütmeyi saglıkla nasipetsin. kendinde bebişlerinde iyisinizdir inşllah canım.
dırımcım pc düzelmiş buralardasın yine .merakettim geçen canan dedi pc bozuk diye aman canım sen hep dolan buralarda.
nero_ka eylül sizde iyisinizdir inşallah .[/QUOTE]
iyiyim cnm sen nasılsın,,
evet sancim tuttu hasneye gittik yatis verdiler sonra bebekler kucuk diye 3 gun sanciyi kesip ilac verdiler cumartesiden sali oglene kadar cektim ama yinede acilma olmadi normal doguramadim dolasim bozuklugundan hastanede yattigim surede gogsumden asasi sisince acil ameliyata aldilar bebeklerin hic sorunu olmadi sadece erken dogdu diye 36 yada 37 haftayi doldurmadan vermicez dediler senağlama
olsun cnm sağlıkları kiloları yerinde maşallah bekliceksn artık,,,,
canım bende idare ediyorum ama gün günü aratıyor.gecelerim kabus gibi gündüz iyiyim ama akşam 7 den sonra fişimi çekiyorlar.mecbur ayakta durmam lazım oğlum geliyor tam o saatte onunda ilgiye ihtiyacı var .ama bir aysonrayı düşününce korkuyorum inan .bide mide yanması kaynaması hat safada allahım yardımcımız olsun.
şurup kullanmıyormusn nefescğm ?
günaydınlarr ....bugün sağlık sorunu nedeni ile hem dahiliye hemde beslenme uzmanına gidiyorum
canım çok sıkkın
(
tahliller yaptırmıştım değerlerde sorun var püff
dırm ne oldu kuzm hayır olsun,kimn ytahlillerde sorn çıktı?