• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım benim hergün yanlarına gidiyormuşsun .bunada şükür saglılkları yerinde önemli olan o hastane kapılarında ya bişey olursa diye bekleyen büssürü anneler oluyor allaha şükür ikiside iyimiş ne mutlu alla emanetler canım benim :Saruboceq:

evet sabah gidiyorum gece 10 sut verip geliyorum eve cok zor oluyor onlari birakmak nasil bakiyorlar agliyorlarmi senağlama ayy cok aglak oldum ben yaa oyle tabi allahima sukurler olsun bebeklerimde hicbisey yok

acer tebrik ederim çok şükür kiloları da iyiymiş tedbir olarak tutuyorlar demekki buna da şükür inşallah eve geldiği günleri de haber verirsin
nefes çok şükür iyiyiz canım ama artık uykusuzluk başladı hele bir iki gündür sağımdan soluma dönene kadar seneler geçiyor sanki kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım umarım iyisindir

acer tebrik ederim çok şükür kiloları da iyiymiş tedbir olarak tutuyorlar demekki buna da şükür inşallah eve geldiği günleri de haber verirsin
nefes çok şükür iyiyiz canım ama artık uykusuzluk başladı hele bir iki gündür sağımdan soluma dönene kadar seneler geçiyor sanki kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım umarım iyisindir

canım bende idare ediyorum ama gün günü aratıyor.gecelerim kabus gibi gündüz iyiyim ama akşam 7 den sonra fişimi çekiyorlar.mecbur ayakta durmam lazım oğlum geliyor tam o saatte onunda ilgiye ihtiyacı var .ama bir aysonrayı düşününce korkuyorum inan .bide mide yanması kaynaması hat safada allahım yardımcımız olsun.

:1hug:bayanssulusmile
iyi geceler kızlar .
geçmişe bakamadım neden bilmiyorum ama hiç keyfim yok .neren agrıyor deseniz heryerimde sinsi sinsi dolanıyor kafamı kaldıramıyorum .bugün dr. gittik şükür bebişlerim iyiler gelişimleride güzelmiş sancıma baktılar oda yok .şükür bugünümüze.
umarım herkez iyidir.
acer28 canım benim gözün aydın allahım analı babalı büyütmeyi saglıkla nasipetsin. kendinde bebişlerinde iyisinizdir inşllah canım.
dırımcım pc düzelmiş buralardasın yine .merakettim geçen canan dedi pc bozuk diye aman canım sen hep dolan buralarda.
nero_ka eylül sizde iyisinizdir inşallah .

teşekkür ederim cnm benimmopuyorumnanaktan

arkadaşlar kardeşimde gebelik şekeri çıktı.doktor insülin verdi kullanıyor fakat endişeli.kullamünan var mı.yazarmısınız lütfen...

geranimo canım eskiye baktım da biraz.sende de varmış şeker.yumurta kardeşime haftada 3 defa.senin değerlerin kaç .insülini nasıl kullanıyorsun.biz 3 gündür kullanıyoruz ama değerler düşmedi.akşam tokluk 2 saat sonra 180 lerde.bu arada bebişler 30 haftalık ikisi de erkek.sağlıkla kalın...

acer canım çok çok tebrik ederim ama uygulama beni tam anlamıyla delirtti resmen:oklava:

Son düzenleme:
günaydınlarr ....bugün sağlık sorunu nedeni ile hem dahiliye hemde beslenme uzmanına gidiyorum
canım çok sıkkın :((

tahliller yaptırmıştım değerlerde sorun var püff

günaydın cankuşlar,,,,iyi haftasonları aaaaaa bu sabah ilk defa 10.30 kadar uyumuşum şaşırdımmmm:1shok:

QUOTE=nefes.;12087507]iyi geceler kızlar .
geçmişe bakamadım neden bilmiyorum ama hiç keyfim yok .neren agrıyor deseniz heryerimde sinsi sinsi dolanıyor kafamı kaldıramıyorum .bugün dr. gittik şükür bebişlerim iyiler gelişimleride güzelmiş sancıma baktılar oda yok .şükür bugünümüze.
umarım herkez iyidir.
acer28 canım benim gözün aydın allahım analı babalı büyütmeyi saglıkla nasipetsin. kendinde bebişlerinde iyisinizdir inşllah canım.
dırımcım pc düzelmiş buralardasın yine .merakettim geçen canan dedi pc bozuk diye aman canım sen hep dolan buralarda.
nero_ka eylül sizde iyisinizdir inşallah .[/QUOTE]

iyiyim cnm sen nasılsın,,

evet sancim tuttu hasneye gittik yatis verdiler sonra bebekler kucuk diye 3 gun sanciyi kesip ilac verdiler cumartesiden sali oglene kadar cektim ama yinede acilma olmadi normal doguramadim dolasim bozuklugundan hastanede yattigim surede gogsumden asasi sisince acil ameliyata aldilar bebeklerin hic sorunu olmadi sadece erken dogdu diye 36 yada 37 haftayi doldurmadan vermicez dediler senağlama
olsun cnm sağlıkları kiloları yerinde maşallah bekliceksn artık,,,,

canım bende idare ediyorum ama gün günü aratıyor.gecelerim kabus gibi gündüz iyiyim ama akşam 7 den sonra fişimi çekiyorlar.mecbur ayakta durmam lazım oğlum geliyor tam o saatte onunda ilgiye ihtiyacı var .ama bir aysonrayı düşününce korkuyorum inan .bide mide yanması kaynaması hat safada allahım yardımcımız olsun.

şurup kullanmıyormusn nefescğm ?

günaydınlarr ....bugün sağlık sorunu nedeni ile hem dahiliye hemde beslenme uzmanına gidiyorum

dırm ne oldu kuzm hayır olsun,kimn ytahlillerde sorn çıktı?

34+4 sali gunu daha fazla dayanamayarak dogurdum geldim :lepi:
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün..

geçmiş olsun canım hayırdır ne için tahlil yaptırmıştın

herkese hayırlı haftasonları diliyorum..Nasılsınız güzel göbüşlü ve bebişli hatunlar...Biz iyiyiz işte biras ağrılarımız oluyo iice ağırlaştım artık geceleri uyumak kabus gibi oluyo artık...Amma bebişlerimin hareketlerini duyunca hepsini unutuyorum..Kucağıma alacağım günü iple çekiyorum artıkkk

Hayırlı hafta sonları diliyorum hepinize arkadaşlar........nasılsınız?
ACER canım gözün aydın .kuzularını en kısa sürede kucağına alırsın inşallah.Sakın sıkıntı yapma bak maşallah sağlıkları çok iyimiş.sağlıkları iyi olsunda varsın biraz geç gelsinler yanına.
DIRIMCIM çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin inşallah.
Bende dün asker duası vardı.Oraya giderken çok zorlandım.asansör yoktu 3 kat çıktım ama tansiyonum düştü,nabzım yükseldi.göya rahatlıyım diye gittim,yattım yattım eve geldim.daha haftamda çok erken ama zorluyor bu kuzular beni.çok şükür şikayet etmiyim iyiyimde arada oluyor işte.

:sinifsinif:kızlar acılll durumm nolur hemen cvp verınn .. bended bugun baslayan bı sıvı atımı var 20 dakıkada bır kontrol edıorum ama 1 saat once acayıp cok mıktarda su gelmıs ıcımden ole bsıeykı ıc camasırımın arkasına kadar cıkmıs bı ıslaklık hıssedıodum sırtımda baktımkı bıldıgımız su cok mıktarda noluo nedır bu basına gelen varmıı

Dalincim daha ayrıntılı anlatırmısın.
nasıl sırtımda,ıslaklık sırtına kadamı çıkmış?

dalincim ben progeston fitil kullanırken,akıntım çok oluyordu,bazen çamaşırım çok ıslanıyordu.
ama dediğin gbii sırtıma kadar olmuyorduç
önce sakin ol,hemen dr.ara sor,gerekirse kontrole git.

dr umu aradım hemen yanına cagırdı su gelıo bıldıgımız su dogum suyu gıbı cok fazla gelıo sankı afedersınız altıma kacımısım gıbı sırısklam oluo camasırım ssırtıma kadar cıkıo ıslaklık o sekılde oldu sımdı aradım ve dr uma gıdıcem nolur bana dua edın bebeıslerım ıyı olsun nolur dualarınızı eksık etmyın ıı haberlerle donmemı dıelyın

Dalincim kalbini ferah tut ne olur canım ya.
Herşey yolundadır rabbimin izniyle hiç merak etme.
bak bie arkadaş vardı senin gibi suyu gelmişti erken haftada.ama şimdi doğum yaptı kuzusu sağlıkla kucağında.hiç canını sıkma.dualarım seninle.haberdar et bizi lütfen.

Back