• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlar

hepinize teşekkür ediyorum.. o gün soluğu dr da aldım ama çıkmıştı.. eve gittim.. bende angel sound diye bi dopler var.. bebeklerin kalp seslerini onunla dinlesemde görmeden içim rahat etmedi.. dün sabah 8,30da dr un kapısındaydım..

şükürki bişey olmamış.. ama ömrümden ömür gitti sanki........

bu arada diğer bebeğimde gösterdi kendini.. benimde iki kızım olacak rabbim nasip ederse..

işte böyle..

kayracım kızların çok tatlı maşallahh..

hituci selam canım..

hafif bel ağrısı var düşmeden kaynaklanan.. onun dışında iyiyim şükür..

canım durup dururken neden korkuyorsunki.. zaman zaman bende kabız yada ishale yakın oluyorum ama yediklerimizden oluyordur.. sütlü şeyler öyle yapabiliyor bazen çok yediysen..

hituci selam canım..

hafif bel ağrısı var düşmeden kaynaklanan.. onun dışında iyiyim şükür..

canım durup dururken neden korkuyorsunki.. zaman zaman bende kabız yada ishale yakın oluyorum ama yediklerimizden oluyordur.. sütlü şeyler öyle yapabiliyor bazen çok yediysen..

bebeklerinin iyi olmasına sevindim canım.demek seninde kızların olacak ne güzelkaydirigubbakcemile5rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah.

canım cır cır sütten falan değil yediğim bişeyden oldu.babamdada var aynı sıkıntı.inşaallah rabbim hayırlısylasağlıkla bağışlar evlatlarımızı bize...

selamlarrr

dırımım maşallah alişe yaaww,,ayyyy ne tatlııııı,çivi gibiydi zaten maşallahh subhanallahh,
desene herşey aynıı,ppöööfff,bahar gelse de güneş doğsa bari hayata..

fatoşcum canım iki kız annesi olarak seni yürekten tebrik ediyorum,harika harika bir duygu,bu bir lutuf kesinlikle,
sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah,
elbiseleri çiftle canım:hulya:

Selam arkadaşlar.Biz geldik ama kimsecikler yoooooooook.
Kayra kızların çok tatlı maşallah,rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin.
zuzu canım sağlıkla doğur inşallah.Kuzuların çooooooook sağlıklı olsunlar.dualarım seninle ve kuzularınla.
Rose çok geçmiş olsun canım ya.İnşallah bir daha sıkıntı yaşamadan vakitlice alırsın kuzularını kucağına.

Dırım maşallah alişine,ay ne güzel bir duygudur ya,yürüdüğü,konuştuığu günleri görmek.darısı bizim başımıza inşallah.

günaydın hatunlar,,,,,

maşallah allahım ne tatlılar allah hayırlı evlatlar nasip etsin allah nazarlardan korusun inşallah kayracğm,,opuyorumnanaktan

dırım kız yürüyor demek yaşına girmeden maşallah kuzuma erkek çocuklar geç yürür ya normalde ama seninki hızlı gonzales:1hug:

herkese hayırlı sağlıklı günler....

zuzu Allah yar ve yardımcın olsun.inşaallah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim.

dirim çok sevindim alişin yürümesine.darısı bizlere inşaallah.

yavrukirpicim bende yaşıyorum zaman zaman.bunalım tyakılıyorum bazen,içim sıkılıyo gibi oluyo,ağlıyorum hatta.hamilelikten galiba...inşaallah hayırlısyla sağlıkla rabbimin izniyle atlatırız bugünleri kavuşuruz yavrularımıza..

kayra kızlarına maşaallah subhanallah.çok tatlılar..kaç kilo doğdular prenseler...

fatoş hanım sen nasılsın canım.geçen ayağın kayıp düşmüştün.inşaaallah herşey yolundadır.

kızlar ya bişey dicem.dün çok halsizdim ve cır cır olmuştum.galiba yediğimbişey dokundu yada küçük bir besin zehirlenmesi yaşadım.bugün iyiyim ama çok korkuyorum bebeklerime bişey olacak diye.şuan kımıldıyorlar gibi ama daha 17+3 olduğumuz için pekde hareketleri çözemiyorum.of of ..güzel şeyler duymaya ihiyacım var.rabbim hepimizin yavrularını hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın inşaallah...

selam kızlar

hepinize teşekkür ediyorum.. o gün soluğu dr da aldım ama çıkmıştı.. eve gittim.. bende angel sound diye bi dopler var.. bebeklerin kalp seslerini onunla dinlesemde görmeden içim rahat etmedi.. dün sabah 8,30da dr un kapısındaydım..

bu arada diğer bebeğimde gösterdi kendini.. benimde iki kızım olacak rabbim nasip ederse..

işte böyle..

selamlarrr

dırımım maşallah alişe yaaww,,ayyyy ne tatlııııı,çivi gibiydi zaten maşallahh subhanallahh,
desene herşey aynıı,ppöööfff,bahar gelse de güneş doğsa bari hayata..

fatoşcum canım iki kız annesi olarak seni yürekten tebrik ediyorum,harika harika bir duygu,bu bir lutuf kesinlikle,
sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah,
elbiseleri çiftle canım:hulya:

tüm teyzelerimize teşekkür ederim çok güzel bişey odanın bir ucundan diğer ucuna
gidebilmesi o küçücük boyu ve gülen gözleri yüzünde yürümenin heycanı
ne kadar büyük bir lütufmuşş
düşüncede alkışlıyor yaaaaa:gitme:

hituci geçmiş olsun canım.. inş geçer hemen..

hmary saol canım :) bende o kadar mutlu oldumki..

evt elbiseden bi tane daha örücem.. bide ugg patikten alcam haftasonu..

şimdi sırada isim bulma konusu var :))

dırımcım gözün aydın canım. maşallah kuzularına..

inşallah bizlerde o güzel günleri görebiliriz.. amin.

selam kızlar.güzel bir gün geçirin.
ben dün alışverişteydim şükür bayagı bitirdik artık ihtiyaçlarımızı bir benim gecelik pijama filan kaldı onlarıda haftaya inşallah halledecegiz .mevlüt şekerlerimizin süslerinide aldık kendim örmüştüm patikleri şimdi süslüyecegiz.ben böyle hazırlık yaptıkça sanki haftaya doguracak gibi hissediyorum kendimi oğlumda daha geç yapmıştım ondan garip geliyor .hayırlısı olsun allahım içlerini doldursun yarabbim ellerimizi dolu gelelim.

kayracım maşallah allahım saglıklı uzun ömür versin bebeklerine .onları görünce gözlerim doldu allahım hepimize zamanında saglıkla nasipetsin allaha emanet canım.

dırımmm maşallah kuzuma erkenden yürümeye başlamış ee kardeşde görür şimdi bak sen oda haftaya başlar yürümeye .allahım saglık versin canım .

günaydın herkese....
dırımcım maaşallah alişe ...
fatoşcum hayırlı olsun kızların..
Kayracım maaşallah kızçelerin çok tatlı...

ay zuzu çıkmıştır dimi doğumdan çok heyecanlı yaaa..Sıra bana geldi galiba eyvahedigeldismile

arkadaşlar benim de allah nasib ederse iki kızım olacak.ve ben oda konusunda çok kararsızım.tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Günaydın herkese...........
Kahvaltımızı yaptık geldik.Ama herkes istirahatte heralde,kimseler yok.
Bizde dün ayrıntılı ultrasyonumuza girdik.
Kızım 395 oğlum 469 gr.olmuşlar.:nazar:
Çok şükür herşey yolunda dedi dr.
Muhtemelen 36_37 haftalarda doğuma alırlar seni dedi.
ikizlerde 37 den sonra bekletilmesini istemeyiz dr.olarak dedi.
Şimdi sırada 1 hafta sonra şeker yüklememiz kaldı.

selam kızlar

işte böyle..

fatoş cnm hayırlı evlat olsunlar inşalah,sağlıkla doğsunlar sende 2 kız annesi hayırlısı ile

maşallah artvinli cnm rabbin nazarlardan korusun,,

kızlar sorum doğum yapan annelere,doğumdan sonra korse yada başka birşy kullandınızmı ama bu çok sert olan jarse korselerden değil,daha pamuklu yumuşak korseler var yeni incide ?

maşaallah cnaım Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.

arkadaşlar benim de allah nasib ederse iki kızım olacak.ve ben oda konusunda çok kararsızım.tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

selam canım

benimde iki kızım olucak

ilk 6 ay aynı park yatakta yatırmayı düşünüyorum.. 3 yaşından sonrada bazalı yatak komodin ve dolap düşünüyorum...

kızlarrr çok sessiz kaldık hadi toplanıp nuhabbet edelimmm :hulya: olumunekankayizsmile

fatoşcum düşündüğün bi marka varmı park yatakta bende park yatak aldım tavsiyede bulunabiirim biz e-bebkten aldık çokda şık fiyat olarakta uygun vereliniortak

Back