• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Günaydın herkese...........
Kahvaltımızı yaptık geldik.Ama herkes istirahatte heralde,kimseler yok.
Bizde dün ayrıntılı ultrasyonumuza girdik.
Kızım 395 oğlum 469 gr.olmuşlar.:nazar:
Çok şükür herşey yolunda dedi dr.
Muhtemelen 36_37 haftalarda doğuma alırlar seni dedi.
ikizlerde 37 den sonra bekletilmesini istemeyiz dr.olarak dedi.
Şimdi sırada 1 hafta sonra şeker yüklememiz kaldı.

amann dıım nazar degemsın ıns kuzularına:nazar::nazar::nazar:

kayraaaa bunlar ne güzelkız böyleee maşalahhh maşallahh koca kız bunlar ya vallaha en afillimiz sne çıktın tek bebek gibi bebek doğurdun maşallah diyorum sanaa
dirimmm ayyy çok sevindim inanki ama birazda kıskandımmm benimkilerde 1 yaşına gelsin benimkilerde büyüsün zamançabuk geçsin hehehehe

nerocum canım ben 1 haftadan sonra korse kullandım ama öyle özel bi korse değin benim bacakları felan içine alan bi korsem vardı onu kullandım ilk zamanlar gündüz 2 saat felan takıyodum bide gece yatarken takıyodum çünkü rahat ediyodum ben doğum yaptığım zaman felan yan yatamıyordum hiç felaketti yani korse göbrğimi tuttuğu için onla rahat yatıyodum biraz sonra dikişlerim acıdı bi süre bıraktım şimdi tekrar giyiyorummm

zuzucum senden haber yok umarım bebekleirn sağlıkla kucağındadır umarım sende çok iyisindir şimdiden hayırlı olsun diyorummm

nefess bitirdn alışverişi oh maşallah güzel günlerde giyinin işallahhh

artvinli nasılsın kuzum kuzucuklar kocaman olmuş isimlerde belirlenmiş oh maşallah ayrıntılı usg nasıl geçti herşey yolunda dimii hastaneye karra verdinmi bu arada

yatak sormuş bi arkadaş bende park yatak kullanıyorum gayet güzel kanz n aldım 150 liraya ebatları en büyük olandan fazla para verip tahta yataklardan almayı mantıklı görmedim bu benim kişisel tercihim öyle yatak alanlar sakın yanlış anlamasın şuan aynı yatakya yatırıyorum benim odamdalar ne zaman yatamaz hale gelirlerse o zaman bi tane daha yatak alacağımm

biz nasılız iyiyiz koşturmaca işte bebekleirm büyüyor günden güne:)))

ay canancık gelmişşşş...nasılsın canım büyütüyosun kuzuları gün geçtikçe bizim kucağımıza alacağımız gün yaklaşırken seninkilerde büyyüyodur ...Öperim onları ben ay ne tatlı olmuşlardır

kayraaaa bunlar ne güzelkız böyleee maşalahhh maşallahh koca kız bunlar ya vallaha en afillimiz sne çıktın tek bebek gibi bebek doğurdun maşallah diyorum sanaa
dirimmm ayyy çok sevindim inanki ama birazda kıskandımmm benimkilerde 1 yaşına gelsin benimkilerde büyüsün zamançabuk geçsin hehehehe

nerocum canım ben 1 haftadan sonra korse kullandım ama öyle özel bi korse değin benim bacakları felan içine alan bi korsem vardı onu kullandım ilk zamanlar gündüz 2 saat felan takıyodum bide gece yatarken takıyodum çünkü rahat ediyodum ben doğum yaptığım zaman felan yan yatamıyordum hiç felaketti yani korse göbrğimi tuttuğu için onla rahat yatıyodum biraz sonra dikişlerim acıdı bi süre bıraktım şimdi tekrar giyiyorummm

zuzucum senden haber yok umarım bebekleirn sağlıkla kucağındadır umarım sende çok iyisindir şimdiden hayırlı olsun diyorummm

nefess bitirdn alışverişi oh maşallah güzel günlerde giyinin işallahhh

artvinli nasılsın kuzum kuzucuklar kocaman olmuş isimlerde belirlenmiş oh maşallah ayrıntılı usg nasıl geçti herşey yolunda dimii hastaneye karra verdinmi bu arada

yatak sormuş bi arkadaş bende park yatak kullanıyorum gayet güzel kanz n aldım 150 liraya ebatları en büyük olandan fazla para verip tahta yataklardan almayı mantıklı görmedim bu benim kişisel tercihim öyle yatak alanlar sakın yanlış anlamasın şuan aynı yatakya yatırıyorum benim odamdalar ne zaman yatamaz hale gelirlerse o zaman bi tane daha yatak alacağımm

biz nasılız iyiyiz koşturmaca işte bebekleirm büyüyor günden güne:)))

canom kız aynı yatakta yatıyorlarmı ? 1 yatakta 2 kuzu :1hug:

kız bu korse çok güzeldi göğüs altına kadar yeni inci sitesine girersen bak hamile korsesi gibi bişey ve alt tarafı badi gibi kancalı çok beğendim ben işime yarar diye düşüdüm hatta bel ile gögüs arası daha sıkı sezeryan yerinede denk gelmiyor,

[img=http://img1.loadtr.com/k-529859-kızlarım.jpg][/img]

kızlar vaktim olmuyor giremiyorum foto koyayım dedim..... vaktim oldukça yazarım....

Yüzbin kere maşallahh :nazar: Çok güzeller.. Allahım saglıklı sıhhatli büyütmeni nasip etsin düğünlerinide göstersin inşallah Kayracım.. a.s. Öpüyorumm..

Dogum yapacak arkadaşlarada Allahım bir avazda kurtarsın inşallah diyorum.. Bizlerde o haftalara erişebiliriz hayırlısıyla inşallah.. Böyle birer birer gitmeniz çok heyecanlı.. Gerçekten burada sizleri yaşıyor ve merak ediyorum.. Hayırlı haberlerle dönün inşallah kızlar.. Dualarımız ve sevgimiz sizlerle..

nerocum fiyat iyi ben e bebekten 139 a almıştım 120 uygun yani tereddütsüz al7benim korsede öyle göğüs altımdan diz kapaklarıma kadar ama öyle alttan kancalı felan değil hamile korseside değill benimki zaten önceden kullandığım korse nbb den almıştımm

vilcim büyütüyorum kuzuları vallaha kocaman oldular kıyafetlerimiz küçüldü yani öyle diyeyim ama tabi uykusuzluk yorgunluk çok fena gece kalkıom gözler kan çanağı aöa geçecek bu günler tabi dalgınlık da cabası geçen ıspanak yemeği yapmışım pirinç atmayı unutmuşum haftada bir banyo yapanilio yani koşturmacaaa

nero evet ben 1 yatakta 2kuzu yatırıyorum hiç sorun yaşamadım daha rahatça sığıyo benimkiler başındaki o tenteyi kaldırdım hani oyuncak felan asılı oluyo ya kocaman yatak oldu hata çine bezleirni felanda koyuyorum yani yer bile kalıo

birbirini rahatsız etmeye başladıkları zaman ayırırım yataklarını :)))

ay ne güzel kardeş kardeş yatıyolar...ıçerde o kadarcık yere sığdıklarına göre tek beşikte yatmak onlara çok çok konforlu geliyodur bence :)

hepinize teşekkürler kızlar.... sanırım hituci kilolarını sormuş... 2900 gr. 2570 gr. doğdular canım... bugün kontrolde 3050gr ve 2760 gr geldiler....

hepinize teşekkürler kızlar.... sanırım hituci kilolarını sormuş... 2900 gr. 2570 gr. doğdular canım... bugün kontrolde 3050gr ve 2760 gr geldiler....

Ablam ya maşallah kızlarına,
çok tatlılardı rabbim nazarlardan korusun inşallah.
kiloda almışlar maşallah.
darısı bizlerin başına sağlıkla ve vakitlice inşallah.

maaşallah kırkbinkere minik kelebeklere annesii :nazar: :nazar: Allahım bizimkilere böyle güzel doğumlar nasip etsin inş...

arkadaslar öncelikle hekese merhaba,
dün ik randevumuz vardı doktorumda, ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım, tek bir kese içinde 2 bebişim var yani tek yumurta ikizi...Rabbim onları bize bagıslar inş..
ısteyen herkesede nasip etsin inş.
benim durumumda olan arkadasım var mı çok merak ettim

tebrikler utkumm,
hayırlı sağlıklı hamilelik ve bebekler diliyorum canım
kaç embriyo transfer etmişlerdi,

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 2 kese göründü. Perşembe günü de kalp atışlarını duymak için gideceğiz bakalım. Benim bugünlerde canım bişey yemek istemiyor zorla yemeye çalışıyorum ve biçok şeyden tiksiniyorum başka sıkıntım yok. Sizin bu şikayetleriniz ne kadar sürdü acaba.
Bebeklerinizin cinsiyeti belli mi cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendinz bende merakla bekliyorum. Tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi sizinkiler. Çok korkuyorum bişey olacak diye ikiz daha riskli bir gebelikmiş. Ben aşılama ile hamile kaldım ailemde ikiz yok.
Herkese güzel hamilelikler Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlısı olsun canım
RAbbim güzel bir hamilelik nasip etsin inşaALLAH...

kızlar ben az önce wc den gelirken popo üstü düştüm.. heryeri yıkamışlar yerler ıslaktı

korkumdan titredim ağladım

nolur bişey olmamıştır diyin mafoldumben

Geçmiş olsun canım bende düştüm hatta merdivenlerden okudum yeni iletinide bişi olmamasına cok sevindim kızların hayırlı evlat olsunlar inş

merhaba herkese...Biz dün akşam kontrole gittik akşam biras moralim bozuktu eve gelir gelmez yattım bu sabahta hastaneye gittik bazı tetkikler yapıldı.Dün akşamki ultrasonda kuzucuklarımın arasında büyük fark çıktı kilo olarak doktorumuz yanılma payı var sabah hastanede bakalım birde dedi.Sabahı sabah ettim.Sabahtan gittik renkli doppler ultrason kan idrar nst yapıldı.Sonuçlar çok güzel çıktı.kiloların arasındada büyük fark yok.çok sevindim tbi.Artık günlerimizde azaldı.Biraz daha bekliyelim dedi doktorumuz 10 gün sonra bidaha bakalım dedi tabi bu arada doğum belirtileri olursa hemen alıcak hastaneye ...bakalım kuzucuklarım ne zaman gelmeye karar vericekler :)bizden böyle sizlerden ne var ne yok...Fatoşcum yeni okudum dün düşmüşsün korkma bence doktoruna sor yinede için rahatlar ama bebişlerimiz amniyoz sıvısının içinde korunmadaalr zaten..

Canım cok sevndim sorun cıkmamasına masaALLAH baya zaman vermiş inşaALLAH bebeişlerin sabreder opuyorumnanaktan

kızlar selam
biz allah kısmet ederse yarı sekiz bucukta doğuma giriyoruz....sıramı kime veriyorum acabaaa..
şimdilik hoşcakalın artık gelince görüşürülüz...bi arkadasım ben gelemezsem size haber vermeye calısıcak...cooook iyi bakın kendinze...

Canım RAbbim kolaylık versin
Hayırlı evlatlar olsunlar inşaALLAH

Dirim masaALLAH canım süper yaa
RAbbim bizlerede nasipp etsin böyle güzellikleri

Günaydın herkese...........
Kahvaltımızı yaptık geldik.Ama herkes istirahatte heralde,kimseler yok.
Bizde dün ayrıntılı ultrasyonumuza girdik.
Kızım 395 oğlum 469 gr.olmuşlar.:nazar:
Çok şükür herşey yolunda dedi dr.
Muhtemelen 36_37 haftalarda doğuma alırlar seni dedi.
ikizlerde 37 den sonra bekletilmesini istemeyiz dr.olarak dedi.
Şimdi sırada 1 hafta sonra şeker yüklememiz kaldı.

Canım cook sevindim hayırlısıyla kucaginada al inş...
Kilolalarınada nazar degmesin :nazar:

Ablam masaALLAH BerekALLAH nazarlardan korusun RAbbim :nazar:
Aynı zamanda cok güzeller opuyorumnanaktan

arkadaslar öncelikle hekese merhaba,
dün ik randevumuz vardı doktorumda, ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım, tek bir kese içinde 2 bebişim var yani tek yumurta ikizi...Rabbim onları bize bagıslar inş..
İsteyen herkesede nasip etsin inş.
benim durumumda olan arkadasım var mı çok merak ettim

Hayırlısı olsun canım
Hosgeldin güzel bir hamilelik olsun inş

inşallah sabrederler medineciğim..merak ettim kaç gündür görünmüyordun rahatsız falan değilsindir inşsllsh canımmm...

Utkummm aramıza hoşgeldin güzel bir hamişlik diliyorum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş..

ıyi akşamlar arkadaşlar bugün doktora gittim. ıki kese de var ancak birinde bebeği gördük diğer kesede yolk kesesini gördük ama bebeği göremedik. ıkinci kese daha küçüktü zaten doktor haftaya tekrar çağırdı belki birini kaybedebiliriz dedi eğer düşük geç olursa diğerini de riske atabilirmiş. Moralim bozuldu biraz ama Allahtan ümitkesilmez. Bu durumda olupta daha sonra gelişen oldumu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

nerocum fiyat iyi ben e bebekten 139 a almıştım 120 uygun yani tereddütsüz al7benim korsede öyle göğüs altımdan diz kapaklarıma kadar ama öyle alttan kancalı felan değil hamile korseside değill benimki zaten önceden kullandığım korse nbb den almıştımm

vilcim büyütüyorum kuzuları vallaha kocaman oldular kıyafetlerimiz küçüldü yani öyle diyeyim ama tabi uykusuzluk yorgunluk çok fena gece kalkıom gözler kan çanağı aöa geçecek bu günler tabi dalgınlık da cabası geçen ıspanak yemeği yapmışım pirinç atmayı unutmuşum haftada bir banyo yapanilio yani koşturmacaaa

nero evet ben 1 yatakta 2kuzu yatırıyorum hiç sorun yaşamadım daha rahatça sığıyo benimkiler başındaki o tenteyi kaldırdım hani oyuncak felan asılı oluyo ya kocaman yatak oldu hata çine bezleirni felanda koyuyorum yani yer bile kalıo

birbirini rahatsız etmeye başladıkları zaman ayırırım yataklarını :)))

alayım hemen o zaman cnm sağolasın

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar iyigeceeler nerelerdesiniz ben bugün çok yoruldum mahvoldum akşam bulaşıkları makinaya yerleştireyim dedim ki lavabodan giden tüm su mutfağı bastı ancak bezi bir kaç kere sıktım ondan bile yoruldum. öylece bıraktım eşimi bekledim neyse ki halletti sonra da sağolsun mutfağı temizledi ama canımız çıktı belim ağrıdı artık iyice ağırlaşmışım

kayracım coook tebrık ederım allah analı babalı buyutsun saglıkla .kaza bela vermesın rabbım canım coooookkkk tatlılar maasallah.ne yedın ne ıctın kıloları cook ıyı ben 18.haftamdayım bende bıraz kılolu dogsunlar ıstıyorum tabı once saglık aynı dr gıdıyoduk senınle ama turgay bey kılo konusunda hassas bılıyosun ne tavsıye edersın canım benım....

Back