• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın......

eylülcğm geçmiş olsun sana benimde çamaşır makinasından su basmıştı mutfağı 2 ay önce çok sinir bir durum,,,

herkese günaydın...hayırlı cumalar...

kızlar bişey sorcam.magnezyum kullanmaya nezaman başladınız.birde şikayetiniz varmıydı.benim biraz ağrılarım var nedenini anlayamadım.17 haftalığız magnezyum gerekirmi yada erkenmi sizce.

bol meyve yedi.özellikle 2 su bardağı portakal suyunu hergün içtim... herhafta en az bir öğün balık günde bir öğün et yedim... son günlerde hergün muhakkak haşlanmış yumurta ve 2 bardak süt içtim.....

herkese günaydın...hayırlı cumalar...

kızlar bişey sorcam.magnezyum kullanmaya nezaman başladınız.birde şikayetiniz varmıydı.benim biraz ağrılarım var nedenini anlayamadım.17 haftalığız magnezyum gerekirmi yada erkenmi sizce.

ben sırt ağrılarım ve göğüs kafesi ağrımı dr söylediğimde başlattı ama buna dr karar verck cnm şikayetlerini söyle,ben yaklaşık 3-3,5 aydır kullanıyorm,

zuzudan haber yokmu kızlar..................

yok şekerim haber veren olmadı henüz bir arkadaşım ben gelemezsem size haber verir diye yazmıtı ama ses yok henüz,,

magnezyum şikayetlere göre veriliyor evet ama sonuçta şikayetin magnezyum eksikliğinden mi kaynaklanıyor bakalım,
rahim genişlemesi ve büyümsei dolayısıyla artık bebeklerin ilk halleri gibi olmaz tabi ki,
bunun ne tip ağrılar olduğunu doktoruna bir danış derim canım,
geçmiş olsun..

selam kzılar,
bugün hava çok güzel gibi,dışarı çıksak mı diyorummkaydirigubbakcemile2

günaydınlar kızlar bizde halamı bekliyoruz kahvaltı için
sonra hava çok güzel dışarı çıkacağız..

wayyyy herkes atıyor kendini dışarlara ne güsel :)

kayra kızların da kiloları da süpper maşallah, ardından gelenlerden taktiklerini esirgeme canım.

ya ben et,tavuk ve balıktan pek hoşlaşmıyorum bu ara, kokuları ağır geliyor.yerine ne koyabilirim bi fikriniz var mı arkadaşlar?

oh ohh maşallah doğuran doğurana :)

bizde dışlarımı çıksak ama ama ama çok zor görünüyor yaaa giydir kuşat giyin kuşan in bin of offffff o zamana tekrar uyku saatleri gelir ay bi ebceremedim şu işi yaaaa

yavru kirpi ikizlerle ben tek iki kere çıgınlık yapıp çıktım ..ama benim için çok zor çünki benim evim 6 katta asansörüm yok....
birkere taksi çağırdım çocukları beşiklerine koydum önce arabamızı indirdim ama aklım çocuklarda
ama o zaman 5 aylıklardı yatakda çok hareketli değillerdi....
sonra çocukları aldım kucağıma karşı komşuma rica ettim birini tuttu ben kapımı kitledim
sonra komsum ben indireyim dedi..birini bende tmm dedim öle indik taksici arabamızı koydu hymarry gittik ama taksici yine arabamızı apartman giriişine koydu ....ikisi kucağımda çıktım

ama ikinci gidişimizde yine aynı sistem oldu eve dönüşümüzde babamız geldi...

kısaca şöyle eğer giriş katta otursam zırttt pırttt gezerim
ama 6 kattan aşağa çokkkkkkkkkkkkkkk zorrr

selam kızlar giremiyodum kaç gündür kasılma mevzularımdan bahsetmiştim cevap yazan kızlar teşekkür ederim okudum hepsini ben gittim dr a hemen daha doğrusu aradım nst dedi bağlandık nst ye olması gereken kasılmalar haftana göre normal dedi meraklanıcak önemsenicek bi durum değil için rahat olsun dedi sonra dün yine bebişlerim için gittim kontrole biri 1310 gr diğer kuzucumda 1240 gr olmuşlar 2 haftada 250 şer gram almışlar umarım iyidir dr iyi dedi ama ben geçen hafta şeker yüzünden doğru düzgün karnımı bile doyuramamıştım aç kalkıyodum hep masadan dra söyledim aç kalkma iyice doyur karnını dedi şimdide öyle yapıcam insülin dozu artmaz umarım bide ciğer geliştirici iğne yapıcaz demişti bana iki hafta önce bu hafta ben de sormayı unuttum oda bişi demedi napsam 2 hafta sonra kont. var o zaman mı söylesem geç olmaz dimi tecrübeli analar cevap bekliyorum lütfeeenkafamçokkarıştı

selam kızlar giremiyodum kaç gündür kasılma mevzularımdan bahsetmiştim cevap yazan kızlar teşekkür ederim okudum hepsini ben gittim dr a hemen daha doğrusu aradım nst dedi bağlandık nst ye olması gereken kasılmalar haftana göre normal dedi meraklanıcak önemsenicek bi durum değil için rahat olsun dedi sonra dün yine bebişlerim için gittim kontrole biri 1310 gr diğer kuzucumda 1240 gr olmuşlar 2 haftada 250 şer gram almışlar umarım iyidir dr iyi dedi ama ben geçen hafta şeker yüzünden doğru düzgün karnımı bile doyuramamıştım aç kalkıyodum hep masadan dra söyledim aç kalkma iyice doyur karnını dedi şimdide öyle yapıcam insülin dozu artmaz umarım bide ciğer geliştirici iğne yapıcaz demişti bana iki hafta önce bu hafta ben de sormayı unuttum oda bişi demedi napsam 2 hafta sonra kont. var o zaman mı söylesem geç olmaz dimi tecrübeli analar cevap bekliyorum lütfeeenkafamçokkarıştı

canım maşallah yavrularına.

ciğer geliştirici iğneyi 30 lu haftalardan sonra yapıyorlar diye biliyorum ben. ben 31. haftamda olmuştum

heh ii ozaman acele etmeme gerek yok öbür gittiğimde sorarım bari iyi kiloları dimi ya kuzularımın

iyi kiloları canım maşallah ama bundan sonra biraz daha beslenmene dikkat et. daha çabuk kilo alırlar dikkat edersen anneleri. özellikle muz yemeni tavsiye ederim . elma yoğurt peynir yumurta balık ceviz tüket bol bol şekercim. tabiki en önemliside bol bol dinlen .

iyi kiloları canım maşallah ama bundan sonra biraz daha beslenmene dikkat et. daha çabuk kilo alırlar dikkat edersen anneleri. özellikle muz yemeni tavsiye ederim . elma yoğurt peynir yumurta balık ceviz tüket bol bol şekercim. tabiki en önemliside bol bol dinlen .

ah ah bana muz deme yiyebilsem neler yicem de komposto diye ölüyorum resmen bu şeker mahvetti beni kalsiyuma çok ağırlık veriyorum bide tam tahıllı ekmek yiyorum beyaz ekmek hiç yemiyorum yumurta her sabah garanti yiyorum am sarısını beyazını hayatta yiyemem dinlenmekte gelen giden olmazsa süper ama sağolsun millet bana gelmeye hamilleliğimi bekliyomuş canım valla inşallah tombili ton ton doğar minnoşlarım

Back