sağol cnm benim teşekkür ederimmm :))
bak kızım olursa dünür olakk kaydirigubbakcemile3 teklıfı sneın yapman lazımdı ama neyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol cnm benim teşekkür ederimmm :))
bak kızım olursa dünür olakk kaydirigubbakcemile3 teklıfı sneın yapman lazımdı ama neyse
kız dalin noldu kapsama alanı dışına çıkmışsın.....................
valla bugün hepimiz kapsama alanı dışındayız kimseler yok .yarında pazar kimseler olmaz.
evet windy cim sezaryen olacak... 3 kilo görünüyor kilolar.. doğumda daha eksik çıkar... 2,5 kiloyu geçelim yeter bize... ben bu haftalara gelebileceğimi hiç sanmıyordum.. ama geldim işte ...inşallah hepiniz 38 lere gelirsiniz...
windy cnm ee sizler yeni hamişsiniz benim anlatacak pek bişeyim yok ....
şuan gebelikle alakalısınız doğurunca bol bol sohbet ederiz...
doğumgünümüz aile araasında olacak....3 yaşına kadar çocuklara doğumgünü olmayacak
çünki arkaaşım yok çocuklu..artık oun okulundayken olur...
evimizde küçük bişi olacak inş..
ben doğurunca gelme topiğede göreyim seni....soracak çok şeyim olcaak.... telefonunda var valla gece 3 te ararım... kıııız dırım gaz var napım.pişik olduk napımm...uyumuyoz napııım. diyeeeeeeeeeee
sağolsun kayınvalidem ve annem burdalar hiç bişiye elimi sürdürmedişer bitti zaten yerleştirdik sayılır haftasonuda kuzularımın odalarını düzenlicez sonra beklicez artık..bu arada bu gün doktora gittim doğum öncesi iznimi başlattım zorlanmaya başladım artık kafaları aşağıda kuzularımın...ondan kasıklarıma baskı oluyomuş..nst sancım falan çıkmadı şükür ama artık istirahat vaktii....bol bol burda olucam yaniii...
anacım topik ne kadar ıssızlaştı böyle...... 2 günde 1 sayfa ileliyor anca..
ben doktora gittim geldim... doktor hala 11 mart a ısrarlı... 2-6 mart arasında da erzuruma görevli gidecek banada doğurmak yasak...bebekler 3 kilo olmuş... ultrasona göreee ... 3 olmasada 2500 gr.mı geçmişlerdir heralde...yani inşallah....
kızlar bıde canım sıkkın bnm belırtıler kesıldı sankı hamılelık belırtılerı 12.haftaya gırıces 3 ay bıtıcek erken deılmı kesılmesı ıcın aklımdan cıkmıor gunlerdır bebekler karnımda mı oldu sorusu bunun belırtısı varmı bebekelr karnımda olduyse nasıl anlarım yada yasadıkalrını yardımmmmmmmmmmmafoldumben
cnm benim o zaman kızına çeyizz yapp:roflol:
kendine yelek yapp ayy çok istiyorsan ali ile ömere süveter ör kızzzzzzzzolumunekankayizsmile
valla kızlar ssize bi tavsiyem olucak gebeliik boyunca şu tatlı olayını çikolata vs abartmayın valla ben bi oturuşta 5 tane hally yiyodum bunun yanında daha niceleri şimdi insülin bilmem ne bide en önemlisi bebekler için endişleniyorum o kadar abarttmasaydım belki böyle olmicaktım şimdi hherşeyden mahrum kaldım bide ekstra bi stres daha valla gebeliğin daha başında olan arkadaşlara söylüyorum valla abartmayın ben hamileliğimin keyfini çıkarıcam diye resmen işin b.k nu çıkardım önleminii en baştan alın kızlar
Biz geldik kk teyzelerimiz..........nasılsınız...........oh kayra bugünde doğurmamış yeni başlıkta açmış maşallah.keyfim yerine geldi listeye biri daha eklenmiş,benden sonrada doğuracak var.
Ben bebek battaniyesi yapmak istiyorum.Vakit geçsin evdeyken diye,ama hangi ipten yapılır bilemedim şimdi.bana yardıııııııım.bilgi istiyorum.