maşallah kayracım bebişlere .az kaldı artık bir ara hergün bakıyorduk kayra dogurmuşmu diye .şükür esas rekora sen imza atacaksın maşallah sanada bebeklerinede.anacım topik ne kadar ıssızlaştı böyle...... 2 günde 1 sayfa ileliyor anca..
ben doktora gittim geldim... doktor hala 11 mart a ısrarlı... 2-6 mart arasında da erzuruma görevli gidecek banada doğurmak yasak...bebekler 3 kilo olmuş... ultrasona göreee ... 3 olmasada 2500 gr.mı geçmişlerdir heralde...yani inşallah....
canım allah saglıkla kucagına almanı nasipetsin bebişlerini .allahım bizlerede bu haftaları göstersin inşallah .Allah hayırlısını versin canım opuyorumnanaktan çok çabuk geçti zama çoook ben Kayra yla redüksiyon günlerimizi hatırlıyorum oooof offf hiç geçmicek gibi gelmişti şimdi bi bakıyorum çok hızlı geçmiş bilmiyorumkismile derdik ki biz bu 30 lu haftaları görebilecek miyiz Allah a çok şükür bitirdik bile Pazartesi yani 48 saat sonra meleklerim kollarımda inşallah herkese hayırlı zamanında doğumlar inşallah kaydirigubbakcemile5
canım valla arada aglamak iyigeliyor insana özellikle hamileliginde deşarj oluyorsunDırımcım ne yapıyım hayatım ya,giriyorum kimseler yok.
Bu aralar benim hormonlar tavan yapmış durumda.
oto moka ağlıyorum.zaten ağlamaya meraklıydım şimdi iyice açtım çeşmeleri.
Dün yine gereksiz saatlerce ağladım,evdede yanlızdım kimsede susturmaya çalışmadı.
oooh bir açıldım sanki,
ama bende nerde evde panik bir koca gündüzde anne oluyor çogunlukta agladımmı aman noldu senin agrın var bize söylemiyorsun diyorlar .şöyyyyleeee rahatttt rahattt aglayamıyorum valla oğlum geçen gözüm yaşlı farketmiş anne benmi üzdüm seni özür dilerim deyip aglamaya başladı çocuk yazık kuzuma .akannehir
geranimo maşallah canım bebklerin kilolarına inşallah hep böyle gider ikiside tosun gibi doğar saglıkla .selamlar kızlar dün dr a gittim çok şükür bebeklerim büyüyolar güzel güzel biri 1000gr diğeri 1030 gr olmuş çok şükür herşey yolunda hiç açıılma vs yokmuş ikiz gebeliğe göre çok iyi gidiyosun dedi dr Allahıma çok şükür böyle de ggitsin insallah bi kaç hafta sonra ciğer geliştiricimi yapıcakmış bide en fazla 37. haftayı beklerim ben ikizlerde dedi inşallah ozamana kadar dayanırız ben şimdi bi teyzeme gidim kızlar görüşürüz sonra öptüm hepinizi komacaaaan