• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

anacım topik ne kadar ıssızlaştı böyle...... 2 günde 1 sayfa ileliyor anca..
ben doktora gittim geldim... doktor hala 11 mart a ısrarlı... 2-6 mart arasında da erzuruma görevli gidecek banada doğurmak yasak...bebekler 3 kilo olmuş... ultrasona göreee ... 3 olmasada 2500 gr.mı geçmişlerdir heralde...yani inşallah....
maşallah kayracım bebişlere .az kaldı artık bir ara hergün bakıyorduk kayra dogurmuşmu diye .şükür esas rekora sen imza atacaksın maşallah sanada bebeklerinede.

Allah hayırlısını versin canım opuyorumnanaktan çok çabuk geçti zama çoook ben Kayra yla redüksiyon günlerimizi hatırlıyorum oooof offf hiç geçmicek gibi gelmişti şimdi bi bakıyorum çok hızlı geçmiş bilmiyorumkismile derdik ki biz bu 30 lu haftaları görebilecek miyiz Allah a çok şükür bitirdik bile Pazartesi yani 48 saat sonra meleklerim kollarımda inşallah herkese hayırlı zamanında doğumlar inşallah kaydirigubbakcemile5
canım allah saglıkla kucagına almanı nasipetsin bebişlerini .allahım bizlerede bu haftaları göstersin inşallah .

Dırımcım ne yapıyım hayatım ya,giriyorum kimseler yok.
Bu aralar benim hormonlar tavan yapmış durumda.
oto moka ağlıyorum.zaten ağlamaya meraklıydım şimdi iyice açtım çeşmeleri.
Dün yine gereksiz saatlerce ağladım,evdede yanlızdım kimsede susturmaya çalışmadı.
oooh bir açıldım sanki,
canım valla arada aglamak iyigeliyor insana özellikle hamileliginde deşarj oluyorsun
ama bende nerde evde panik bir koca gündüzde anne oluyor çogunlukta agladımmı aman noldu senin agrın var bize söylemiyorsun diyorlar .şöyyyyleeee rahatttt rahattt aglayamıyorum valla oğlum geçen gözüm yaşlı farketmiş anne benmi üzdüm seni özür dilerim deyip aglamaya başladı çocuk yazık kuzuma .akannehir
selamlar kızlar dün dr a gittim çok şükür bebeklerim büyüyolar güzel güzel biri 1000gr diğeri 1030 gr olmuş çok şükür herşey yolunda hiç açıılma vs yokmuş ikiz gebeliğe göre çok iyi gidiyosun dedi dr Allahıma çok şükür böyle de ggitsin insallah bi kaç hafta sonra ciğer geliştiricimi yapıcakmış bide en fazla 37. haftayı beklerim ben ikizlerde dedi inşallah ozamana kadar dayanırız ben şimdi bi teyzeme gidim kızlar görüşürüz sonra öptüm hepinizi komacaaaan
geranimo maşallah canım bebklerin kilolarına inşallah hep böyle gider ikiside tosun gibi doğar saglıkla .

slm herkeze diyorum ama kimseler yok .
ben bir kaç gündür yazamadım .şükür ilaçsız nezlemi atlattım .bugün elimde bir mendil yok .
kardeşimde dr. gitti oda maşallah iyimiş artık kanı yükselmiş .ama dikkatedecek yinede kendine.
cumartesi berkim evde onunla vakit geçiriyoruz .uyumuşken bir bakayım dedim uyanır birazdan isteklere başlarız fırsat bulursam girer bakarım yine .
herkez kendine iyi baksın .sizi seviyorummmmmm ve öpüyorum opuyorumnanaktan

alıstık nefes slm verıp alınmamasına bu durum nıe bole oluo anlamıs deılım slm verıoruz kımse kımsenın slm ını almıor herkes bır seylerın pesınde kosturup duruor.allahın slm ıdır deyıp alan yok sonunda ısyan ettırdıler benı ya bu koca gobekler:umursamaz:

dırımmmm başka topiktesin heralde kuzum .iyisindir inşallah oğlanlarda .
valla gerçekten topik hiç ilerlemiyor zannederim herkez bir telaş koşuşturma içinde .
canan bile bebişlerle arada benden çok giriyor maşallah onada .

alıstık nefes slm verıp alınmamasına bu durum nıe bole oluo anlamıs deılım slm verıoruz kımse kımsenın slm ını almıor herkes bır seylerın pesınde kosturup duruor.allahın slm ıdır deyıp alan yok sonunda ısyan ettırdıler benı ya bu koca gobekler:umursamaz:

kız dur isyan etme . bugün cumartesi ya kimseler olmaz düzgün .gelende bakar yazılara acele kaçar .bak bana oğlan uyumasa mümkün deyil giremem .
bide bir çogu ya son zamanlarında yada dogum yapmış .eee haliyle pek giremiyorlar .
nerde bu yeni ikiz anneleriii gelselerde bir dolsa bu topik .

sağol nefescim darısı başına canımcım...dalin hemen kızma yaa...... topiğe girip hemen çıkıyor herkes... bende öle valla..doktordan geldim yazdım..hemen kaçıp bişeyler yedim..komşum geldi... oturduk duş aldım şimdide acık uzancam.... dediğin gibi kimslerde olmayınca sohbet olmuyor...

kız dur isyan etme . bugün cumartesi ya kimseler olmaz düzgün .gelende bakar yazılara acele kaçar .bak bana oğlan uyumasa mümkün deyil giremem .
bide bir çogu ya son zamanlarında yada dogum yapmış .eee haliyle pek giremiyorlar .
nerde bu yeni ikiz anneleriii gelselerde bir dolsa bu topik .

ederım valla bız kımsneın slm ını gerı cevırmıoruz ama olee slm ımız kalıo havada neyse

sağol nefescim darısı başına canımcım...dalin hemen kızma yaa...... topiğe girip hemen çıkıyor herkes... bende öle valla..doktordan geldim yazdım..hemen kaçıp bişeyler yedim..komşum geldi... oturduk duş aldım şimdide acık uzancam.... dediğin gibi kimslerde olmayınca sohbet olmuyor...

hadı sneınde az kaldı dogurucan bız ne zman gorces o gunlerııı ya

kızlar bıde canım sıkkın bnm belırtıler kesıldı sankı hamılelık belırtılerı 12.haftaya gırıces 3 ay bıtıcek erken deılmı kesılmesı ıcın aklımdan cıkmıor gunlerdır bebekler karnımda mı oldu sorusu bunun belırtısı varmı bebekelr karnımda olduyse nasıl anlarım yada yasadıkalrını yardımmmmmmmmmmmafoldumben

bence takıntı yapıyorsun... ayda bir kez doktora gitmek az geliyor..daha sık bebekleri görüp sağ olduklarıını bilmek istiyorsun ... hareketlerinide algılayamadığın için..... hareketlerini duyduğun zaman daha güzel olacak....bence doğurmak için acele etme..inan bana ağrılarım olmasa 2 ay daha sürsün içimdeki hareketler çok hoşuma gidiyor.. ben kızımdan sonra bu hareketleri çok özlemiştim.. şimdi tekrar yaşıyorum... ve bir daha yaşayamayacağım eminimki yine özleyeceğim ve hamileleri kıskanacağım....

kızlar bıde canım sıkkın bnm belırtıler kesıldı sankı hamılelık belırtılerı 12.haftaya gırıces 3 ay bıtıcek erken deılmı kesılmesı ıcın aklımdan cıkmıor gunlerdır bebekler karnımda mı oldu sorusu bunun belırtısı varmı bebekelr karnımda olduyse nasıl anlarım yada yasadıkalrını yardımmmmmmmmmmmafoldumben

kayraya katılıyorum hayatım . bende ilk hamileligimde böyleydim hep bir tedirginlik kaybetme korkusu yaşadım .haretetmeye başladıkları dönemlerde bile bebek hareket etmiyor diye iki gözüm iki çeşme giderdim dr. oda alışmıştı artık yazık bakardı kahkahayı basardı maç yapıyor bu ne oynamaması derdi.onun için seni çokkkk iyi anlıyorum am kendini oyalayacak bişeyler bul .için hiç rahatetmiyorsa ara git canım dr. iki dakka baksın güzel bir hafta sonu geçir .

vallahi dr uma carsamba gunu gıdıcem az kaldı ama 20 gundur gıtmedım beırtılerde hafıfleyınce olduler sanırıorum esımın halasının oglun un esı de ıkızlere hamıleydı benden 2 hafta gerıeydı onunkıler oldu karnın da oda bana cok uzuntu verıor bnmkılerdemı olduler dıe karnımda bıde son 1 haftadır pıt pıt seklınde sert bıseyler hıssedıorum ne oldugu konusunda fıkrı olan varmı

canım yaa yanlız kalma annen felan yokmu cnm ona git
ya ne bilem bişiler yap
el işi felan yap ....

Canım annem yazık hep benim yanımda,kadın evini unuttu valla,eşim desen her fırsatta arar adam nasılsın bir isteğin varmı diye.Ama benmi kıymet bilmiyorum herkes üstüme titriyor ama ben herkesi kırıyorum sanki,her söylenen batıyor bana ağlamak için bir bahanem var yani,senağlama.Ne yapsamda şu ruh halim geçse bilmiyorum.Örgüde kızlara çok yapmıştım bir bavul var,daha yapmakta istemiyorum.Durumumum böyle işte dırımcım bana tavsiyelerini bekliyorum.mafoldumben.

canım valla arada aglamak iyigeliyor insana özellikle hamileliginde deşarj oluyorsun
ama bende nerde evde panik bir koca gündüzde anne oluyor çogunlukta agladımmı aman noldu senin agrın var bize söylemiyorsun diyorlar .şöyyyyleeee rahatttt rahattt aglayamıyorum valla oğlum geçen gözüm yaşlı farketmiş anne benmi üzdüm seni özür dilerim deyip aglamaya başladı çocuk yazık kuzuma .akannehir

Nefescim bende senin gbiyim ağlamak için fırsat arıyorum kendime,kimsede yanlız bırakmıyor,herkes dediğin gibi benden beter evhamlı aman ne oldu niye ağlıyosun diye.dün ağlarken eşim aradı yazık oda üzüldü elinden birşeyde gelmiyor,sebepsiz ağlıyorum çünkü.Senin durumun benden daha iyi canım,hiç değilse meşgul olacak oğlun var,onunla vakit geçirirsin,aman ne bileyim işte böyle durumum,neyseki bugün daha iyiyim.

vallahi dr uma carsamba gunu gıdıcem az kaldı ama 20 gundur gıtmedım beırtılerde hafıfleyınce olduler sanırıorum esımın halasının oglun un esı de ıkızlere hamıleydı benden 2 hafta gerıeydı onunkıler oldu karnın da oda bana cok uzuntu verıor bnmkılerdemı olduler dıe karnımda bıde son 1 haftadır pıt pıt seklınde sert bıseyler hıssedıorum ne oldugu konusunda fıkrı olan varmı

Dalincim sende benim gibisin herşeyi sorun ediyorsun kendine.Ama çok normal 3.aya geldiğinde belirtiler azalıyor,o pıt pıtlarda bebişlerin hareketlendi demek,içini rahat tut.
Valla bu hamilelik paranoyak etti bizi,bende her duyduğum okuduğum haberi kendi başıma gelecek diye evham yapıyorum.bu haftaya kadar her an içimde korku endişe vardı,ama şimdi daha iyiyim kuzularımın hareketlerini daha sık ve daha net hissetmeye başladım çok şükür.sende sabırlı ol 20 li haftalara geldiğinde seninde için daha rahat olacak canım.

Canım annem yazık hep benim yanımda,kadın evini unuttu valla,eşim desen her fırsatta arar adam nasılsın bir isteğin varmı diye.Ama benmi kıymet bilmiyorum herkes üstüme titriyor ama ben herkesi kırıyorum sanki,her söylenen batıyor bana ağlamak için bir bahanem var yani,senağlama.Ne yapsamda şu ruh halim geçse bilmiyorum.Örgüde kızlara çok yapmıştım bir bavul var,daha yapmakta istemiyorum.Durumumum böyle işte dırımcım bana tavsiyelerini bekliyorum.mafoldumben.

Nefescim bende senin gbiyim ağlamak için fırsat arıyorum kendime,kimsede yanlız bırakmıyor,herkes dediğin gibi benden beter evhamlı aman ne oldu niye ağlıyosun diye.dün ağlarken eşim aradı yazık oda üzüldü elinden birşeyde gelmiyor,sebepsiz ağlıyorum çünkü.Senin durumun benden daha iyi canım,hiç değilse meşgul olacak oğlun var,onunla vakit geçirirsin,aman ne bileyim işte böyle durumum,neyseki bugün daha iyiyim.

Dalincim sende benim gibisin herşeyi sorun ediyorsun kendine.Ama çok normal 3.aya geldiğinde belirtiler azalıyor,o pıt pıtlarda bebişlerin hareketlendi demek,içini rahat tut.
Valla bu hamilelik paranoyak etti bizi,bende her duyduğum okuduğum haberi kendi başıma gelecek diye evham yapıyorum.bu haftaya kadar her an içimde korku endişe vardı,ama şimdi daha iyiyim kuzularımın hareketlerini daha sık ve daha net hissetmeye başladım çok şükür.sende sabırlı ol 20 li haftalara geldiğinde seninde için daha rahat olacak canım.

ewet herseyı takar oldum 12 haftalık henuz 3.ay bıttı 4 e gırıyoruz son 1 haftadır hıssedıyorum o pıt pıtları gobek delıgımın altında bazen sagında bazen ustunde bazen kasıgımın tam ustunde gunde 5 6 kez hıssedıorum bebeklerın hareketlerı olabılıcenden suphelendım ama erken dedım ne bılımguclubacismile

oyyy oyyy artvinlii cnm benimmm yapma kendine böleee
o zaman birilerine hediye dantel ör
yada evdeki eski şeyleri değerlendir
ne bilem ben el becerin varsa ben çocuklara
şeker sepeti yaptım mesela tülle
sonra kapı süsü yaptım
öle şeyler yap....yada değişik tariflerr.. yap...
aklıma bunlar geldi cnm yaa

nefes sağol canım teşekkürler inşallah tosun tosun doğaar oğluşlarım
dalin canım benim ilk üç ay bulantım filan da yoktu sadece halsizlik ve adet sancısı gibi arada ağrım vardı ikinci üç ayda sanki hamile değildim tam tersine o kadar dinçleştim o kadar enerji doldum ki anlatamam ama korkular bebek hareketlerini hissedene kadar bendede oldu hatta ben hiç daha 1 ay beklemedim dr a gitmek için 2 haftada bir gittim ama şimdi hareketlerini hissettiğim iiçin daha rahatım 17/18 haftalardada ufak pırpır bişiler hissediyodum emin olamıyodum ama 19. haftadan sonra emin oldum bebek hareketleri diye he bide şu var şimdide başka korkular başladı şimdii bi doğsalar gözümün önünde olsalar rahatlıcam diyorum aama eminim ozamanda bambaşka korkular başlıcak hayat bundan sonra bebişlerimizi koruyup kollayıp kuruntularla geçicek herhalde

Back