• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yaw kızlar bende inanıllmaz bir uyku hali var . ortalıkta bile sızmaya başladım, akla hayale gelmeyecek yerlerde uyuyakalıyorum zzzzzzzzzzzzzzzzzz...................

toplamda 18 kilo aldım canım...

E çok abartı değil, hele ki 3 ay da dördüz gitmişsin yani. ve bebeklerin kilosu da gayet iyi. tebrik ederim walla :)
ya bir de bu ilk zamanlarda daha da çoğulken ekstra dikkat ettiğin birşeyler varmıydı, gezme tozma hareket vs anlamında? nasıl davranmalıyımi ne yapmalıyım tam kestiremiyorum?

ilk haftalarda sadece ağır iş yapmadım... ama gezdim yorulmadan... şimdiden kendini kapatma zaten 6 aydan sonra hep evde geçireceksin nerdeyse...zaten kusuyordum o nedenle şunu yedim yada yemedim diyemem....

ilk haftalarda sadece ağır iş yapmadım... ama gezdim yorulmadan... şimdiden kendini kapatma zaten 6 aydan sonra hep evde geçireceksin nerdeyse...zaten kusuyordum o nedenle şunu yedim yada yemedim diyemem....

Ya ne bileyim üçüzü duyan herkes birden panik oluyor, aman kendini yormai aman ayakta kalma şöyle yapma böyle etme. insan napacağını şaşırıyor. Allah'a şükür herhangi bir sorunum olmamasına rağmen korkmaya başlıyorum bu durumda.

kızlar yeni bir konu açtım,bir bakarsanız çok sevinirim.yardımınıza ihtiyacım var yoksa deliricem:((.

kızlar meraba ben 4.ayımdayım ama gobusum baya buyudu gorenler 6 aylık mı dıye soruyolar halbukı 3 kg aldım sadece bu normalmı sızce bırde dr rum cınsel ılıskıye gırmesenız ıyı olur demıs esıme sızede dedımı dr larınız acaba...

kayracım aynı dr a gıdıyoruz senınle gecen gıdısımızde yuzde 80 90 bırı erkek bırı kız acaba senınkını de hemen soyledımı yanı kesın ınanalımmı dedııgıne yoksa bıdahakı ayamı neetlesır

kızlar meraba ben 4.ayımdayım ama gobusum baya buyudu gorenler 6 aylık mı dıye soruyolar halbukı 3 kg aldım sadece bu normalmı sızce bırde dr rum cınsel ılıskıye gırmesenız ıyı olur demıs esıme sızede dedımı dr larınız acaba...

Merhaba canım.Karnının erkenden büyümesi normal,iç karnın geniş değilmiş.ama işin şu yönden zor,karnın ne kadar çok büyürse o kadar zorlanıcaksın,oturmada,yatmada,dolaşmada vs.yoksa başka bir zararı yok.
Cinsel ilişkiye gelince ben 20 haftalık oldum.hiç cinsel ilişkiye girmedik,ilk 3 ay yasak diyorlar dr.ama sonra sıkıntı yoksa yasaklamıyorlar.Senin fikrin ne dersen biz doğuma kadar yasakladık bu durumu,ben riske atmak istemiyorum çünkü,eşimde beni destekliyor.
Ama tabiki size kalmış 3.aydan sonraki durum

kızlar meraba beni tanıyanlar vardır arnızda bende yeni hamileyim 5 haftalık dr ilk gittimizde 2 tane kese goruldu mevlam cok şukurikiz bebişim olacak 1 hafta sonra kalp atımını duymaya gitcez nasip oursa inş beraber bende sizle bebişlerimizi buyuturuz

kızlar meraba beni tanıyanlar vardır arnızda bende yeni hamileyim 5 haftalık dr ilk gittimizde 2 tane kese goruldu mevlam cok şukurikiz bebişim olacak 1 hafta sonra kalp atımını duymaya gitcez nasip oursa inş beraber bende sizle bebişlerimizi buyuturuz

Hoşgeldin eminenisa aramıza :) Hayırlı ugurlu olsun bebişlerin, sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allahım.. :hulya:

Hoşgeldin topiğimize canım.
Anaaam topiğimizin en yeni annesi,
Sen şimdi kendini hafta olarak çok küçük hissedersin,ben ilk geldiğimde öyle hissetmiştimde.
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.:Saruboceq:

hosgeldin canım
ALLAH hayırlısını nasip etsin

günaydınlar sabaha erken giriş yaptık...gece 4 de başlayan uyanmalarla saat 6.30 kalktık zaten 1 gelirken uyuyabilmiştim..

önce ömüş ağladı mama verdik uyudu..ama yanımda uyudu tam uyuyacaz aliş ağladı
onada mama yaptım babası yedirdi..eşim ömeri yatır aliyi al yanına dedi...onu yatırdım alişi aldım
aliş uyudu ömer uyumadı...ikisinide aldım yanıma ama ne mümkün ikisi yanyana yatarmı ömer alinin üzerine yatıyo vs. sonra ömeri tuttum yerini değiştireceğim..ıslaklık geldi üstüne geçmiş çişş
babası bezi düzgün bağlamamış...onu aldım soydum giydirdim o şimdi park yatakta oynuyor...uykusuda var...ama uyumaz bende kk ya bakem dedim ...çünki kahvaltı sonrası ...kuzularımla yeni oyuncaklarını çıkarcağız 1 yaş oyuncakları ama olsun...ben şekiller yapacağım onlara göstereceğim oyun oynayacağı yani...böylelikle belki ali ömerle boğuşmaktan vazgeçer..inş..bakalım nasıl başarılı olacakmıyım
endişe ediyorum ..1 yaşından sonra onlara bişeyler öğreteceğim acaba başarılı olacakmıyım
o sabrı bulacakmıyım kendimde kitaplarımız var bakalım nasıl oladak

Back