Masallah sana gercekten güclü bi insanmissin. Ama bu hastaligina ragmen ona direnebildigin icin. Özgüven sahibisin demek ki. Hastaliginin ismi nedir ?
Umarim dogru düzgün kisiler cikar hakedenlerin karsisina.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen kac yasindasin, terk eden kac yasinda canim?
ben 28 o 33 yasinda... ve bugün ögrendimki hayatinda biri varmis...beni tanistiran kisiden ögrendim bugün cünkü artik yeter yaziyim diyordum ..belkide ben hayatindayken vardi o kisi ve onun icin bu sekilde bitirdi..
simdi artik geri dönmesinden hiiiccc umudum yokkkk : ( benim gibi olup geri dönen oldumu acaba
Off hayatinda biri olmasi kötü.Ne zamandir birlikteler? Bu arada burcu ne?
1 ay once birisiyle tanistim. aslinda kucuklukten ayni semtte oturuyoruz ama hic konusmamistik. internetde karsima cikti ve oyle basladi her sey. ona cok inanmak istedim farkli oldugunu dusunuyordum. sinemaya gittik. film bitene kadar elimi birakmamisti. her gun bulusuyorduk. sabahlari beni ise kadar birakirdi. kendi arabasi yoktu taksiyle gidiyorduk. bana pamuk seker falan alirdi. kendimi cok iyi hiss ediyordum. cocuk gibiydik ucyordum sanki. yillar sonra kendimi o kadar iyi hiss ediyordumki. gece 2e kadar whatsappda konusuyorduk. beni cok sevdigini ozledigini soylerdi. ben tum garderobumu onun icin yeniledim. onun sevdigi tarz kiyafetler aldim ayakkabi canta. parfumumu bile degistirdim. isten vakit bulamadigi zaman ben onun is yerine gidiyordum onu gormek icin. bir hafta once yani tam bir ayin sonunda bana anlasamadigimizi soyledi. bir sey anlamadim. ona alismistim hemde seviyordum. is yerine gittim yuz yuze konusmak icin. bana yurumedigini soyledi. kendimi tutamadim agladim. bana sarildi tamam ayrilmiyoruz dedi gule gule. goz yasimi sildi bir daha aglama dedi. sonra ben eve geldim aradim acmadi. yazdim cevap vermedi. kendisi de aramadi. bir baktim beni engellemis. skypdan silmis. ben ona ne yaptimki? anlayamiyorum. her sey cok guzeldi. aldigim hic bir seyi kullanamiyorum bana onu hatirlatiyor. ben bu yaptigini haketmedim( sizce pisman ola bilirmi?
canim onun burcu oglak.. ben söyle düsünüyorum..benle beraberken bi süre onuda idare etti..bana okadar ilgilyken degisti birden. iliskinin son 2 haftasi falan pazar günü bos oluyordu görüsemedik.yok basim agriyor yok sunu bi yere birakcam falan diyordu..ama ertesi günüde beni yanlis anlamiyrsun degilmi cok yogunum bu ay falan demisti.. yani bilemiyorum nekadar zamandir beraberler.. yada gercekten benden sonrami tanisti hic bilemiyorum ama eger benle beraberken görüsüyoduysa ayni anda bana neden karisiyordu yok yanimda acik giyinme faln dedi..bi iki gün sonra sogukluk oldu ve bitti. geri birgün yazarmi bilmiyorum ama ona büyük bi koymak istiyorum geri dönsede istemiyorum artk
bizim bir ilişkimiz yoktu. seninki gibi aynı şekilde oğlak burcu kendisi.
görüşmek için neler söyledi bana bir türlü görüşemedik sonra bir yerde karşılaştık yine görüşmek istediğini söyledi
aslında biraz daha farklı ve karışık. neyse tamam dedim. ve birkaç gün sonra eski sevgilisiyle birleşti. bana tek kelime etmeden ...
4 ay geçti rahat. hala bekliyorum .. birgün yazmasını çok istiyorum karşılaşmak çok istiyorum ..
ama keşke böyle mahvetmeseydi herşey çok güzel olabilirdi yarım kaldık yaşanmamışlıklar koyar mı sizce?
yada sizinki döndü mü?
çok haklısın canım . Karakter yoksunu boyle insanlar. Haklısın dönmesi virşeyi değiştirmeyecek sadece biraz içimizi soğutacak diye düşünüyorum.Seninkide benimkine benzer bisey. Ama ne olacagini kestirmekte bi okdr zor. Benimki dönmedi hala. Dönmesini de sadece onu utandirmak icin istiyorum. Hatta bence benimkide belki eski sevgilisiyle beraber yoksa sessiz gitmeYi tercih etmzdi yada kisa sürede sevgisini ilan etmezdi. Eskisini unutmadan yeni sevgili yapmaya calisandan, kendine yara bandi buldktan sonra geri birakandsan adam olmaz bence. Bu sekilde kabul etmem artik onu gururum el vermez. Evet askta gurur olmaz ama bana deger vermeyene ben hic vermem.
Kisa süreli yasanmamista olsa fazla birseY koyar, ama bence sadece gercekten seni cok begendiyse koyar...siz fazla bisey yasamadigniz icin yani ilk baslarda görüsmemissniz ya adam eskiyi tercih etmis olablr yinede senden karsilik ..eskisiyle tamamen bitrse ancak yarim kalmislar akillarina gelir...
çok haklısın canım . Karakter yoksunu boyle insanlar. Haklısın dönmesi virşeyi değiştirmeyecek sadece biraz içimizi soğutacak diye düşünüyorum.
ama beklemekten de vazgeçmiyorum. Sonumuz hayrolsun :)
bu oğlak erkeklerinde mi bir sorun yoksa biz mi beceremedik ilişkiyi hala soru işareti kafamda
şımarıklık konusunda kesinlikle haklısın :)Burcundan kaynaklanmiYo bence simarikliktan kaynaklaniyor. Deger vermemek gel deynce gitmemeyi ögrenmemiz lazim. Kisisel degerlendirmeler yapmak lazim. Ben beklemeyi biraktm hevesim heyecanimda kacti. Bu saatten sonra cehennemin dibine gitsinler:)
şımarıklık konusunda kesinlikle haklısın :)
ven de bırakıyorum bugün itibariyle. Cehennemin dibine mi gider yoksa nereye gider kendisi bilir
umarım herşey daha güzel olur eylül bubhiç belli olmaz[/QUOTE
haklısın. şu okullar açılsa da benim de ilgilenmem gereken şeyler olsa. en azından dersler meşgul etse.. şehir değişikliği olsa. hoş biz orada da aynı şehirdeyiz ama işte :)olur olur daha iyi seyler olur üzülmeyelim..artik benimki gecti sayilir... cünkü hayatta yeterince mücadele etmem gereken seyler var..simdilik onlarla zamanim geciyor..
Cnm merhabaArkadaşlar merhaba..Ben de aranıza yeni katıldım. Yaklaşık üç haftadır ne çektiğimi anlatamam...Yaşamıyorum aslında.. Ruh gibi gidip geliyorum. Ağlama krizinden başka bi şey yok. Ben de yazayım neler yaşadığımı az çok ne yazacağınızı tahmin ediyorum gerçi. Üç aylık çok kısa bir ilişkim vardı.
Arkadaşımın arkadışıydı.Ben başlatmıştım ilişkiyi. Bütün görüşmelerimiz benim isteğimle oluyordu. Kendisi hiç umursamayan, aramayan hatta aramalara günlerce dönmeyen biriydi. Ben de çok üsteledim çok aradım. Teli açmadığı zamanlar evine filan gittim bir kaç kere sen neden açmıyorsun diye, fakat yuzune gördüğüm zaman bi şey diyemiyordum.Aniden gittiğim için tedirgin oldu. Daha fazla dayanamadığını ayrılmak istediğini söyledi. yalvardım ikna etmeye çalıştım kabul etmedi. Ayrıldıktan sonra bir kere telde görüştük o kadar. Hatalarımın farkındayım pişmanım fakat herşeye rağman ii anılarımız da olmuştu.Ben gerçekten aşık oldum, bitmesini hiç istemiyorum. Çok özlüyorum onu...İletişim kurmamak sizce bu durumda işe yarayabilir mi?