arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

Sevindim cnm :) İnşaAllah herşey yoluna girer...

Sevindim cnm :) İnşaAllah herşey yoluna girer...
Teşekkür ederim canım.. Telefondaki konuşmamızı uzattım kapatamıyorum bu da karşı tarafı sıkıyor sanırım. İkimiizn de değişmeyeceğimizi söyledi. Özledim seni filan dedim tutamadım kendimi cevap vermedi zaten beklemiyordum cevap vermesini. Sonuçta durum değişmedi.. Herhangi bir pişmanlık ya da geri dönüş yok..

Sonuçta çok kötü değil değil mi son durum? :)[Pozitif bakmaya çalış ama sonuçta çok olumlu da değil.....Sana hikayemi anlatmak isterim ....
Sonuçta çok kötü değil değil mi son durum? :)

Sana kendi hikayemden bahsedeyim sıkılmazsan cnm....Sonra kötü mü değil mi durumun sen karar ver....

Bundan 6 sene evvel aynı şirkette çalışmaya başladım.Ben rahat,neşeli,esprili,hayata gülücükler saçan biriydim..şirket ortamımız çok güzeldi...Bu bizim şirkete başladı işe çok güzel bir dostluğumuz vardı.Şirketçe ortak gittiğimiz yemekler,eğlenceler,sinemalar vs...Bu beni ilk gördüğü andan beri sevmeye başlamış 5 sene boyunca ama ben hiç ama hiç anlamadım...Neyse ben şirketten ayrılıp işi bıraktım babam rahatsızlandı ..Şirket arkadaşlarımla arada tlf görüşüyordum babamı ziyarete geldiler ben şirketten ayrıldıktan 6 ay sonra onunla ilk kez karşılaştım...Bir kez beni arayıp halimi hatrımı sormuştu o zamana kadar...Kısacası iyi bir dostluğumuz olmasına rağmen beni pek arayıp sormamıştı bile...Onunla karşılaştıktan 2 ay sonra aradı beni sana bir mail atacağım dedi...Dedim "tlf "söle "önemli tlf olmaz" dedi...Sonra ben unuttum açıkcası zaten sıkıntılarım vardı...Sonradan onun mail atacağı aklıma geldi tlfdan girdim,Tlf da maili okuduğumda ise şok oldum....İnanılmaz bir aşk,sevgi.....5 senedir beni deli gibi sevdiğini ama dostluğumuz bozulur diye bir şey diyemediğini ama artık dayanamadığını,her gün rüyasında gördüğünü ve buna benzer çok şey ...Şok olmuştum gerçekten kendini ifade edemeyecek biri değildi , dışardan umursamaz ,rahat bir kişiliği olduğunu biliyordum.Deli divane bir aşk yaşadığına hala inanamıyordum ve onun gibi bir adamın da bu kadar duygusal olabileceğine Ama empati yaptım , ona çok anlayışlı davrandım olmaz dedim ama bir şekilde 1 ay boyunca beni ne kadar çok sevdiğine ve ona güvenmem gerektirdiğine inandırdı....Çok güzel bir aşk yaşamaya başladık bana deli divane oluyor,her gün geliyor beni almaya yemeğe çıkıyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz..Sev beni diyordu kalbimin kapıları sonuna kadar açık sana....Bende sevdim,güvendim ..Sonuçta bir dostluğumuz vardı yıllarca beraber çalışmıştık onu ii tanıyordum o da beni...Bu şekilde 1,5 sene devam ettik.....Sonra bunda bazı değişikler başladı ilgisizlik,az gelmeler vs....Klasik erkekler gibi......Bu durum beni çok rahatsız etmeye başlamıştı..Kendime güvenim tamdı,soruyorum iş değişikliği yapmıştı onu bahane ediyordu ve buna benzer şeyler..Bende bir gün böyle devam edecekse bitsin dedim ve kabul etti....Şok olmuştum yıllarca beni seven çok güzel bir aşk,sevgi yaşadığım adam tamam dedi hiç bir açıklama istemedim oda açıklama yapmadı ve gitti...Çok zoruma gitmişti ama biliyordum beni çok seviyordu kafası karışmış olabilirdi vs.. 2ay hiç aramadım onu oda beni...O kadar zor günler geçirdim ki farkında olmadan onu o kadar çok sevmişim ve ben merkezim yapmışım ki ve ona o kadar güvenmişim ki.....Sonra aradı sadece nasılsın iyi misin dedi...Bende çok ii heşey yolunda diye neşeyle cvp verdim oysa kalbim kan ağlıyordu......Sonra görüştük...Ben hala çok güçlü ve kendimden emindim...2 ay sonra bana beni sevdiğini ama yapamayacağını söledi olmaz dedi mantıklı bir açıklama bulamıyordum kafamda beni seviyorsun ama olmaz.....Zamanla herşey tersine dönmeye başladı...Ben ona tekrar başlayalım diyorum olmaz diyor...Kafam almıyordu sanki o gitmiş yerine başka biri gelmiş gibiydi.Hayatında biri olamdığını da öğrendim ortak arkadaşlarımızdan..Eee o zaman sorun neydi?
Bu şekilde 2 ay daha geçti ...Yazdım , aradım , yüzyüze görüştük ama olmaz diyordu başka bişey demiyordu..Beni görünce gözlerindeki aşkı,heyecanı görüyordum ama olmaz olmaz olmaz...Aklım almıyordu...Bende sinirlendim hayatıma döneyim artık dedim.Tlf değiştirdim,işimi değiştirdim,oturduğum semti değiştirdim....Ama kalbimi değiştirememiştim o başka....Ortak arkadaşlarımızdan tlf kaç kez öğrenmeye çalışmış , iş numaramı,cep numaramı almaya çalışmış verdirttirmedim....Sonra dayanamayıp yazdım dedim ki kendi kendime evet bu sefer tekrar başlayacağız bu kadar bana ulaşmaya çalıştığına göre pişman !... Aradı hemen,o gün buluştuk..6,5 saat beraberdik kahve içtik,yemek yedik,konuştuk arabayla gezdik..Ve ben dayanamayıp tekrar başlayalım dedim Yine olmaz dedi......Gözlerime bak ve söyle dedim beni seviyormusun? Sevmiyor musun? ...Gözlerini kaçırarak sevmiyorum dedi git evlenlere kadar geldi....İnanamıyorum beni sevmediğine !....Benimle olmaktan mutlu olduğunu da biliyorum ama neden sürekli olmaz diyor anlayamıyorum? Ertesi gün yazdım cvp vermedi..Sinirlendim aradım cvp vermedi.......HAla ses seda yok ....ve malesef ben onu çok seviyorum ve artık imkansız olduğunu bittiğini de biliyorum....Artık hayatıma bakacağım ve onu asla hayatıma sokmayacağım...Böyle bir karar aldım....Hayatta herşey geçer cnm benim yeter ki güçlü olmasını bilelim.... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

Konunu okudum aslında güzel bir hikayen var sevgi dolu geçen zamanların olmuş. Şu anda aramıyorsun nasıl tutuyorsun kendini?Haber alabiliyor musun?

Konunu okudum aslında güzel bir hikayen var sevgi dolu geçen zamanların olmuş. Şu anda aramıyorsun nasıl tutuyorsun kendini?Haber alabiliyor musun?
Evet cnm sevgi dolu idi Sonrası hüsran ....Aramıyorum , her aklıma geldiğinde kafamı dağıtacak bir şeylerle uğraşıyorum , dua ediyorum ....Oluruna bıraktım artık kesinlikle onunla iletişime geçip kendimi üzmeyeceğim dedim kendi kendime bunu uygulamaya çalışıyorum...Onunla ilgili hiç bir şeye bakmamaya çalışıyorum, ortak arkadaşlarımızla konuştuğumda tek kelime ounla ilgili konuşmuyorum...Ama haberdar edenler oluyor tabi Yokmuş gibi davranıyorum.....Hayatta bazı şeyleri zorlamamak gerek diye düşünüyorum artık...OLuruna bırakmak lazım ...Zaten kaderde varsa oalcaktır....Çok mücadele ettim olmuyorsa vardır bir sebebi..Olacaksa da vardır belki bir zamanı.Bu hayat evet bizim ama bizim kontrolümüzde değil bunu anladım...Yoruldum aslında birazda hem de çok yoruldum....Unutmam mümkün değil ama onu severekte onsuz yaşamaya ve mutlu olmaya çalışıyorum....Gelecekse gelir, gelmezse de zaten ben buna kendimi hazırladım....Aslında bir arkadaşım vardı hep o aklıma gelir bu durumlarda 5 sene çıktığı bir sevgilisi vardı.Çocuk ondan birden ayrıldı olmaz dedi,bitti...Arkadaşım çok acılar çekti uzun süre...Sonra bir karar alıp evlendi başkasıyla. 1 sene evli kaldı...Tabi bu sürede ondan hiç bir haber almadı.Sonra evliliği bitti , yapamadı ayrıldı...Evliliği biter bitmez eski sevgilisi bunu aradı.Seni hiç unutamadım , nasıl gittin başkasıyla evlendin vs. gibi şeyler.....Sonra evlendiler 2 çocukları var çok mutlular Belki de erkekler tam anlamıyla kaybettiklerini anlamadan akılları başlarına gelmiyor....Yapabilecek tek şey kendin için ondan uzak durmak , yok olmak...Dediğim gibi gelirse süpriz olur, hoş belki geldiğinde sen onu istemeyeceksin....Hayat bu kader kısmet....

Sevdaderyacım, yazdığın için teşekkür ederim. İyi hissetmiyorum son bir kaç gündür..Geçtiğimiz çarşamba günü bana verdiğin öneri hala geçerli mi? Yaptığım telefon konuşmasından pişmanlık duyuyorum.İçimdekileri söylemekti amacım ama olmuyor.Sesini duyunca normal konuşuyorum.Böyle olunca da sanki o beni kırmamış, beni üzmemiş gibi oluyor. Ben konuştukça " zaten etkilenmemiş, konuşuyor hiç bir şey olmamış gibi" oluyor. Kişilikli davranamadım şimdiye kadar, her yaptığını kabul ettim, rest çekemedim. İçimde kaldı. Yara gibi içimde..

Cnm benim iyi hissetmemen çok normal....Eğer gerçekten içinde bir yerdeysen inan bana arayacak....Hep ararlar Sonuç ne olursa olsun....Erkekler düz mantık bakıyorlar hayata yaşanılan , konuşulan şeyleri çok fazla didiklerimiyorlar , unutuyorlar....Senin yapman gereken sabr etmek ve beklemek....Dönerse güçlü olmak ve tavrını koyabilmek dönmezse zaten yapacak bişey yok...Ne kadar çabalarsan çabala eğer içinde bitmişsen döndürmek zor..Sadece rezil olduğunla kalıyorsun sonra da pişmanlık....Dua et :) Allah nasip ederse olur...Demişsin ya kişilikli davranamadım diye buna takılma o an öyle yapmışsın geçmiş gitmiş artık bundan sonrasına bak .....Duygular kas gibidir,çalıştıkça güçlenir...Kendinle ilgilen sosyal hayatına bak,oturup onu düşünmek ve bunalıma düşürmek sana fayda vermez...Mutsuz olursun....Onlarsızda mutlu olabilecek kadar güçlüdür kadınlar Yeterki sen kendine bunu inandır....Düzelicek,geçecek inan bana...

Yani aramamak faydalı değil mi diyorsun?Ben şimdiye kadar "geri çekilirsem yokluğumu hisseder, arar" diye düşündüm o şekilde durmaya çalıştım fakat bir ya da iki hafta sonra yenildim. Ama en azından bu beni ayakta tutuyordu.Sanki şimdi o motivasyonum da kalmadı gibi. Ne bileyim böyle tuhaf bir durum...

Gayret göstermeme olanak vermedin, seni el üstünde tutardım lafını da duydum. En kötüsü de bu. İçimi acıtıyor.Şimdi ise mecburen sessiz kalmak kalıyor bana.

Gayret göstermeme olanak vermedin, seni el üstünde tutardım lafını da duydum. En kötüsü de bu. İçimi acıtıyor.Şimdi ise mecburen sessiz kalmak kalıyor bana.

Sessiz kalmak en doğrusu bu durumda...Cnm sen elinden geleni yaptıysan hala dönmüyorsa beklemekten başka çare yok...Kesinlikle aramamnı tavsiye ederim nacizane...Ben sana durumumu anlattım aramak,duygularını anlatmak onu yaklaştırmıyor aksine kaçırıyor...Bırak özlesin seni...Zamana bırak...

Erkek arkadasiniz veya sevgiliniz sizi terk ettiginde yapacaginiz en buyuk hata onun sizin uzuldugunuzu gormesi ve sizin onsuz yasayamayacaginiz mesajini vermenizdir.Bu davranislarinizla verdiginiz “mesaj “benim hic gururum yok, kendime guvenimde yok, ben bir zavalliyim, ben tek basima sensiz bir hicim ve bana istedigin gibi davranabilirsin" demektir.

Siz olsaniz boyle birine saygi duyarmisiniz? Tabiiki Hayir.

O halde O’nun sizi red ettigi gibi ayni sekilde sizde O’nu red edin.

O’na bende seni istemiyorum seklinde davranin.( gidin yuzune soylemeyin tabiiki, davranislariniz boyle gostersin)
Bu demek degilki erkek arkadasinizi veya sevgilinizi hatta eski esinizi istemiyorsunuz ve o'nu birakiyorsunuz.
Tavsiyem ( yazarin ) en az 3 veya 4 hafta kesinlikle ve kesinlikle iletisime gecmeyin.Telefon, email,sms, ne yapiyorsaniz , hepsini kesin)
Rica etmek, yalvarmak, gel bir daha deneyelim demek, mantikli fikirler sunmak erkeklerin bir kulagindan girip oburunden cikar.

Mantik yolu ile veya seni cok seviyorum demekle o kisiyi geri getiremezsiniz.
Cunku seven sizsiniz.Ve o nun icin bunun hic bir onemi yoktur.Sevgiliniz sizden ayrilmayi kafasina koymustur.Ve sevdiginizi soylerek bunun degisimini saglayamazsiniz.

Ve siz aradikca ,yalvardikca aslinda erkek arkadasinizi tamamen kendinizden uzaklastiriyorsunuz.
Unutmayin kacan kovalanir ama sonuna kadar kacilmaz.Bir yerde durup ikinci plana gecis yapmaniz gerekir.
Oncelikle dedigimiz gibi sizi terk eden sevgilinizle en az 3-4 hafta kontaga gecmeyin.
Hic endiselenmeyin, birisini bulsa bile uzun surmeyecektir.Ayriliklardan sonra bulunan kisilerle
iliski devami yuzde % 2 dir.Yani kazanc sizden yanadir.% 98 yeni iliskisi biter.Bu yuzden endiselenmeyin.

Bu 3-4 haftalik zaman icinde ise kendinizle mesgul olun.Yapmak istediklerinizi yapin.
Bu belki bir hobi,belki sacinizin rengini veya modelini degistirmek, belki eski arkadaslarla bir araya gelme.Veya uzun zamandir yapmak istediginiz diet.veya uzun suredir yapamadiginiz diger sehirdeki akraba ziyareti vs vs..

Ama mutlaka ve mutlaka kendi uzerinizde yogunlasin.Evet, kolay olamayacak sizin icin tum bunlari yapmak, o kisiyi hic aramamak.Ama ise yarayacagini goreceksiniz.
Sadece bu sure icinde sabir.

Siz ondan uzakta durdukca o sizi ozleyecektir.Simdi top sizin elinize gececek.En az endiselenen iliski icin aslinda en cok kontrolu elinde tutandir.

Cunku O’nun istedigi sizin aglamaniz, yalvarmaniz..Bunlara belkide cok alisik.Oysa siz farkli bir mesaj veriyorsunuz simdi.Benim sana ihtiyacim yok.Bitmesindende hic etkilenmedim.

Bu kez panik sirasi onda olacak.hatta simdi o belkide baska birini buldugunuzu , ne kadar da cabuk onu unuttugunuzu dusunecek ve narin egosu incinecektir.Ve o gelecek size ve af dileyecektir.
Bu tur ayriliklarda ilk yol eger size sevgiliniz buraya kadar dedi ise KABUL Edin. (Alıntı)

Bu yazıyı okudum canım.Daha önceleri inanıyordum burda yazılanlara iki hafta tuttum kendimi ama şimdi o motivasyonum yok. Bir boşluğa düşmüş gibiyim. O mutlu olurken ben mutsuz oluyorum. Bu sessizlik bunu kabul etmek anlamına geliyor.

Almanya'da hayatına birinin girmesi ihtimali beni iliklerime kadar korkutuyor..Gözümün önüne geldikçe ürperiyorum..

bennn, önce beni terk etti sonra aylarca yalvarıp geri döndü sonra evlenmek için delirmiş gibi uğraştı ve evlendik :)

Canim Allah mutlulugunuzu daim etsin.. Senden ricam, tam olarak nasil terkettigini, sonra senin tam olarak nasil davrandigini ve onun tam olarak ne kadar zaman sonra seninle tekrar iletisime gecmeye calistigini ve sen kabul edene kadar ne kadar süre ugrastigini ve neler yaptigini detayli anlatir misin cok cok cok rica ediyorum.. Ask acisi ceken birine umut vermis olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…