- 26 Haziran 2014
- 27
- 1
Az cok ben sebebini anladm. Evcil olmami istiyordu sanirim. Bende tatile gittm geldm uc hafta sürekli yazistk o o siradada hep ilgilendi arkadaslariyla tanstri beni kendi yanimda olmadigi halde. En son giyim meselesi ve ilk kz gün boyunca yazismadik o yazmadi bende yazmadm. Belkide bu hosuna gitmedi. Kendisi secici biri dört dörtlük istiyo galiba. Yada bi kiz var. Sebebini tam aciklamadi. Neymis huyum suyumu begenmemis ve o sicakligi yakalayamamis. Madem yakalayamadm eve gec gitmem gezmem giYimim nwden okadar ilgilendiriyordu. Düpedüz ulasilmaz yapmaya calisti kendini. Bende ogünden sra hic yazmadim. Faceden sildm. Bana diyo uzatma tamam falan. Yazma tamam. Böyle konusuYo. Nasil birden neden böyle oldu anlamadm ama insalh bi gün karsilasiriz bi ortamda. Cok güzel olcakkk. Biz sevgili olmamstik ama düzenli hergün yazisir görüsürdük. Asil sebebi ne olabilir ki ? Bence en son sebep baska bi kiz olablr. Eger öyle degilse dedigi gibi huYum suyumu begenmedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkekler hep kendileri ne derse onu yapalım istiyorlar kendilerinin baskın olmasını istiyorlar iliskide. Benden de mesela çok yakın bi erkek arkadasım vardı onunla görüşmememi istiyordu. Ben de seviyorum diye dinliyordum ama mesela benim istemediğim seyleri o da yapmıyordu. Bazı syler karsilikli olmalı. Her dediklerini yapmak zorunda olmasak da sevdiğimiz insan için elimizden gelen, yapabileceğimiz seyleri gerceklestirmekten cekinmemeliyiz. Baska bi kız da olabilir, sana soz geciremedigini düşünmüş de olabilir.