arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

Peki diyelim uzun süre sonra aradi, o zaman nasil bi tavir sergilemek gerekiyor tamamen elde etmek icin?

biz birbirimizi 2.5 senedir tanıyorduk ama bir samimiyetimiz yoktu, sonra bi gün bi vesileyle facebooktan yazışmaya başladık; dört beş ay yazıştık çünkü ikimiz de hoşlanıyorduk ama tam olarak bir temel sağlamak istiyorduk ilişki için... sonra bi gün bana bi konuşma yaptı ve resmen sevgili olduk. o benden önce çok fazla kız arkadaşı olmuş biriydi yani güven veren bir tipi yoktu bizce(ben ve arkadaşlarım).. kızlar beni çok uyardı yapma etme seni kullanır dediler, eski kız arkadaşları bize böyle böyle yaptı sana da yapar bulaşma dediler.. ben kimseyi dinlemedim..çünkü onu onlarrdan daha iyi tanıyordum. tüm iyi niyetim ve samimiyetimle yaklaştım ona, o da bana öyle tabiii.. çooook güzel bir ilişkimiz oldu sevgi saygı ve güven dolu.. herkesi utandırdık söylediklerine. 6 ay sonra babası öğrendi bizi. babası normalde modern düşünen ama oğlunu başka bir şehirden biriyle evlendirmek istemeyen bi adamdı.. ben onun memleketinde okuyordum aslen başka bir şehirde yaşıyordum. babası benim uzaktan bi şehirden oldugumu öğrenince oğluna; oğlum bu iş asla olmaz, sana ben başkasını düşünüyorum gibi konuşmalar yaptı.. bu konuşmalar çok büyük kavgalara sebep oldu; en son babası ya ben ya o kız dedi. baktım çok arada kaldı ben dayanamadım ve "eğer istesen bitirelim" dedim çaresizce kabul etti. yaşımız da daha genç nasipse bi gün biyerlerde karşılaşırız" dedim kendi kendime ama çok öfkeliydim ona hatta ağır laflar da söyledim çıkma bi daha kaşıma dedim..asla affetmeyecektim. babası da tabi oğlunun saygıda kusur etmeyeceğini ve maddi olarak daha üni okudugu için ona bağlı oldugunu bildiği için rahatça sözünü geçirdi ona.

bu konuşmadan sonra 6 ay görüşmedik ilk üç ay ara ara mesaj attı konuştuk görüştük sonraki üç ay hiç aramadı tabii ben de aramadım..

altı ay görüşmemenin sonunda bir gün beni aradı. benden başkasıyla olamayacağını, çok özlediğini falan söyledi. tabi ben hayr dedim istemedim.çünkü öğrendim ki o aramadığı üç ay, babasının ona uygun gördüğü kızla görüşmüş.kız zaten bunun çocukluk arkadaşı uzaktan akrabası ve ona çocuklugundan beri aşık.ben bunu duyunca dellendim tabi kıskançlıktan deliye döndüm. neden aramadın dediğimde ise "sevmiyor olsam da görüştüğüm biri varken seni arayamazdım, hem ihanet olur hem seni ikinci kişi yerine koymuş olrdum" dedi bu düşüncesi öyle hoşuma gitti ki anlatamam..babası o kızla bi ilişki olamayacağını görsün diye görüşmüş 3 ay onunla. ki olmamışta zaten. ben, baban yine üzecek bizi ve sen onun sözünü dinleyeceksin aynı şeyleri yine yaşayamam dedim.. sana kendimi affettirmek için her şeyi yapacağım göreceksin ve babam da paşa paşa kabullenecek dedi.. ve bu böyle 1.5-2 ay yalvarma ikna etme süreci oldu, benim ailem de istemedi tabii beni o kadar çok üzdüğü için.. ben de işini eline al öyle gel dedim bahane olarak. meğer o da üniversite okurken, biz ayrıyken, lise kpss ye girmiş yüksek puan almış tercih yapmış tercih sonucunu bekliyormuş..tercih sonucunda kamu hastanelerine memur olarak atnınca karşıma geldi ve dedi ki "ben işimi buldm memur oldum, artık bi engel kalmadı" zaten affetmek için bahane arayan ben; bi daha bırakmamak üzere atladım kocamın boynuna :) sonra da hiç sorun çıkmadı benim ailem yine istemedi başka sebeplerden dolayı falan ama biz kararlı olunca kimse ses edemedi onun babası da kabullendi sonrasında beni çok sevdi; zorla da olsa benim ailem de kabullendi onu çok sevdi :)

yani demem o ki; ayrılma sebebinize ve onun niyetine bağlı her şey.. umarım tekrar döner..ayrı kaldığımız süre içinde ben onun sevgisini hep hissettim, döneceğini hissediyordum. yalan değildi çünkü sevgisi biliyordum..bir de ekonomik özgürlük çok önemli canım, olgunluğu vs.. bir sürü faktör var

Canim benim emek verip bu kadar detayli anlattigin icin coooooooooooook tesekkür ederim. Simdi disari cikmam gerekiyo gelince mutlaka yazacaklarim olucak sana. Sevgiler

Canim benim emek verip bu kadar detayli anlattigin icin coooooooooooook tesekkür ederim. Simdi disari cikmam gerekiyo gelince mutlaka yazacaklarim olucak sana. Sevgiler

ne demek canım rica ederim :) sen de gelince işin ayrıntılarını yaz bakalım :) görüşmek üzere, hoşçakal :)

Üşenmedim okudum gerçekten tebrikler, sevgi emek ister ne kadar dogruymuşş..

tatlımm gününn 24 saatii hep aklımdaa vee hep dua ediyorumm saten kararmsar olmamayaa çalışıyorumm allahım inşallah benimdee benim gibi dua edenlerindee dualarını kabul eder inşaaalah en kısa zamanda...
Baya zaman gcmis ustunden ama ee noldu geri dondu myu

4yil gcmis ama dondu mu geri merk ettim

Arkadaslae konuyu hem gün ellemek hemde sorulaerıma cevap alnak istedim unarum burada birikeri vardır ve bana yardımcı olur 8 yıllık bir ilişjim vardı cok seviyordm onun icin ailesi icin cok sey yaptım oda geni sevdiğini söylüyordu bensiz olamayacagını benden baskasıyla evlenemeyecehını annesi beni hic istemiyordy ama oglu ıstedıgı ıcın susuyordu octen ıce planlar kuruyormus denekki biz söz yapacaktık soz yapmamaıza 1 ay kala tesaduf eseri gördüğüm bi foto sayesinde aldatıldıgımı öğrendim ilk mesaj attm telefonuna cevap cermedi defalarca aradım acmadı daha snra kız actı onun telefonundan beni ve bi biebirimizi seviyoruz ciddi düsünüyoruz dedi swni biliyordum ama bebim icin bundan snrası onemli o sendennkurtulnaj istiyor zaten dedi bırak cocugun peşini falan dedi ve dediği gibide oldu sözlendiler aubatda nişanları yazadadüğünkeri var ve bnı aldatan buncocuk sanki beni hıc aldatmamıs gibifacebookunda sürekli kızla fotograflarını oaylasıyo ve hepside herkese acık anneside altınayoeumlar yazıyo cok sevıyorum gelinimi yok böyle bir sevgi diye daha bi tom olay size sorum BENİ ALDATANN 8 yıllık sevgilim hicbir aramama cevap vermeyen acıklama yapmayan sevgilim pişman olacak mı 2-3 aydır ranıdıgı kıxla sözlendi? Yoksa o kızla evlenir mi? Evlense bile pişman olur mu ? Hic aklına geliyormuyumdur cevap verirsenize sevinirm

Kızlar bende toplam 7 ayımı verdim, harika bi 5 aydan sonra beyfendi terfi alınca son iki ay değişti. Yapma dediğim şeyleri yaptı diye bıraktım.
Benim ki gururludur, dönecek mi bilmiyorum, açıkcası sevdiğini biliyorum ama egosundan, gururundan bilmiyorum... 1,5 haftadır ne aradım, ne birşeyine baktım. Paşa paşa acımı çektim, yakın dostlarıma bile birşey anlatmadım. Bir tek buraya yazdım ne hissettiğim, ne yaşadığımı (BDV'de)... Yani bir daha olmayacaksa bile çok özledim, olmayacaksa bile bi özür, bi dönme bekliyorum içten içe.
1 ay süre verdim kendi içimde ona, bu sürede dönerse etraflıca konuşacağım, içimdekileri söyleyeceğim ama malesef 1 ay içinde dönmezse hiç birşey yapmiicam, daha ararsa bile iletişime geçmeceyeğim.

1 ay dayanabilirsem yokluğuna alışırım, unutmaya başlarım, vazgeçerim belki diyorum. Bilmiyorum ya...

Ben sizden gururu, onuruna önem veren eş/sevgilileriniz döndü mü? ne yaptı onu duymak istiyorum. Lütfen birşeyler deyin

Var. Er ya da geç dönüyorlar ve genelde her şey bitmiş oluyor.
Bunu yaşadım.
Bugün geçmişime dönüp baktığımda emin olduğum tek bir şey var artık; o da kaybeden değil de kazanan taraf aslında ben olmuşum.
Kazandım diyebiliyorum çünkü gittiğim kalbe geri dönmedim.
Kazandım diyebiliyorum çünkü gidenler geri dönerek bana zaferi yaşattılar.
Herkes ettiğini çekiyor ve inanın acımasızca giden acizce dönüyor.
Hislerinizi yitirdiğiniz, en acımasız olduğunuz bir zamanda çıkıp gelecektirler!
Hiç şüphesiz olmasın..

Son düzenleme:
Gerçekten öyle oluyor mu?O kadar ihtiyacım var ki senin yaşadığına.Ancak böyle içim soğuyacak (

O donemlerde banada imkansiz gelirdi. Sonradan dank ediyor onlarda ayrilik. Sessiz kal. Bu ona yeter.
Bes ay oldu sessiz kalamadim.cok ustune
gittim.abuk subuk seyler yaptim.daha fazla kendini alcaltma ve var oldugumu unut dedi en son.Hasta ve kotu biri oldugumu dusunuyor.Bu yuzden imkansiz dedim.

Bes ay oldu sessiz kalamadim.cok ustune
gittim.abuk subuk seyler yaptim.daha fazla kendini alcaltma ve var oldugumu unut dedi en son.Hasta ve kotu biri oldugumu dusunuyor.Bu yuzden imkansiz dedim.

Er ya da geç dönsün ve evet mümkünse en acımasız olduğum anda dönsün; ki bana çektirdiklerinin birazını belki çektirebilirim. Evet sanırım erkekler özgürlüğün tadını çıkarıp, sonra aşk akıllarına geliyor... Bizde önce aşk, sonra özgürlük.. Kesinlikle sessizliğimi koruyorum; ne yazıyorum, arıyorum, ne de onla ilgili birşey paylaşıp acımı gösteriyorum. Sessiz ve sakince duruyorum.

Benim ki çok gururluydu, egosu yüksekti; döneceğinden o yüzden endişe ediyorum. Amacım da dönsün barışayım değil, o gururundan ödün verip, benim gururumu okşaması. Gözüm yok yani daha dönünce mutlu olacağımda..

sessiz kalmakla iyi yapiyorsun.Ben kalamadim.Olaylar kotu bir hal aldi.Donusu olmayan bir yola girdi.

member: 395191"]Er ya da geç dönsün ve evet mümkünse en acımasız olduğum anda dönsün; ki bana çektirdiklerinin birazını belki çektirebilirim. Evet sanırım erkekler özgürlüğün tadını çıkarıp, sonra aşk akıllarına geliyor... Bizde önce aşk, sonra özgürlük.. Kesinlikle sessizliğimi koruyorum; ne yazıyorum, arıyorum, ne de onla ilgili birşey paylaşıp acımı gösteriyorum. Sessiz ve sakince duruyorum.

Benim ki çok gururluydu, egosu yüksekti; döneceğinden o yüzden endişe ediyorum. Amacım da dönsün barışayım değil, o gururundan ödün verip, benim gururumu okşaması. Gözüm yok yani daha dönünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…