Cnm benim iyi hissetmemen çok normal....Eğer gerçekten içinde bir yerdeysen inan bana arayacak....Hep ararlarSonuç ne olursa olsun....Erkekler düz mantık bakıyorlar hayata yaşanılan , konuşulan şeyleri çok fazla didiklerimiyorlar , unutuyorlar....Senin yapman gereken sabr etmek ve beklemek....Dönerse güçlü olmak ve tavrını koyabilmek dönmezse zaten yapacak bişey yok...Ne kadar çabalarsan çabala eğer içinde bitmişsen döndürmek zor..Sadece rezil olduğunla kalıyorsun sonra da pişmanlık....Dua et :) Allah nasip ederse olur...Demişsin ya kişilikli davranamadım diye buna takılma o an öyle yapmışsın geçmiş gitmiş artık bundan sonrasına bak .....Duygular kas gibidir,çalıştıkça güçlenir...Kendinle ilgilen sosyal hayatına bak,oturup onu düşünmek ve bunalıma düşürmek sana fayda vermez...Mutsuz olursun....Onlarsızda mutlu olabilecek kadar güçlüdür kadınlar Yeterki sen kendine bunu inandır....Düzelicek,geçecek inan bana...
Canim Allah mutlulugunuzu daim etsin.. Senden ricam, tam olarak nasil terkettigini, sonra senin tam olarak nasil davrandigini ve onun tam olarak ne kadar zaman sonra seninle tekrar iletisime gecmeye calistigini ve sen kabul edene kadar ne kadar süre ugrastigini ve neler yaptigini detayli anlatir misin cok cok cok rica ediyorum.. Ask acisi ceken birine umut vermis olursun.
biz birbirimizi 2.5 senedir tanıyorduk ama bir samimiyetimiz yoktu, sonra bi gün bi vesileyle facebooktan yazışmaya başladık; dört beş ay yazıştık çünkü ikimiz de hoşlanıyorduk ama tam olarak bir temel sağlamak istiyorduk ilişki için... sonra bi gün bana bi konuşma yaptı ve resmen sevgili olduk. o benden önce çok fazla kız arkadaşı olmuş biriydi yani güven veren bir tipi yoktu bizce(ben ve arkadaşlarım).. kızlar beni çok uyardı yapma etme seni kullanır dediler, eski kız arkadaşları bize böyle böyle yaptı sana da yapar bulaşma dediler.. ben kimseyi dinlemedim..çünkü onu onlarrdan daha iyi tanıyordum. tüm iyi niyetim ve samimiyetimle yaklaştım ona, o da bana öyle tabiii.. çooook güzel bir ilişkimiz oldu sevgi saygı ve güven dolu.. herkesi utandırdık söylediklerine. 6 ay sonra babası öğrendi bizi. babası normalde modern düşünen ama oğlunu başka bir şehirden biriyle evlendirmek istemeyen bi adamdı.. ben onun memleketinde okuyordum aslen başka bir şehirde yaşıyordum. babası benim uzaktan bi şehirden oldugumu öğrenince oğluna; oğlum bu iş asla olmaz, sana ben başkasını düşünüyorum gibi konuşmalar yaptı.. bu konuşmalar çok büyük kavgalara sebep oldu; en son babası ya ben ya o kız dedi. baktım çok arada kaldı ben dayanamadım ve "eğer istesen bitirelim" dedim çaresizce kabul etti. yaşımız da daha genç nasipse bi gün biyerlerde karşılaşırız" dedim kendi kendime ama çok öfkeliydim ona hatta ağır laflar da söyledim çıkma bi daha kaşıma dedim..asla affetmeyecektim. babası da tabi oğlunun saygıda kusur etmeyeceğini ve maddi olarak daha üni okudugu için ona bağlı oldugunu bildiği için rahatça sözünü geçirdi ona.
bu konuşmadan sonra 6 ay görüşmedik ilk üç ay ara ara mesaj attı konuştuk görüştük sonraki üç ay hiç aramadı tabii ben de aramadım..
altı ay görüşmemenin sonunda bir gün beni aradı. benden başkasıyla olamayacağını, çok özlediğini falan söyledi. tabi ben hayr dedim istemedim.çünkü öğrendim ki o aramadığı üç ay, babasının ona uygun gördüğü kızla görüşmüş.kız zaten bunun çocukluk arkadaşı uzaktan akrabası ve ona çocuklugundan beri aşık.ben bunu duyunca dellendim tabi kıskançlıktan deliye döndüm. neden aramadın dediğimde ise "sevmiyor olsam da görüştüğüm biri varken seni arayamazdım, hem ihanet olur hem seni ikinci kişi yerine koymuş olrdum" dedi bu düşüncesi öyle hoşuma gitti ki anlatamam..babası o kızla bi ilişki olamayacağını görsün diye görüşmüş 3 ay onunla. ki olmamışta zaten. ben, baban yine üzecek bizi ve sen onun sözünü dinleyeceksin aynı şeyleri yine yaşayamam dedim.. sana kendimi affettirmek için her şeyi yapacağım göreceksin ve babam da paşa paşa kabullenecek dedi.. ve bu böyle 1.5-2 ay yalvarma ikna etme süreci oldu, benim ailem de istemedi tabii beni o kadar çok üzdüğü için.. ben de işini eline al öyle gel dedim bahane olarak. meğer o da üniversite okurken, biz ayrıyken, lise kpss ye girmiş yüksek puan almış tercih yapmış tercih sonucunu bekliyormuş..tercih sonucunda kamu hastanelerine memur olarak atnınca karşıma geldi ve dedi ki "ben işimi buldm memur oldum, artık bi engel kalmadı" zaten affetmek için bahane arayan ben; bi daha bırakmamak üzere atladım kocamın boynuna :) sonra da hiç sorun çıkmadı benim ailem yine istemedi başka sebeplerden dolayı falan ama biz kararlı olunca kimse ses edemedi onun babası da kabullendi sonrasında beni çok sevdi; zorla da olsa benim ailem de kabullendi onu çok sevdi :)
yani demem o ki; ayrılma sebebinize ve onun niyetine bağlı her şey.. umarım tekrar döner..ayrı kaldığımız süre içinde ben onun sevgisini hep hissettim, döneceğini hissediyordum. yalan değildi çünkü sevgisi biliyordum..bir de ekonomik özgürlük çok önemli canım, olgunluğu vs.. bir sürü faktör var
Canim benim emek verip bu kadar detayli anlattigin icin coooooooooooook tesekkür ederim. Simdi disari cikmam gerekiyo gelince mutlaka yazacaklarim olucak sana. Sevgiler
biz birbirimizi 2.5 senedir tanıyorduk ama bir samimiyetimiz yoktu, sonra bi gün bi vesileyle facebooktan yazışmaya başladık; dört beş ay yazıştık çünkü ikimiz de hoşlanıyorduk ama tam olarak bir temel sağlamak istiyorduk ilişki için... sonra bi gün bana bi konuşma yaptı ve resmen sevgili olduk. o benden önce çok fazla kız arkadaşı olmuş biriydi yani güven veren bir tipi yoktu bizce(ben ve arkadaşlarım).. kızlar beni çok uyardı yapma etme seni kullanır dediler, eski kız arkadaşları bize böyle böyle yaptı sana da yapar bulaşma dediler.. ben kimseyi dinlemedim..çünkü onu onlarrdan daha iyi tanıyordum. tüm iyi niyetim ve samimiyetimle yaklaştım ona, o da bana öyle tabiii.. çooook güzel bir ilişkimiz oldu sevgi saygı ve güven dolu.. herkesi utandırdık söylediklerine. 6 ay sonra babası öğrendi bizi. babası normalde modern düşünen ama oğlunu başka bir şehirden biriyle evlendirmek istemeyen bi adamdı.. ben onun memleketinde okuyordum aslen başka bir şehirde yaşıyordum. babası benim uzaktan bi şehirden oldugumu öğrenince oğluna; oğlum bu iş asla olmaz, sana ben başkasını düşünüyorum gibi konuşmalar yaptı.. bu konuşmalar çok büyük kavgalara sebep oldu; en son babası ya ben ya o kız dedi. baktım çok arada kaldı ben dayanamadım ve "eğer istesen bitirelim" dedim çaresizce kabul etti. yaşımız da daha genç nasipse bi gün biyerlerde karşılaşırız" dedim kendi kendime ama çok öfkeliydim ona hatta ağır laflar da söyledim çıkma bi daha kaşıma dedim..asla affetmeyecektim. babası da tabi oğlunun saygıda kusur etmeyeceğini ve maddi olarak daha üni okudugu için ona bağlı oldugunu bildiği için rahatça sözünü geçirdi ona.
bu konuşmadan sonra 6 ay görüşmedik ilk üç ay ara ara mesaj attı konuştuk görüştük sonraki üç ay hiç aramadı tabii ben de aramadım..
altı ay görüşmemenin sonunda bir gün beni aradı. benden başkasıyla olamayacağını, çok özlediğini falan söyledi. tabi ben hayr dedim istemedim.çünkü öğrendim ki o aramadığı üç ay, babasının ona uygun gördüğü kızla görüşmüş.kız zaten bunun çocukluk arkadaşı uzaktan akrabası ve ona çocuklugundan beri aşık.ben bunu duyunca dellendim tabi kıskançlıktan deliye döndüm. neden aramadın dediğimde ise "sevmiyor olsam da görüştüğüm biri varken seni arayamazdım, hem ihanet olur hem seni ikinci kişi yerine koymuş olrdum" dedi bu düşüncesi öyle hoşuma gitti ki anlatamam..babası o kızla bi ilişki olamayacağını görsün diye görüşmüş 3 ay onunla. ki olmamışta zaten. ben, baban yine üzecek bizi ve sen onun sözünü dinleyeceksin aynı şeyleri yine yaşayamam dedim.. sana kendimi affettirmek için her şeyi yapacağım göreceksin ve babam da paşa paşa kabullenecek dedi.. ve bu böyle 1.5-2 ay yalvarma ikna etme süreci oldu, benim ailem de istemedi tabii beni o kadar çok üzdüğü için.. ben de işini eline al öyle gel dedim bahane olarak. meğer o da üniversite okurken, biz ayrıyken, lise kpss ye girmiş yüksek puan almış tercih yapmış tercih sonucunu bekliyormuş..tercih sonucunda kamu hastanelerine memur olarak atnınca karşıma geldi ve dedi ki "ben işimi buldm memur oldum, artık bi engel kalmadı" zaten affetmek için bahane arayan ben; bi daha bırakmamak üzere atladım kocamın boynuna :) sonra da hiç sorun çıkmadı benim ailem yine istemedi başka sebeplerden dolayı falan ama biz kararlı olunca kimse ses edemedi onun babası da kabullendi sonrasında beni çok sevdi; zorla da olsa benim ailem de kabullendi onu çok sevdi :)
yani demem o ki; ayrılma sebebinize ve onun niyetine bağlı her şey.. umarım tekrar döner..ayrı kaldığımız süre içinde ben onun sevgisini hep hissettim, döneceğini hissediyordum. yalan değildi çünkü sevgisi biliyordum..bir de ekonomik özgürlük çok önemli canım, olgunluğu vs.. bir sürü faktör var
Baya zaman gcmis ustunden ama ee noldu geri dondu myutatlımm gününn 24 saatii hep aklımdaa vee hep dua ediyorumm saten kararmsar olmamayaa çalışıyorumm allahım inşallah benimdee benim gibi dua edenlerindee dualarını kabul eder inşaaalah en kısa zamanda...
4yil gcmis ama dondu mu geri merk ettimne diyim ki canım inş senin ki döner..ama benim ki hayatta dönmez herkezin ki döner benim ki dönmez..ki dönmezin şu an fazlasıyla kırgınım yaşıyorum ama nasıl yaşıyorum gel bir bana sor..anaokul öğretmeniyim çocuklar olmasa ne olurdum kim bilir..onlarla kafamı topluyorum..kendime geliyorum..hiç zannetmiyorum onun aklına geliyormuyum acaba ki eminim gelmiyorumdur.zaten bir yere gitti ama nereye gittiğini bilmiyorum..neyse gitsin bakalım..yolu açık olsun beddua etmem arkasından yinede yeri bende ayrı..ama gururum fazlasıyla incindi..bir şeyi olmuyorsa zorlamıcaksın demişler..ki ben zorlamadım sadece son bir kez şansımı denedim..ama zannetim ki o meğerse çoktan kararını vermiş beni silmiş kafasından her şekilde bunu en son konuşmamızda gördüm..ne diyebilirim ki yaşanmam gerekiyormuş yaşadım..hakkımızda hayırlısı buymuş..çok güvenmiştim ama güvendiğimle kaldım...aslında ayrılan ilk bendim..2 ay sonra ben ayrıldığım halde o adım attı..ben yine kabul etmedim,sonra dayanamadım yaklaşık bir ay sonra ben adım attım.ama hayır dedi.ve bir kez daha görmüş oldum erkekler bizden çok gurur yapıyorlar.benim ona yaptığımı o bana yaptı...ama o daha beterini yaptı o ayrı...
Gerçekten öyle oluyor mu?O kadar ihtiyacım var ki senin yaşadığına.Ancak böyle içim soğuyacakVar. Er ya da geç dönüyorlar ve genelde herşey bitmiş oluyor.
Bunu yaşadım.
Bugün geçmişime dönüp baktığımda emin olduğum tek bir şey var artık; o da kaybeden değil de kazanan taraf aslında ben olmuşum.
Kazandım diyebiliyorum çünkü gittiğim kalbe geri dönmedim.
Kazandım diyebiliyorum çünkü gidenler geri dönerek bana zaferi yaşattılar.
Herkes ettiğini çekiyor ve inanın acımasızca giden acizce dönüyor.
Hislerinizi yitirdiğiniz, en acımasız olduğunuz bir zamanda çıkıp gelecektirler!
Hiç şüphesiz olmasın..
Oluyor canım sen sadece zamana bırak ve Allaha havale et. O günleri yaşayacağın günlerde gelecek elbet.Gerçekten öyle oluyor mu?O kadar ihtiyacım var ki senin yaşadığına.Ancak böyle içim soğuyacak(
O kadar imkansız geliyor ki..Oluyor canım sen sadece zamana bırak ve Allaha havale et. O günleri yaşayacağın günlerde gelecek elbet.
O donemlerde banada imkansiz gelirdi. Sonradan dank ediyor onlarda ayrilik. Sessiz kal. Bu ona yeter.O kadar imkansız geliyor ki..
Bes ay oldu sessiz kalamadim.cok ustuneO donemlerde banada imkansiz gelirdi. Sonradan dank ediyor onlarda ayrilik. Sessiz kal. Bu ona yeter.
Var. Er ya da geç dönüyorlar ve genelde her şey bitmiş oluyor.
Bunu yaşadım.
Bugün geçmişime dönüp baktığımda emin olduğum tek bir şey var artık; o da kaybeden değil de kazanan taraf aslında ben olmuşum.
Kazandım diyebiliyorum çünkü gittiğim kalbe geri dönmedim.
Kazandım diyebiliyorum çünkü gidenler geri dönerek bana zaferi yaşattılar.
Herkes ettiğini çekiyor ve inanın acımasızca giden acizce dönüyor.
Hislerinizi yitirdiğiniz, en acımasız olduğunuz bir zamanda çıkıp gelecektirler!
Hiç şüphesiz olmasın..
Bes ay oldu sessiz kalamadim.cok ustune
gittim.abuk subuk seyler yaptim.daha fazla kendini alcaltma ve var oldugumu unut dedi en son.Hasta ve kotu biri oldugumu dusunuyor.Bu yuzden imkansiz dedim.
Er ya da geç dönsün ve evet mümkünse en acımasız olduğum anda dönsün; ki bana çektirdiklerinin birazını belki çektirebilirim. Evet sanırım erkekler özgürlüğün tadını çıkarıp, sonra aşk akıllarına geliyor... Bizde önce aşk, sonra özgürlük.. Kesinlikle sessizliğimi koruyorum; ne yazıyorum, arıyorum, ne de onla ilgili birşey paylaşıp acımı gösteriyorum. Sessiz ve sakince duruyorum.
Benim ki çok gururluydu, egosu yüksekti; döneceğinden o yüzden endişe ediyorum. Amacım da dönsün barışayım değil, o gururundan ödün verip, benim gururumu okşaması. Gözüm yok yani daha dönünce mutlu olacağımda..
Er ya da geç dönsün ve evet mümkünse en acımasız olduğum anda dönsün; ki bana çektirdiklerinin birazını belki çektirebilirim. Evet sanırım erkekler özgürlüğün tadını çıkarıp, sonra aşk akıllarına geliyor... Bizde önce aşk, sonra özgürlük.. Kesinlikle sessizliğimi koruyorum; ne yazıyorum, arıyorum, ne de onla ilgili birşey paylaşıp acımı gösteriyorum. Sessiz ve sakince duruyorum.
Benim ki çok gururluydu, egosu yüksekti; döneceğinden o yüzden endişe ediyorum. Amacım da dönsün barışayım değil, o gururundan ödün verip, benim gururumu okşaması. Gözüm yok yani daha dönünce mutlu olacağımda..[/QUOTE
sessiz kalmakla iyi yapiyorsun.Ben cok pismanim.Su anda imkansiz bir yola girdim.Cektigim acilar katlanarak artti.
sessiz kalmakla iyi yapiyorsun.Ben kalamadim.Olaylar kotu bir hal aldi.Donusu olmayan bir yola girdi.Er ya da geç dönsün ve evet mümkünse en acımasız olduğum anda dönsün; ki bana çektirdiklerinin birazını belki çektirebilirim. Evet sanırım
erkekler özgürlüğün tadını çıkarıp, sonra aşk akıllarına geliyor... Bizde önce aşk, sonra özgürlük.. Kesinlikle sessizliğimi koruyorum; ne yazıyorum, arıyorum, ne de onla ilgili birşey paylaşıp acımı gösteriyorum. Sessiz ve sakince duruyorum.
Benim ki çok gururluydu, egosu yüksekti; döneceğinden o yüzden endişe ediyorum. Amacım da dönsün barışayım değil, o gururundan ödün verip, benim gururumu okşaması. Gözüm yok yani daha dönünce mutlu olacağımda..
Benim ki çok gururluydu, egosu yüksekti; döneceğinden o yüzden endişe ediyorum. Amacım da dönsün barışayım değil, o gururundan ödün verip, benim gur
urumu okşaması. Gözüm yok yani daha dönünce mutlu olacağımda..