- 2 Ağustos 2013
- 79
- 0
benimde 3 senelik bir ilsikim vardi. herseyi bitirdi gün beni cok sevdini söyledi ve iki saat sonra olmuyor, seni sevip sevmedimi bilemiyorum diye laflar etti. bana acidindan beni sevdini söylermis. ve 3 seneyi atti. bende sifreleri vardi bir arastirma yaptim ve baska kiz oldunu ögrendim, yani lafin kisasi beni baska bir kiz icin terk etti. ama o kadar korkakki bunu bana yüzüme söylemedi. aradan bir hafta gecti beni aradi ve kafasindan beni silmedini ama yolunu ayirdini söyledi. ve beyefendi beni cok merak ediyormus. sevgilisi olmasi an meseleyesiymis. facebookda benim fotograflarimi hala silmiyor.kizlar inanin cok kötüyüm, napcami ne düsüncemi bilmiyorum. onu cok seviyorum, her kötü aninda yaninda oldum, her isinde onu destekledim ben. kizlar sizce geri dönermi? banada cevab verirseniz cok sevinirim. cok caresizim, resmen hayatta küstüm.
Seni cok iyi anliyorumm canim. Allah a havale et ve sus. Zamani gelince ahh ne yapmisim bn bunun icin mi uzulmusum diyceksin o zmn iste beni hatrlasuan sana uzulme diyemem cnku bilirim neler yasadigini
Zaten dilime cok beddua geliyo ama Allahim sen bilirsin diyorum. Rabbim bildigi gibi yapsin onu butun moralimi ve duzenimi bozdu. Yoruldum su gurbette herseyimi zora soktu. Eve donmek istiyorum artik anamin babamin yanina...
ben kendimi arada tutamiyorum vallah bana cektirdiklerinin bin beterini cektir diyorum. bosuna dememisler alma zalimin ahini cikar aheste aheste diye...canm ya seninki seninle ayrilirken cok kötü davranmis sanahicmi vijdani yokmus o insanin?? ... benimkide beni cok kandirdi evlenme teklifi etmisti bana seneye evlenicektik, ailesine tanistirdi, herkes biliyodu beni ben suna inaniyorumki o kizla mutlu olamiycak cünkü benim gözyaslarimin üstüne kurulmaya calisan birsey. ben ayrilali beri 2 defa aradim onu ve beni asiri derece merak ediyor, sana diyor bisey olursa ben kendimi öldürürm diyor, ayrildini bilmesem cok seviyor diycem ((( arama sebebim ise facebookda güzel sevgilim diye benim fotoraflarimi ayrilmadan bir hafta önce koymustu onlari silmedi icindi. silmesini rica ettim silmiyorum dedi ben silmedende kimse silemez dedi, ben seni kafamdan silmedim diyor sadece yolunu ayirmis beyefendi!!!! cok kötüyüümmm (( bugün kadir gecesi cok dua edicem pisman olup geri dönmesi icin.. allahim dualarimizi kabul et..amin
ben kendimi arada tutamiyorum vallah bana cektirdiklerinin bin beterini cektir diyorum. bosuna dememisler alma zalimin ahini cikar aheste aheste diye...canm ya seninki seninle ayrilirken cok kötü davranmis sanahicmi vijdani yokmus o insanin?? ... benimkide beni cok kandirdi evlenme teklifi etmisti bana seneye evlenicektik, ailesine tanistirdi, herkes biliyodu beni ben suna inaniyorumki o kizla mutlu olamiycak cünkü benim gözyaslarimin üstüne kurulmaya calisan birsey. ben ayrilali beri 2 defa aradim onu ve beni asiri derece merak ediyor, sana diyor bisey olursa ben kendimi öldürürm diyor, ayrildini bilmesem cok seviyor diycem ((( arama sebebim ise facebookda güzel sevgilim diye benim fotoraflarimi ayrilmadan bir hafta önce koymustu onlari silmedi icindi. silmesini rica ettim silmiyorum dedi ben silmedende kimse silemez dedi, ben seni kafamdan silmedim diyor sadece yolunu ayirmis beyefendi!!!! cok kötüyüümmm (( bugün kadir gecesi cok dua edicem pisman olup geri dönmesi icin.. allahim dualarimizi kabul et..amin
Dönseler ne yazar, kadınlar yokluğuna alıştığı erkeği geri istemezler! Müsamaha göstermeyin kızlar, biliyorum dile kolay kalbe zor ama bunu alışkanlık haline getirmeleri daha korkunç sizin için. Farkına vardığınızda kendinize olan güveniniz de gidiyor ve güven tek kullanımlık.
Zaten geri donseler yine baslasak hicbirsey eskisi gibi olmaz bir sure sonra bu sefer biz bitirmek isteriz;benim istedigim kimseden benden gordugu degeri sevgiyi gor,esin burnu oyle bir surtsun ki kopek gibi pisman olsun Rabbim bana yasattiklarina pisman etsin onu...
1 sene önce gitti şimdi evlilik hazırlığında o kızla.. Döner mi diyorum hayır birlikte olmak için değil içimin soğuması açısından soruyorum. Poffs mantıksız ama işte insanın bir kırılma noktası oluyor. O noktadan sonra çok sağlıklı düşünemiyor maalesef((