Ben artik imaknsiz oldugunu bildigim icin kendi kendimi kandirmiyorum... Baslarda döneceginden cok emindim kafasi karisik beni cok sevdi diyordum simdi Ise bu cümleye kahkahalarla glesim geliyo... Artik o kadar imkansiz ki o Mutlu Mesut hayatina devam ediyo karisi Ile... Ben mutsuz degilim ama eksik hissediyorum.. Bunun artik onunla da alakasi yok tamamen hayatimda birisi olmadigi icin aska Özlem duyuyorum sadece tekrar o ayni ritmi yakalayabilirmiyim aceba... Bakalim zaman gösterecek
Az önce facesine baktım evlilik alışverişlerini yaparken o anlık bir hüzün şu an hiç birşey yok ne kadar çabuk duygu durum değiştiriyorum. Bir de ev gölgede etrafta ağaçlar ve sonbahar beni nedensiz hüzünlendirir birden sanki kimse olmayacak kimseyle olamayacakmışım gibi bir hisse kapıldımŞimdi iyiyim naparsa yapsın ne halt ederse etsin canı cehenneme ahım var üstünde.. Aynen hayatımızda biri olmadığı için eskilere sarıyoruz az önce düşüne düşüne onu anladım:) Hayırlısı bakalım son demlerdir bunlar umarım. Dediğim gibi bazıları aradan 2 3 4 5 sene geçiyor unutmuyor acı yaşıyor aynen ben buna gelemem kesinlikle. Seneye bu zamanlar aklımda bile olmamalı. Çok şükür o hani keskin acı vardı onları geçirdim çoğunluklada gelmiyor aklıma zaten. İŞte şu arada faceye bakmasam :) Birde ilginçtir kızın yazdıklarına tepki veriyorum yani odak noktam o öbürü gelmiyor aklıma.. Bir de reglime bir kaç güncük kaldı:)) Sebebini buldum..
Az önce facesine baktım evlilik alışverişlerini yaparken o anlık bir hüzün şu an hiç birşey yok ne kadar çabuk duygu durum değiştiriyorum. Bir de ev gölgede etrafta ağaçlar ve sonbahar beni nedensiz hüzünlendirir birden sanki kimse olmayacak kimseyle olamayacakmışım gibi bir hisse kapıldımŞimdi iyiyim naparsa yapsın ne halt ederse etsin canı cehenneme ahım var üstünde.. Aynen hayatımızda biri olmadığı için eskilere sarıyoruz az önce düşüne düşüne onu anladım:) Hayırlısı bakalım son demlerdir bunlar umarım. Dediğim gibi bazıları aradan 2 3 4 5 sene geçiyor unutmuyor acı yaşıyor aynen ben buna gelemem kesinlikle. Seneye bu zamanlar aklımda bile olmamalı. Çok şükür o hani keskin acı vardı onları geçirdim çoğunluklada gelmiyor aklıma zaten. İŞte şu arada faceye bakmasam :) Birde ilginçtir kızın yazdıklarına tepki veriyorum yani odak noktam o öbürü gelmiyor aklıma.. Bir de reglime bir kaç güncük kaldı:)) Sebebini buldum..
Regl donemin aldatmasin seni. Benim de regl donemlerimde tum negatif duygularim tavan yapar. Birsey sorucam. Sen en son eski sevgilinle gorusmeye baslamistin, ailesiyle falan konusuyordun degil mi? Bitti mi onunla? Hayatimda kimse yok demissin..
Evet canım regl etkisi sanırım bir de zaten bir kaç gündür hava hüzünlü gibi geliyor bana deyip duruyordum. Dünde öyle görünce ilk anda kendi halime acımanın etkisiyle yazdım buraya. Ama yarım saat sonra baktıgımda yazılara resimlere birşey hissetmedim sabahta aynı şekilde yani mesele o degilde bilmiyorum melankoli havası vardı ve gece boyu uyuyamadım kendime acıdım durdum neden bilmiyorum. Eskiyle görüşüyordum aileme dedim fakat cok uygun denk görmediler hem eğitim hem iş konusunda ve zaten başka bir memleketten olması sebebiyle. Hani tabi bana içine siniyor mu diye sordular sadece. Zaten onun ailesi ile yüzyüze görüşmeden kendi aileme cok net söylemek istemiyordum. Sadece birisi var diye bahsettim araştırıyorum dedim. Neyse ona da bunları aktardım sonra mesajlar kesildi eskisi gibi yaptıgında aramama kararım vardı ama dün işte öle üzüntülü olunca aradım fakat telefonu kapalıydı gün boyu aksam ve sabahta hat meşgul yazıyordu gene eskisi gibi oldu yani ve zaten benimde sabrım yok. Yani eskiyi zorla diriltmeye çalışıyorum hislerimde bitmiş yanımda fazlalık gibi duruyor bilmiyorum kararsızım o yüzden aramamasına da seviniyorum aslında.
Eskisiyle olmuyor canim. Bir iliski yanip kul olduktan sonra, tekrar alev almiyor. Yeni insanlarla yolumuza devam etmeliyiz. Ben son iki ay icersinde nerdeyse tum eskilerimle konustum. Bir suru uzun iliskim olmadi ama 2-3 ay takildigim kisiler olmustu ara ara. Baktim bi zamanlar gece gunduz dusundugum kisiler simdi umrumda bile degiller. Beni ceken yonleri artik umrum disi. Arkadasca konustum bende zaten =)
diyecegim o ki, yepyeni bir insani hayatina al
Evet, aramış bir sürü beni mesajlar atmış görmemişim. Ne yapayım şimdi ben. Arada garip bir bağ var ne bileyim hislerim bitti diyorum devam ediyor bitsin diyemiyorum.
icinden ne geliyorsa oyle yasa canim
Ah ah içimden neler geçiyor da yolumu kaybettim işte.. Herşeyin hayırlısı öyle arafta bir yerdeyim. Keşke pclerdeki gibi del tuşu olsa ya da sistem geri yükleme mesela bundan bir 7 8 sene önceye döndürsem kendimi ya da fabrika ayarlarıma. Hiç o acıları yaşamamış olsam sevmemiş olsam mesela unutsam geçen seneki o aldatanı herşeyini daha öncekini de.. Ne bileyim işte..
Canim zamanla oluyo bazi seyler. Ben 5 aydir biriyle beraberim. Hoslantiyla iliskiye basladim, iyi kotu gunler gecirdik, bazen ciddi ciddi ayrilmayi dusundum ama simdi onu gercekten sanirim cok seviyorum. Eskisi hic aklima gelmiyor falan demeyecegim de, hani geldiginde ne uzuyor ne de sinirlendiriyor. Simdikini ondan cok daha iyi goruyorum. iliskimin ilk baslarinda eskisini hic unutamicam saniyordum ama bi baktim zaman gecmis ve bu adam benim kalbime dusmus. Darisi basiniza insallah
dönüyorlar dönüyorlar kimse merak etmesin. 3 sene önce ayrıldığım insan döndü. bu üç yıl içinde bir kere telefonda dönmek istedi, birkaç gün evvel de resmen dönme girişiminde bulunduhatta görüştük, ve duygularımın nasıl da bitmiş olduğunu gördüm. zaten benim için duygu değerini yitirmişti, sadece bir insan olarak değerliydi gözümde. ama görünce daha iyi anladım ki zerre kadar bişey kalmamış içimde. ama öbür hanzo dönmedi. dönmez tabii. hala bıraktığı yerdeyim neden dönsün. ciğersiz!
kesinlikle katılmıyorummm.... 3 sene oldu ama dönmedi:)) hem de rüyalarımda hep dönüyo olduğunu görmeme rağmen
Slm kizlar, hiç umadiginiz anda beni sil, istemiyorum seni diye eski erkek arkadasi olan geri dönüs yapmak istedi mi ?