- 20 Mayıs 2011
- 1.425
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ay sonra geldi mesaj attı şimdi
İnanın bana nasıl dönsün istiyosanız dönüncede o kadar keşke diyosunuz
Keşke dönmeseydi
Ben napıcam şimdi !
Cevap versen bir türlü vermesen ....
Yani kısaca dönse bile eğer sizden bir halt olmıcağını biliyosanız daha fazla üzlürsünüz benden söylemesi
Hiç öyle içiniz falan da soğumuyo daha beter oluyor
kızlar bende 3 ay önce ayrıldım sevgilimden 3 ay boyunca hiç arayıp sormadım onu geçen hafta facebooktan arkadaslık isteği göndermiş reddettim ama içim çok tuhaf oldu tam unuttum derken yeniden basa döndüm bugünde facebooka yeni resimler koymuş herkese açık yapmış resimlerini normalde asla yapmaz böyle şeyler kızın biride yorum filan yapmış görünce dayanamadım ağladım durdum saatlerce içim çok acıyor ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum...
Zamaninda bende de olduu. İstemiyom seni vs diyen adam geri donmeye kalkti guzel bi intikam planindan sora yuz ustu braktim onuu :) cok iyi oldu:)) suan nisanliyim. Allahima binlerce kere sukur ki nisanlimi karsima cikarmis.siz siz olun eskiye donmeyinn kizlar
Ben benimkinin donecegine inanmiyorum cunku cok kesin konustu imkansiz dedi geri donusu olmayan bir yoldayiz dedi o yuzden bir beklentim yok. ama bana cok aci yasatti emeklerime cok yandim.Neyse bogazim dugumlendi yine Allah herseyi gordu zaten tek guvandigim adaleti.