- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.016
Ben artik imaknsiz oldugunu bildigim icin kendi kendimi kandirmiyorum... Baslarda döneceginden cok emindim kafasi karisik beni cok sevdi diyordum simdi Ise bu cümleye kahkahalarla glesim geliyo... Artik o kadar imkansiz ki o Mutlu Mesut hayatina devam ediyo karisi Ile... Ben mutsuz degilim ama eksik hissediyorum.. Bunun artik onunla da alakasi yok tamamen hayatimda birisi olmadigi icin aska Özlem duyuyorum sadece tekrar o ayni ritmi yakalayabilirmiyim aceba... Bakalim zaman gösterecek
Az önce facesine baktım evlilik alışverişlerini yaparken o anlık bir hüzün şu an hiç birşey yok ne kadar çabuk duygu durum değiştiriyorum. Bir de ev gölgede etrafta ağaçlar ve sonbahar beni nedensiz hüzünlendirir birden sanki kimse olmayacak kimseyle olamayacakmışım gibi bir hisse kapıldım Şimdi iyiyim naparsa yapsın ne halt ederse etsin canı cehenneme ahım var üstünde.. Aynen hayatımızda biri olmadığı için eskilere sarıyoruz az önce düşüne düşüne onu anladım:) Hayırlısı bakalım son demlerdir bunlar umarım. Dediğim gibi bazıları aradan 2 3 4 5 sene geçiyor unutmuyor acı yaşıyor aynen ben buna gelemem kesinlikle. Seneye bu zamanlar aklımda bile olmamalı. Çok şükür o hani keskin acı vardı onları geçirdim çoğunluklada gelmiyor aklıma zaten. İŞte şu arada faceye bakmasam :) Birde ilginçtir kızın yazdıklarına tepki veriyorum yani odak noktam o öbürü gelmiyor aklıma.. Bir de reglime bir kaç güncük kaldı:)) Sebebini buldum..
Son düzenleme: