- 30 Aralık 2009
- 22.520
- 87.176
- 40
gögsünü yaptırdıktan sonra kocayı boşamış, öyle anladım benarkdaş evlenmelere doyamadın mı? bi tane daha mı evleneceksin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gögsünü yaptırdıktan sonra kocayı boşamış, öyle anladım benarkdaş evlenmelere doyamadın mı? bi tane daha mı evleneceksin.
Yoo gayet bakımlı hoş kadınlarda aldatılıyor.B
Evet olmuyor bakımsız kadınların eşi kadınları hep aldatıyor ayrıca beni görüşmeye
bu seni ne alakadar ediyor sende yarası olup gocunanlardasın galiba
Aslında hep şöyle derler genelde etrafta evlenmeyenlere karşı “o hiç evlenmemiş çocuk yapmamıs ondan böyle genç ve diri acaba cidden evlilik insanı yaşlandırıyor muSana şu kadarını söyleyeyim, bu kadar güzellik vücut takıntın varsa asıl evlilikten uzak dur
Hamileyim daha doğurmama aylar var o da sağlıklı ilerlerse şimdiden her yanım deforme olmuş gibi hissediyorum. Doktor ayağa kalkmamı bile yasakladı kaç gündür duş bile alamadım.
varil varil su içsem de susuzluktan pörsümüş gibi hissediyorum şimdiden derim çatlayıp kuruyup dökülmeye başladı.
Yani sündüm ve deforme oldum güzel arkadaşım ve daha bu başlangıç
26 yaşındasın daha gez toz eğlen hayatını yaşa be benim arkadaşım 37 yaşında evlendi çocuk da yaptı gayette mutlu o yaşına kadar sünen bir tarafını da görmedim Allahı var taş gibi kadın
Aslında hep şöyle derler genelde etrafta evlenmeyenlereSana şu kadarını söyleyeyim, bu kadar güzellik vücut takıntın varsa asıl evlilikten uzak dur
Hamileyim daha doğurmama aylar var o da sağlıklı ilerlerse şimdiden her yanım deforme olmuş gibi hissediyorum. Doktor ayağa kalkmamı bile yasakladı kaç gündür duş bile alamadım.
varil varil su içsem de susuzluktan pörsümüş gibi hissediyorum şimdiden derim çatlayıp kuruyup dökülmeye başladı.
Yani sündüm ve deforme oldum güzel arkadaşım ve daha bu başlangıç
26 yaşındasın daha gez toz eğlen hayatını yaşa be benim arkadaşım 37 yaşında evlendi çocuk da yaptı gayette mutlu o yaşına kadar sünen bir tarafını da görmedim Allahı var taş gibi kadın
haklısım36 yaşındayım taş gibiyim ne deformesi?Deforme olsa ne olacak evleneceğin adamlarda sonuçta ortada
Haklısın36 yaşındayım taş gibiyim ne deformesi?Deforme olsa ne olacak evleneceğin adamlarda sonuçta ortada
Ay kahkaha ile güldüm yagögsünü yaptırdıktan sonra kocayı boşamış, öyle anladım ben
Bu troll soruydu yıllar öncesine aitKız sen evliymissin zaten
Kuzeninizin arkadaşının bibisinin kızı için yazmadınız mı, şu an çok şaşırdım. Ayrıca o konuyu sildiğiniz için banlanacaksınız.Bu troll soruydu yıllar öncesine ait
Bu yıllar öncesi troll soruydu ilk üye olduğumda açtımKızım sen zaten evliymişsin.
adjkadhdfhdfbhhjbadd
Gebelik hakkındaki konun duruyor be:)
Bir git şuradan.
Yaav he heee..Bu yıllar öncesi troll soruydu ilk üye olduğumda açtım
E bizde patates çuvalı değiliz be ablacım
Hayır benimde vücudum güzel küçükte gösteriyorum ama ilerde evlenmeden deforma olursa diye korkuyorum
gece aklıma geliyor eşime ait olmak istiyorum
Benim anladığım hem bedenen hem ruhen eşime ait olmak istiyorum. Vakit kaybetmeyeyim başkaları ile bir şey yaşamayayım diyorsun ama böyle olmaz ki. Yanlış kişilerle de karşılaşacaksın ki doğru insan için tecrübe kazan. Bir söz var “Hata yapmaktan ziyade hiçbir şey yaşamadığım için pişmanım” diye. Birileriyle görüş buluş konuş dene en azından. İlla evliliğe gitmesi gerekmez yani.Yaşım 26 ama hiç göstermiyorsun diyorlar neyse onu geçtim ben artık evlenmek istiyorum gece aklıma geliyor eşime ait olmak istiyorum güzelim alımlı herkes tarafından beğenilen biriyimde anlamadım hayatıma birini bile alamıyorum ya ne yapayım siz söyleyin tıkandım artık kaldım arkadaşlar birine şans vermezsen olmaz diyor ama ne yapayım şansa değmeyen birilerinede evlenmek iiçin şans verilmez zaten hep yanlış tercihlerim olmuştur solmak istemiyorum tam yaşımdayım arkadaşlar me yapayım o kadar canım yanıyor ki artık evlenip çocuk yapıp evimin kadını olmak istiyorum yaşım geçti sanki diye düşünüyorum ne yapayım lütfen yardım edin hiç iyi değilim. çalıştığım yerde sürekli birilerinin geldiği bir yer nasıl bir erkek evliliğe itilir bilmiyorum kaç yıldır yalnızım canıma tak etti eskiden içimde heycan vardı kıpırtı ama bayadır o heycan gitti elimden aldılar o heycanı yanlış erkekler ondan 3 yıldır neredeyse hayatıma birini almıyorum yani çok flörtü olan biride hiç değilim ne zaman çıkacak evde mi kaldım yaşım 26 sendromlardayım sinirim tepemde evde mi kaldım ben?
Bu troll soruydu yıllar öncesine ait
Hadi ya ciddi misin ?Bu yıllar öncesi troll soruydu ilk üye olduğumda açtım
Yoo gündüzde aklıma geliyor gayetGunduz bir sıkıntı yok galiba
Benim anladığım hem bedenen hem ruhen eşime ait olmak istiyorum. Vakit kaybetmeyeyim başkaları ile bir şey yaşamayayım diyorsun ama böyle olmaz ki. Yanlış kişilerle de karşılaşacaksın ki doğru insan için tecrübe kazan. Bir söz var “Hata yapmaktan ziyade hiçbir şey yaşamadığım için pişmanım” diye. Birileriyle görüş buluş konuş dene en azından. İlla evliliğe gitmesi gerekmez yani.
Bu arada sevgiliniz de olsa evlilik de olsa hiçbir zaman tamamen ona ait olmayın. Kendine ait bir hayatınız, özel alanınız, hobileriniz, çevreniz olsun. Yoksa erkekler nasılsa cepledim bunu diyerek sallamaya boşvermeye başlıyor.Bul
kesiBenim anladığım hem bedenen hem ruhen eşime ait olmak istiyorum. Vakit kaybetmeyeyim başkaları ile bir şey yaşamayayım diyorsun ama böyle olmaz ki. Yanlış kişilerle de karşılaşacaksın ki doğru insan için tecrübe kazan. Bir söz var “Hata yapmaktan ziyade hiçbir şey yaşamadığım için pişmanım” diye. Birileriyle görüş buluş konuş dene en azından. İlla evliliğe gitmesi gerekmez yani.
Bu arada sevgiliniz de olsa evlilik de olsa hiçbir zaman tamamen ona ait olmayın. Kendine ait bir hayatınız, özel alanınız, hobileriniz, çevreniz olsun. Yoksa erkekler nasılsa cepledim bunu diyerek sallamaya boşvermeye başlıyor.
çBenim anladığım hem bedenen hem ruhen eşime ait olmak istiyorum. Vakit kaybetmeyeyim başkaları ile bir şey yaşamayayım diyorsun ama böyle olmaz ki. Yanlış kişilerle de karşılaşacaksın ki doğru insan için tecrübe kazan. Bir söz var “Hata yapmaktan ziyade hiçbir şey yaşamadığım için pişmanım” diye. Birileriyle görüş buluş konuş dene en azından. İlla evliliğe gitmesi gerekmez yani.
Bu arada sevgiliniz de olsa evlilik de olsa hiçbir zaman tamamen ona ait olmayın. Kendine ait bir hayatınız, özel alanınız, hobileriniz, çevreniz olsun. Yoksa erkekler nasılsa cepledim bunu diyerek sallamaya boşvermeye başlıyor.
Mff ne erkeği ya erkek falan değilimAyni simdiki konu gibi yani. Konunun her cumlesi bagiriyor. Erkek olma ihtimalin cok yuksek.