Sosyalim evet ama herkese yüz veremiyorum ya birinim bir hatası beni maffediyorNe güzel bir şey yaşamadım demezsin işte
Sosyal bir insan mısınız?
Ciddi ilişkiler için sakın acele etmeyin özellikle sosyal medyadan uzak durun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyalim evet ama herkese yüz veremiyorum ya birinim bir hatası beni maffediyorNe güzel bir şey yaşamadım demezsin işte
Sosyal bir insan mısınız?
Ciddi ilişkiler için sakın acele etmeyin özellikle sosyal medyadan uzak durun
Evlenmek için evlenme yoksa ömür boyu pişmanlık yaşarsın, evliliğe değecek biri ile ol...Yaşım 26 ama hiç göstermiyorsun diyorlar neyse onu geçtim ben artık evlenmek istiyorum gece aklıma geliyor eşime ait olmak istiyorum güzelim alımlı herkes tarafından beğenilen biriyimde anlamadım hayatıma birini bile alamıyorum ya ne yapayım siz söyleyin tıkandım artık kaldım arkadaşlar birine şans vermezsen olmaz diyor ama ne yapayım şansa değmeyen birilerinede evlenmek iiçin şans verilmez zaten hep yanlış tercihlerim olmuştur solmak istemiyorum tam yaşımdayım arkadaşlar me yapayım o kadar canım yanıyor ki artık evlenip çocuk yapıp evimin kadını olmak istiyorum yaşım geçti sanki diye düşünüyorum ne yapayım lütfen yardım edin hiç iyi değilim. çalıştığım yerde sürekli birilerinin geldiği bir yer nasıl bir erkek evliliğe itilir bilmiyorum kaç yıldır yalnızım canıma tak etti eskiden içimde heycan vardı kıpırtı ama bayadır o heycan gitti elimden aldılar o heycanı yanlış erkekler ondan 3 yıldır neredeyse hayatıma birini almıyorum yani çok flörtü olan biride hiç değilim ne zaman çıkacak evde mi kaldım yaşım 26 sendromlardayım sinirim tepemde evde mi kaldım ben?
Fiziğim falan herseyim güzel ve zayıf fitim zaten genetiğimizde cabuk yaslanma yok ama ben korkuyorumTaşşş ya taş
Kızım sen zaten evliymişsin.Fiziğim falan herseyim güzel ve zayıf fitim zaten genetiğimizde cabuk yaslanma yok ama ben korkuyorum
Profili gizleyince görünmez sanıyor, M A S U M.Kızım sen zaten evliymişsin.
adjkadhdfhdfbhhjbadd
Gebelik hakkındaki konun duruyor be:)
Bir git şuradan.
Mesela ne yaptin kendin icin?Evet ama eşim için birşeyler yapmak istiyorum herzaman kendim için yaptım
konusunu da değiştirmişProfili gizleyince görünmez sanıyor, M A S U M.
Duble M A S U M.konusunu da değiştirmiş
kljkejejhKLe
dur ekliyim Gebeliğe Hazırlık - Acil cevaplarınızı alabilir miyim?
Sevişip hamile kalmaktan korkmuş mesela DEFORMA olur deyü djBFBDFBMesela ne yaptin kendin icin?
Cocuk, tum kadinlarin bildigi ama ben yandim herkes yansin seklinde sir gibi gizledikleri, en buyuk fiziksel ve mental deformasyon araciCocuk olunca vucut deforme mi oluyormus?
Ahahahaha sesli guldum, deforma olmasin dogurmasin. Mumkunse hic uremesinSevişip hamile kalmaktan korkmuş mesela DEFORMA olur deyü djBFBDFB
Deforma ne la
Benim salak bir akrabam evlenmek isteyene SEN ÖTMÜŞSÜN derdi. Aklıma o geldi. İlk defa hak verdim kadına. Ötmek demek bu oluyor sanırım ajajsjshsjgece aklıma geliyor eşime ait olmak istiyorum güzelim alımlı herkes tarafından beğenilen biriyimde anlamadım hayatıma birini
he bir de 2022 yılında bekar bacımız gögüs estetiği olmuş.Ahahahaha sesli guldum, deforma olmasin dogurmasin. Mumkunse hic uremesin
bi sevişsen geçecek sanki
Mastürbasyon sjsjsjsMesela ne yaptin kendin icin?
konusunu da değiştirmiş
kljkejejhKLe
dur ekliyim Gebeliğe Hazırlık - Acil cevaplarınızı alabilir miyim?
Kuzeni mi diyorsun açık ol ?Kesin onun konusu değildir tanıdığındır
Tabi, komşusunun gelininin dayısının kızı için açmıştır konuyu, siz de..Kesin onun konusu değildir tanıdığındır