- 8 Ocak 2024
- 86
- 31
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımki vision marka eczaneden aldım bunu verdiler internette bıraz araştırdım iyi mi diye ama pek bir bilgiye ulaşamadımArkadaalar lutfen kullandiginiz gebelik testi markalarıni da yazarmisiniz en azindan dogruu sonuc cikartani biliriz
Rahbim hayırlısı ile sana ve tüm isteyenlereBende suanda vision gebelik testi var 18 yilllik evliyim cocuk olmadi her ay umuitla bekliyorum ve test yapiyorum suphelendigim aylarda artik yaklasti gibi hissediyorum olacak bizkmkide Rabbim hayirlisiyla nasip etsin bizlere tümm isteyenlere versin
Var gibii ama baaka testle tekrar dene hepsinde cikması lazım yada erkrn gebelik testii al onda mutlaka çikar pozitifarkadaşlar bana da bakarmısınız pozitif mi silik çizgi çıktı ilk 5dakikada
Tamamdır bir de öyle yapacağım çok teşekkür ederimVar gibii ama baaka testle tekrar dene hepsinde cikması lazım yada erkrn gebelik testii al onda mutlaka çikar pozitif
Bize bildir sonucu canım Allah sevindirsin seniTamamdır bir de öyle yapacağım çok teşekkür ederim
Hayirli olsunBugün ilk idrarla yapmadığım sonuç bu şekilde ama geçen ay kimyasal yaşadım hastalığım gelmedi henüz yine aynı şeyi yaşamaktam korkuyorum
Bugün ilk idrarla yapmadığım sonuç bu şekilde ama geçen ay kimyasal yaşadım hastalığım gelmedi henüz yine aynı şeyi yaşamaktam korkuyorum
Hayirli olsun pozitif duruyor aksam yine yap ve 2 yarin tekrarla daha koyulastigini goreceksin saglikla kucagina aldirsin AllahımCuma günü regl günüm 3 gün var test sonucum bu şekilde yaşayan yorum yapabilir mi
2 gun sonra yine yaptir 2 kat fazla yuselmesii lazim saglikli gebeliksese suan gayet iyi bir değerKızlar regl günüm cuma bugün test yaptırdım 88.3 çıktı sizce az mı normal mi
Çok teşekkür ederimm inşallah inşallah2 gun sonra yine yaptir 2 kat fazla yuselmesii lazim saglikli gebeliksese suan gayet iyi bir değer
Hayirlı olsun saglikli gebelik olsun aminKızlar regl günüm cuma bugün test yaptırdım 88.3 çıktı sizce az mı normal mi
Canım inşallah inşallaaahHayirlı olsun saglikli gebelik olsun amin
Tekrar test yaptiniz miBenımki vision marka eczaneden aldım bunu verdiler internette bıraz araştırdım iyi mi diye ama pek bir bilgiye ulaşamadım
Evet yaptım şu şekilde çıktı ikincisi deTekrar test yaptiniz mi
Farkli marka ile.mi yaptiniz ve ilk 5 dakikada mi ciktiEvet yaptım şu şekilde çıktı ikincisi de
Hadi hayirli güzel haberler ver bize bekliyorumAynı marka ve sanırım bi 5 6 dk da çıktı fakat testın üzerinde 15dk kadar cıkabılır yazıyordu bir de bugün farklı bir marka test aldım eczaneden akşam onu yapıcam
Akşam yapınca haber veririm inşallahHadi hayirli güzel haberler ver bize bekliyorum