- 13 Mayıs 2010
- 745
- 306
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde adetten 2 gün önce kan değerim 23 dü ilaçlar kullanıyordum hamile olduğumu bilmiyordum kimyasal gebelik olabilir mi2 gun sonra yine yaptir 2 kat fazla yuselmesii lazim saglikli gebeliksese suan gayet iyi bir değer
Oncesibiicnniyi bir değer sonra tekrar yaptirin 2 ginde bir 2 kat yukslemesi lazimm saglikli gebelik icinMerhaba benimde adetten 2 gün önce kan değerim 23 dü ilaçlar kullanıyordum hamile olduğumu bilmiyordum kimyasal gebelik olabilir mi
10.gunde kanda kacti idrardami gördünızSıfır çıktıgında adetimi 8 gün geçmişti pozitifi 10. Günde gördüm
İdrarda gördüm10.gunde kanda kacti idrardami gördünız
Merhaba canım sende sonuş ne oldu? Yumurtlamanın 9 cu gününde ben de yaptım aynı seninki gibi oldu hemen çıkmadı bir kaç saat sonra bir bakayım dedim aynı böyleydi.Bir de bu testten 4 tane vardı üçünde de kuruma çizgisi hiç çıkmadı bu beni şaşırttı o yüzden
Adetten 8 gün sonra kan degerin kactı tamnolarak benimki 7 gunnsonra 0.100 ciktiİdrarda gördüm
Benimki kanda 7 gün sonra 0.100 ciktii acaba diye ümitleniyorumİdrarda gördüm
Bide belirtin varmiydii hamielikİdrarda gördüm
Evet akıntım vardı kasıklarımda kramp vardıBide belirtin varmiydii hamielik
Bendede var drdiklerin gogüs agrim yok sadeceEvet akıntım vardı kasıklarımda kramp vardı
Göğüs ağrısı bende de yoktu canım sadece bu söylediklerim vardı heveslendirmek istemem tabi ama bekle biraz istersenBendede var drdiklerin gogüs agrim yok sadece
Valla ikiside kırmızı renkte olması gerekiyor istersen testini başka bir markadan tekrarla canım hani azda olsa kırmızılık olmalıİkidir testim bu sekilde beyaz cikiyor digeride kuruma cizgisi , açık sarı akintim var goguslerimde dolgunlk hissi var kaisklarim kramp giriyo yorumlarmsnz
Maalesef regl oldum canım bu ay deniyoruz bakalım ovülasyon takibi yapıyorumMerhaba canım sende sonuş ne oldu? Yumurtlamanın 9 cu gününde ben de yaptım aynı seninki gibi oldu hemen çıkmadı bir kaç saat sonra bir bakayım dedim aynı böyleydi.
Inan mucize olur 18 yill sonra 43 yasindayim ve 3 4 aydir bu sekilde gecikti adet ilk defa yasiyorumGöğüs ağrısı bende de yoktu canım sadece bu söylediklerim vardı heveslendirmek istemem tabi ama bekle biraz istersen
Kan testi yaptirnmii kac ciktii idrarda pozitifi gorunceGöğüs ağrısı bende de yoktu canım sadece bu söylediklerim vardı heveslendirmek istemem tabi ama bekle biraz istersen
Evet yaptırdım 48 çıktı sonra 112ye yükseldi öyle emin olduk çok yeniydiKan testi yaptirnmii kac ciktii idrarda pozitifi gorunce