valla bende kuduruyorum stresten ama normalde hiç adetim gecikmez yanı adetimden anlısılır ztn olup olmadığı bugun daha bir gün geciktihadi ya. ben olsam salıyı bekleyemez meraktan kudururdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende kuduruyorum stresten ama normalde hiç adetim gecikmez yanı adetimden anlısılır ztn olup olmadığı bugun daha bir gün geciktihadi ya. ben olsam salıyı bekleyemez meraktan kudururdum
Ben olsam kaset testlere devam ederim. Çizgi koyulaşacak mı bakarım. Sonuçta salıya daha çok var.valla bende kuduruyorum stresten ama normalde hiç adetim gecikmez yanı adetimden anlısılır ztn olup olmadığı bugun daha bir gün gecikti
haklısın bende öyle yapmayı düşünüyodumBen olsam kaset testlere devam ederim. Çizgi koyulaşacak mı bakarım. Sonuçta salıya daha çok var
Sonuçtan bizide haberdar edinhaklısın bende öyle yapmayı düşünüyodum
Canım seni hep görüyorum ve testimi anlicağını düşünüyorum foto bırakicam bi bakar mısınbu test bariz pozitif sağlıkla kucağınıza alın
Ne kadar beklediler kuruma çizgisine benziyorCanım seni hep görüyorum ve testimi anlicağını düşünüyorum foto bırakicam bi bakar mısın
Test yapıp yatmıştım ilk beş dk baktım bişey çıkmadı uykuluydum dikkat etmedim uyandığım da 2-3 saat sonra böyleydiNe kadar beklediler kuruma çizgisine benziyor
Bir de bu testten 4 tane vardı üçünde de kuruma çizgisi hiç çıkmadı bu beni şaşırttı o yüzdenNe kadar beklediler kuruma çizgisine benziyor
TabikiSonuçtan bizide haberdar edin
Var canım hayırlı olsunİki ayrı test İkinci testeki tırnağım çarptı
Merhaba anlamadım da 4 tane mi yaptın test sadece biri mi öyle çıktıBir de bu testten 4 tane vardı üçünde de kuruma çizgisi hiç çıkmadı bu beni şaşırttı o yüzden
Merhaba aynı testten 4 tane vardı üçünü farklı farklı günlerde yaptım net bir şekilde negatif çıkıyordu, saatler sonra kontrol ediyordum hiç kuruma çizgisine denk gelmedim onu demek istedim. O yüzden kafam karıştıMerhaba anlamadım da 4 tane mi yaptın test sadece biri mi öyle çıktı
Böyle silik çizgi çıkınca umutlandım yaMerhaba anlamadım da 4 tane mi yaptın test sadece biri mi öyle çıktı
O zmn yüksek ihtimalle olabılır bence fotoğrafda da bellı oluyo zaten silik inşAllah vardırMerhaba aynı testten 4 tane vardı üçünü farklı farklı günlerde yaptım net bir şekilde negatif çıkıyordu, saatler sonra kontrol ediyordum hiç kuruma çizgisine denk gelmedim onu demek istedim. O yüzden kafam karıştı
Adetin geçtimi cnmBöyle silik çizgi çıkınca umutlandım ya
İnşAllah cnmVar canım hayırlı olsun
Testin nasıldı peki???Canım ben adete 6 gün kala öğrendim 27 beta ile
Yarın sabah tekrar yapın ilk idrarla. İlk 10 15 dakika çok önemliCanım seni hep görüyorum ve testimi anlicağını düşünüyorum foto bırakicam bi bakar mısın
Ben test yapmadım adet günü gelince yaptım bi tek oda hala siliktiTestin nasıldı peki???