- Konu Sahibi kelebekkkkkk
İnşallah vardır teşekkür ederimVar bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardır teşekkür ederimVar bence
İlki idrarla mı yaptın, bir de ovülasyon takip ediyor musunİnşallah vardır teşekkür ederim
İlk idrar değil ama 4-5 saatlik beklenen idrarİlki idrarla mı yaptın, bir de ovülasyon takip ediyor musun
Sonucunuz ne oldu benimde aynı bugün böyle çıktı ilk dakikalardaProdpctor marka ile bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ben görmek istediğim için mi görüyorum çok çok silik çizgiyi sizce nasıl? 16 aralık ilk adet tarihimdi 29 aralık ovulasyon testim pikti. Beklenen adet tarihim 16 ocak. Sizce olsa şimdiye çıkar mıydı yoksa değerin daha çok yeni olmasından kaynaklımıdır?
Ertesi sabah Beta hcg kan testi verdim 7.15 çıktı yarın iki katına çıkmış mı diye tekrar kan vereceğimSonucunuz ne oldu benimde aynı bugün böyle çıktı ilk dakikalarda
Aaaa Gözünüz aydın çok sevindim adiniza ayıptır sorması kilonuz varmj bende pcos yüzünden kilo var 93 kiloyum doktor kilo vermedikçe hamile kalman zor diyorErtesi sabah Beta hcg kan testi verdim 7.15 çıktı yarın iki katına çıkmış mı diye tekrar kan vereceğim
Estf sorabilirsiniz tabi ki Hayır 55-56 kiloyum boyum 1.62 . Olsun Allahtan ümit kesilmez diyetislenle beraber vermeye çalıştınız mı ilerde gebeliktede rahat edersiniz umarım gönlünüzce olur her şeyAaaa Gözünüz aydın çok sevindim adiniza ayıptır sorması kilonuz varmj bende pcos yüzünden kilo var 93 kiloyum doktor kilo vermedikçe hamile kalman zor diyor
Bilmiyorum canım biraz daha bekle bence çok erken test yapmışsın. Benim 2 ocak pik 4 ocak çatlama oldu . Ben gecikmeyi bekliyorum yoksa stresten gecikme yaşarsın akılına bırak elinden geleni yapmışsın. Gerisi Allaha emanet. Biraz daha sabırBeni tedirgin eden daha pik gününe 9 gün oldu bu kadar erken çıkar mı ki
Diyetisyenle verdim surekli geri aldım bıktım artık diyim yani bilmiyorum bu sefer oncomed marka ayni sizinki gibi çıktı ama sevinemiyorum da bi kaç öyle çıkıp gidip kan vermiştim sonuç hüsrandı simdide öyle olur diye korkuyorum iyice pembe iki çizgi görene kadar kan veremiycem sanirim birde reglinize kaç gün varken öğrendiniz benim 5 gün var regleEstf sorabilirsiniz tabi ki Hayır 55-56 kiloyum boyum 1.62 . Olsun Allahtan ümit kesilmez diyetislenle beraber vermeye çalıştınız mı ilerde gebeliktede rahat edersiniz umarım gönlünüzce olur her şey
Sağol canım öyle yapacağımBilmiyorum canım biraz daha bekle bence çok erken test yapmışsın. Benim 2 ocak pik 4 ocak çatlama oldu . Ben gecikmeyi bekliyorum yoksa stresten gecikme yaşarsın akılına bırak elinden geleni yapmışsın. Gerisi Allaha emanet. Biraz daha sabır
Haberleşiriz canım. Beraber öğrenelimSağol canım öyle yapacağım
İnşallah hadi bakalım ikimizde kanda pozitifi görelimHaberleşiriz canım. Beraber öğrenelim
Ben daha hiç test yapmadım ama aşırı ağrım varİnşallah hadi bakalım ikimizde kanda pozitifi görelim