• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİLİK ÇİZGİ ACİK BAKAR MISINIZ???

Prodpctor marka ile bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ben görmek istediğim için mi görüyorum çok çok silik çizgiyi sizce nasıl? 16 aralık ilk adet tarihimdi 29 aralık ovulasyon testim pikti. Beklenen adet tarihim 16 ocak. Sizce olsa şimdiye çıkar mıydı yoksa değerin daha çok yeni olmasından kaynaklımıdır?
Sonucunuz ne oldu benimde aynı bugün böyle çıktı ilk dakikalarda

Aaaa Gözünüz aydın çok sevindim adiniza ayıptır sorması kilonuz varmj bende pcos yüzünden kilo var 93 kiloyum doktor kilo vermedikçe hamile kalman zor diyor
Estf sorabilirsiniz tabi ki Hayır 55-56 kiloyum boyum 1.62 . Olsun Allahtan ümit kesilmez diyetislenle beraber vermeye çalıştınız mı ilerde gebeliktede rahat edersiniz umarım gönlünüzce olur her şey

Beni tedirgin eden daha pik gününe 9 gün oldu bu kadar erken çıkar mı ki
Bilmiyorum canım biraz daha bekle bence çok erken test yapmışsın. Benim 2 ocak pik 4 ocak çatlama oldu . Ben gecikmeyi bekliyorum yoksa stresten gecikme yaşarsın akılına bırak elinden geleni yapmışsın. Gerisi Allaha emanet. Biraz daha sabır🌸💓💓

Estf sorabilirsiniz tabi ki Hayır 55-56 kiloyum boyum 1.62 . Olsun Allahtan ümit kesilmez diyetislenle beraber vermeye çalıştınız mı ilerde gebeliktede rahat edersiniz umarım gönlünüzce olur her şey
Diyetisyenle verdim surekli geri aldım bıktım artık diyim yani bilmiyorum bu sefer oncomed marka ayni sizinki gibi çıktı ama sevinemiyorum da bi kaç öyle çıkıp gidip kan vermiştim sonuç hüsrandı simdide öyle olur diye korkuyorum iyice pembe iki çizgi görene kadar kan veremiycem sanirim birde reglinize kaç gün varken öğrendiniz benim 5 gün var regle

Bilmiyorum canım biraz daha bekle bence çok erken test yapmışsın. Benim 2 ocak pik 4 ocak çatlama oldu . Ben gecikmeyi bekliyorum yoksa stresten gecikme yaşarsın akılına bırak elinden geleni yapmışsın. Gerisi Allaha emanet. Biraz daha sabır🌸💓💓
Sağol canım öyle yapacağım🌸

Back