• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Days doctor erken gebelik testlerime bakar mısınız

Koyu kahverengi kan geldi sanırım adet oluyorum. 😞 birdahaki aya kısmet
Yaa şimdi gördüm bu yazdığınızı . Üzülme diyemiyorum bende 3 senedir bekliyorum insan üzülmüyorum dese yalan umudun kırılıyor ama inanıyorum bu sabrımızın mğkafatını en hayırlı şekilde alıcaz 🥹

Yaa şimdi gördüm bu yazdığınızı . Üzülme diyemiyorum bende 3 senedir bekliyorum insan üzülmüyorum dese yalan umudun kırılıyor ama inanıyorum bu sabrımızın mğkafatını en hayırlı şekilde alıcaz 🥹
Demek ki zamanı değilmiş. Bende 5 yıllık evliyim ama daha son 1 yıldır düşünüyorum geçen ay yumurta takibi yapıldı klomen ile ilk defa bu ay ara verdi doktor birdahaki ay tekrar gideceğim 🌸🌸

Demek ki zamanı değilmiş. Bende 5 yıllık evliyim ama daha son 1 yıldır düşünüyorum geçen ay yumurta takibi yapıldı klomen ile ilk defa bu ay ara verdi doktor birdahaki ay tekrar gideceğim 🌸🌸
Tabiki vakti gelince bizim de kucağımız dolacak inşallah 🥹 bende 3 ay kullandım klomen çok fazla yumurta oluşmasına rağmen gebelik olmadı şimdi 1 ay ara verdik aşılamaya geçeceğiz inşallah gerek kalmaz 🥹

Tabiki vakti gelince bizim de kucağımız dolacak inşallah 🥹 bende 3 ay kullandım klomen çok fazla yumurta oluşmasına rağmen gebelik olmadı şimdi 1 ay ara verdik aşılamaya geçeceğiz inşallah gerek kalmaz 🥹
İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde olur. Klomen de doktorum toplamda 3 kere kullandıracak diye konuştuk. 1 ay ara verdi birdahaki ay 2. Kullanışım olacak

Adetin 5. Günü başlıyordum sabah akşam 1 tane yani 5 günde 10 tane toplamda kutu bitiyordu sonra 2 3 gün sonra doktora gidiyordum yumurta takibi için
Bende aynı kullandım ama bana 1 bile fazla geldi yarım kırarak kullandım son ay sonuç yine negatif çok fazla yumurta oluyor aşılama nasıl geçecek bilmiyorum

Back