• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİLİK ÇİZGİ ACİK BAKAR MISINIZ???

kelebekkkkkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
378
111
18
26
Prodpctor marka ile bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ben görmek istediğim için mi görüyorum çok çok silik çizgiyi sizce nasıl? 16 aralık ilk adet tarihimdi 29 aralık ovulasyon testim pikti. Beklenen adet tarihim 16 ocak. Sizce olsa şimdiye çıkar mıydı yoksa değerin daha çok yeni olmasından kaynaklımıdır?

Eklentiler

• IMG_2149.webp
    IMG_2149.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 271
  • IMG_2148.webp
    IMG_2148.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 263
Prodpctor marka ile bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ben görmek istediğim için mi görüyorum çok çok silik çizgiyi sizce nasıl? 16 aralık ilk adet tarihimdi 29 aralık ovulasyon testim pikti. Beklenen adet tarihim 16 ocak. Sizce olsa şimdiye çıkar mıydı yoksa değerin daha çok yeni olmasından kaynaklımıdır?
Bence yok umarım yanılırım 🙏 hakkınızda hayırlısı olsun gerçi adet tarihinize daha varmış bi kaç gün sonra tekrarlasanız daha sağlıklı olur

Bence yok umarım yanılırım 🙏 hakkınızda hayırlısı olsun gerçi adet tarihinize daha varmış bi kaç gün sonra tekrarlasanız daha sağlıklı olur
Yarın sağlıkocağına gidip kan testi vericem bol yere kendimi ümitlendirmeyeyim diye birde perşembe günü kan testi vermiştim <2.30 negatifi bende dün akşam bir kadeh şarap içtim nasıl olsa negatif diye hala negatiftir diyorum ama içten içe istiyorumda kararaızlığım ortadan kalksın diye kan testi vericem nasıl olsa zaman yaklaştı varsada yoksada orada belli olur diye ilk deneme olunca insan merak ediyor

Çizgi var canım yumurtlamaya göre 14.gün olmuş varsa kanda da çıkar başka bir testle deneyin yada direk kan verebilirsiniz

Ben de böyle öğrendim
İsterseniz bi kan verin ya da başka marka ile yeniden deneyin
Daha yenidir zaten o yüzden silik çıkar eğer varsa

Ben de böyle öğrendim
İsterseniz bi kan verin ya da başka marka ile yeniden deneyin
Daha yenidir zaten o yüzden silik çıkar eğer varsa
Aa peki hangi gün öğrendiniz nasıldı silikliği ve kan testi verdiğinizde değer kaçtı süreç nasılsı bana yardımcı olursanız o kadar mutlu olurum ki♥️

Erken gebelik testinde ilk 10 dk önemliymiş. Sonra yanıltabiliyormuş. Kan için de adet gecikmesinden 10 gün sonra öneriliyor. Geç döllenme oldu ise kanda yanıltabiliyor.

Benim açtığım başlık bardı orada anlattım size link sonra 11. Gün silik çizgi görmüşsünüz
Benim açtığım başlık bardı orada anlattım size link atayım 🥰
Teşekkür ederim çok çok açıklayıcı olmuş benim döngüm 28 değil 16 aralıktı 16 ocakta bekliyorum adetimi. Siz yumurtlamadan sonra 11. Gün silik çizgi görmüşsünüz ben 14. Gün gördüm o yüzden pek umudum yok çıksa 11. Gün bende de çıkardı değil mi?

Teşekkür ederim çok çok açıklayıcı olmuş benim döngüm 28 değil 16 aralıktı 16 ocakta bekliyorum adetimi. Siz yumurtlamadan sonra 11. Gün silik çizgi görmüşsünüz ben 14. Gün gördüm o yüzden pek umudum yok çıksa 11. Gün bende de çıkardı değil mi?
29 aralıkta pik oldu da kaçında çatladı
Pikten sonra silik çıkarsa çatlamış demek
Çatlamayı baz alın

29 aralıkta pik oldu da kaçında çatladı
Pikten sonra silik çıkarsa çatlamış demek
Çatlamayı baz alın
Hiç bilmiyorum ki piki gördüm o gün değerlendirmiştik o gün 01.30 da değerlendirdik merak edip bakmıştım 18.30 da ovulasyon pikti. Çocuk için ilişki olmasın dedim çatlamayı takip etmedim attım çöpe testleri

Konu 'Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim'
Femara ile gün gün hamilelik belirtilerim

Burada gün gün anlattım 🥰 yumurtlamadan sonraki 11.gündü öğrendiğimde
Teşekkür ederiz canım darısı başımıza inşallah femeradan öncehamile kalmamışmıydın? Bir de ilk kullandığında kaldın mı o ilaca kullanana kadarki süreçte neler yaptın acaba takviye vitamin vs olarak

Teşekkür ederiz canım darısı başımıza inşallah femeradan öncehamile kalmamışmıydın? Bir de ilk kullandığında kaldın mı o ilaca kullanana kadarki süreçte neler yaptın acaba takviye vitamin vs olarak
Omun da linkini ekleyeyim 😅
Hayır ilk hamileliğimdi femara ile.
Daha önce gebelik yaşamadım.
Ama ben biraz da kafada bittiğine inanıyorum herşeyin. Çünkü hamile kaldığım ay kurban bayramıydı ve memlekete gitmiştik. Temizlik,misafir,gezme,bayramlaşma derken aşırı yoruluyordum aklıma bile gelmiyordu. Kendinize bi uğraş bulun,evde durmayın,kafadan atın. Bunca zaman atamadığıma yanıyorum.

O süreci anlattığım bi başlık daha vardı.
Onun da linkini ekliyorum şimdi.

Konu '1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim🙏🏼'
1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim🙏🏼

Omun da linkini ekleyeyim 😅
Hayır ilk hamileliğimdi femara ile.
Daha önce gebelik yaşamadım.
Ama ben biraz da kafada bittiğine inanıyorum herşeyin. Çünkü hamile kaldığım ay kurban bayramıydı ve memlekete gitmiştik. Temizlik,misafir,gezme,bayramlaşma derken aşırı yoruluyordum aklıma bile gelmiyordu. Kendinize bi uğraş bulun,evde durmayın,kafadan atın. Bunca zaman atamadığıma yanıyorum.

O süreci anlattığım bi başlık daha vardı.
Onun da linkini ekliyorum şimdi.

Konu '1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim🙏🏼'
1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim🙏🏼
çok tatlısın canım inşallah pozitif halin bize de yansır hamile kalıp doğururuz senin gibi. verdiğin linki okudum ve kesinlikle haklısın 19mm iken çatlatma iğnesi verilmesi çok yanlış olmuş sonrasında ikinci yanlış olmuş ama sen farkedip kendi doktorun olmuşsun o aşamada, zaten reglin düzene girmiş çatlatma iğnesi gerekli değildi orada, yabancı bir makalede okumuştum sağlıklı bir fetüs için yumurtanın 23 mm olması önemli yazıyordu, ben de yumurtamın büyümeden çatladığını düşünüyorum. Allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğinle sana :*

Son düzenleme:
çok tatlısın canım inşallah pozitif halin bize de yansır hamile kalıp doğururuz senin gibi. verdiğin linki okudum ve kesinlikle haklısın 19mm iken çatlatma iğnesi verilmesi çok yanlış olmuş sonrasında ikinci yanlış olmuş ama sen farkedip kendi doktorun olmuşsun o aşamada, zaten reglin düzene girmiş çatlatma iğnesi gerekli değildi orada, yabancı bir makalede okumuştum sağlıklı bir fetüs için yumurtanın 23 mm olması önemli yazıyordu, ben de yumurtamın büyümeden çatladığını düşünüyorum. Allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğinle sana :*
Çok teşekkür ederim
İnşaAllah herkes istediğine kavuşsun. Ben bu kulübe girmeden önce bu kadar insanın ben de dahil yanıp tutuştuğunu bilmiyordum.
Herkes birbirini anlıyor burada.
Herşetşn zamanı var
Kendimizi de parçalasak zamanı öne çekemiyoruz
Yeter ki sağlıkla olsun
Öyle bir zamanda gelir ki iyi şimdi gelmiş dersin. Şahsen benim öyle oldu. Rabbim herşeyi kararlaştırdı
İnşaAllah çok beklemezsiniz hayırla sağlıkla gelsin pozitif 😍

Benimde testim öyle çok geç gördüm emin değilim yarın adet olmam lazım ağrılarım da var

Back
X