ERKEN YAPILAN GEBELİK TESTİ SİLİK ÇIKMASI

Merhaba, laboquick marka ultra erken gebelik testi yaptım, durum bu, bu ay sadece 3 gün değişik bi regl oldum, ilk gün pembe hafif kanama, sonrası kahverengi ve 3. Gün olmadan bitti adetim, 3 4 gün sonra içime bi şüphe düştü ve bugün testi yaptım, durum bu, sizce hamile olabilir miyim, bu markayı kullanan var mı, güvenilir midir?
O markaya herkes güveniyor ben daha önce kullanmadım. Ama çizgi gayet gözüşüyorüstüne görmüş olabilirsiniz bence kan verin

Eklentiler

• 1000017116.jpg
    1000017116.jpg
    159,4 KB · Görüntüleme: 85
O markaya herkes güveniyor ben daha önce kullanmadım. Ama çizgi gayet gözüşüyorüstüne görmüş olabilirsiniz bence kan verin
Kan verdim 0.2 çıktı, hala laboquick marka kaset testler aynı şekilde ikinci çizgi hafif silik çıkıyor, delircem artık kanda yok ama sürekli test bu şekilde çıkıyor, bir iki test değil yani, acaba kimyasal gebelik mi dedim, ama bi yerden sonra negatife döner, sürekli ikinci çizgi çıkmaz ki

merhaba arkadaşlar dün erken gebelik testi yaptım ve silik çıktı fotoğrafları ekliyorum. belimde ağrı ve ara sıra kasıklarıma batma oluyor. reglime 3 gün var
teste sizde bakar mısınız yanlış mı görüyorum. umutlanmak ta istemiyorum bugün tekrar test yapsam mı
Aynı gebelik testinde days doctor marka ise bende de çizgi çıktı, başka markalarda denedim onlarda da cıktı. Ben hamile kalmakla ilgili sıkıntılarım olduğu için tekrar tekrar yaptım. 3 4 markada 10 15 test yapmışımdır. Son 2 3 gündür yaptıklarımda böyle çıktı, bugün yaptığım çubuk testler harici. Ben hamile olduğuma inanıyorum. Bence sizde de hamilelik olabilir çizgiler çok sonra çıkmadıysa. Başka belirtileriniz var mı? Benim herhangi bi belirtimde yok. Sadece regl olacağım günlerdeki gibi ama çok çok hafif bi ağrı karnımın alt taraflarında hissediyorum ara ara

Back