Kesınlıkle..bır kere her seyden once yalnızlık cok zor..maalesef bu toplumun değer yargılarının ve bu ülkede erkek olmanın nasıl bır sey olduğunun uzmanlar tarafından derınlemesıne ıncelenmesı gerekiyor..de tabı nerde o algı duzeyı?Böyle konu açınca burdakiler hemen gelip amma erkek meraklısısınız diye ahkam kesiyorlar. Ama bu durumu yaşamayan bilemez. Hiç evlenmemiş olsaydım ama yine de evlenemeseydim bu kadar üzülmezdim. Ama bir pisliğin gelip hayatının içine etmesi o kadar üzücü ki. Üstelik ne kadar güzel, genç ve hanımefendi olduğunun bir önemi yok. Toplum hemen yapıştırıyor etiketi, bu boşanmış, şöyle böyle.
Aaa cidden cok sevındırıcı bır duyum bu..hemen araştırmalı oyleyse..sagolasın cnm destegın ıcın..:)Öyle bi düzenleme var evlat edinebilirsiniz bildiğim kadarıyla.Bi araştırın isterseniz
Dilerim her şey istediğiniz gibi olurAaa cidden cok sevındırıcı bır duyum bu..hemen araştırmalı oyleyse..sagolasın cnm destegın ıcın..:)
benim bir akrabam vardı 37 de dul kaldı cocıksuzdu esi öldükten hemen sonra birsürü talibi oldu . o cok girişkendir herkesle arkadas olur . ondanmı bilmem millet tanıdıgı uygun adayları tanıstırıyodu simdi evlendi iki yıl sonra ama hep birileri alip oldu. yani sans var[/Q
Aynen gunumuzde kimseye güven kalmadı..hele bı yastan sonra bu ısler sadece aracı-gorucu ıle olabılırlıge donuyor gıbı..
Ayy bunlar ne güzel ornekler böyle..buradan tebrıklerımı gonderıyorum...Neden olmasın illaki uygun biri sevip sevileceginiz bir evlilik ufukta vardır.. çevremde 2. Evliliğini yapan 35 yaş üzeri çok kişi var.. 40 yaşında arkadaşım evlendi 2.kez.. 41 yaşında da ilk kez anne oldu.. kısmet hersey..
cok tsk..:)Evlat edinme değil de koruyucu aile olabiliyorsunuz bildiğim kadarı ile. Tabi araştırın bir
Gerçekten üzüldüm durumunuza,bence bu dünyadaki en guzel duygu annelik ama Allah evladinda hayirlisini versin, insallah hersey gönlünüzce olurHayat sınavımız hayli cetınmıs bu bır gerçek. kader..
Ins. cnm ıns..hepınızın dualarıyla ıns. amın..:)Gerçekten üzüldüm durumunuza,bence bu dünyadaki en guzel duygu annelik ama Allah evladinda hayirlisini versin, insallah hersey gönlünüzce olur
Yani ailelerin yerinde kim olsa öyle birilerini falan bakmaz.Zaten bir darbe almışsınız ikincisinin vebaline niye girsin millet.Garantisi yokki bu işin.Ya asıl sıkıntı; 2mızın de aılelerımız bızlerın evlenmeyısımızı cok da dert etmıyorlar..oyle bırılerını bakındıkları falan yok..belkı de ısın gercegınde bu yastan sonra evlenmemize de sıcak bakmıyor rısklı goruyorlardır..
Hahh..cok güzel soyledın kardesım bırazda o da var bunların bu kadar cekınmesınde de bu arada olanda bıze oluyo yalnız..2 tarafın da aılesı nasılsa herkes hayatında bı donem yalnız kalacak veya ısteyen her evlı ınsanın da cocugu olmuyo dıye duz bakıyo maalesef..Yani ailelerin yerinde kim olsa öyle birilerini falan bakmaz.Zaten bir darbe almışsınız ikincisinin vebaline niye girsin millet.Garantisi yokki bu işin.
Hahh..cok güzel soyledın kardesım bırazda o da var bunların bu kadar cekınmesındede bu arada olanda bıze oluyo yalnız..2 tarafın da aılesı nasılsa herkes hayatında bı donem yalnız kalacak veya ısteyen her evlı ınsanın da cocugu olmuyo dıye duz mantık bakıyo maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?