- 20 Ocak 2010
- 46.911
- 172.636
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi zorunlualann
-
O zaman bende kocamı sinir edim bana ana avrat küfür etsin resmen tikaindim mesajlardanadam da sakin sinsi ilerliyor.sonunda çıldırtmış olabilir bak.
Aa zorunlu burdaki en ağır eleştirilere bile beğeni atınca ben seni kibar saftirik bişey sanıyodum. O mesaj ne öyle küfürbaz haydo gibimillet normalde manitaya atarlanamayıp burda gelir üyelere atarlanır. Sende tam tersi tüm enerjiyi manitayla atıp bize ponçikmişsin meğer.
Kadın olduğu halde adamı sözlü taciz edip iğrenç erkek leş küfürü ediyo mesajlarda mevcut ama burada 1 senedir yazdıklarımıza aşırı sakin .Ben zerre samimi bulmuyorum.
Açtığı konuların çoğu hayal ürünü
Adam yine de bozmamıs kendini helal olsunAynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş
Yaaa bol entrika desenedaha fragmanı yazdı miss.sen asıl filmi görmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?