Arkadaşlar erkek arkadaşım beni terk etti. Siz haklıydınız. Şu an sığamıyorum hiç bir yere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konularında da bir öz değer sıkıntısı vardı buradaki küfürlü mesajlarda bir özdeğer sorunu bence...Bu adamdan sonra dünyanın en mikemmelll adamını bulsan bile yürümez...sonra ne bahtsızım dersin ama ilişkilere bakışındaki çarpıklığı en önemlisi kendinle olan sorununu halletmelisin...Halletmelisin ki dış dünya ile de mutlu,huzurlu,dengeli olabilesin...

Kendine güvenen,kendine özel alanları olan,önce kendine saygısı olan bir kadınla birlikte olan adam dünyadaki en güzel 100 kadını bile eklese birlikte olduğu bu özellikteki kadından uzaklaşmaz...

Güven sorunu yaşadığın,dengeyi kuramadığın her türlü ilişki bitmeye mahkumdur,arkadaşlık olsun,iş olsun ,flört olsun hepsi...

Burada saat sabaha karsi 6'ya geliyor, kopegim yanima sokulmus uyuyordu Kufurbaz Haydo'yu okuyunca kahkaha attim uyandi cocugummm saskin saskin bana bakiyor:)))

Zorunlu bir insanin duygusal iliskisini devam ettirme motivasyonu 'aksamlari yanima gelirdi, muhabbet ederdik' olabilir mi ya? Yalnizliktan korktugunuz icin olmadik adamlara kendinizi harcatiyorsunuz. Ona harcayacaginiz parayi terapiste harcayin ki tekrar gidip benzer profilde bir iliski yasamayin

Bdv'de erkeklere nadiren hak veririm. Bu da onlardan biri oldu. Adam soğumakta haklı.
Dayanamayacak kadar çok sinirlendiğimde bir çok insan gibi ben de küfür ederim yalnız ağır tahrik altında olmam gerekir, böyle bir mevzu için kendinize şu küfürleri yakıştırıyor musunuz merak ediyorum..

Gelemem der ama paşa paşa gelir şimdi sen üzülüyorsun o rahat çünkü sen onu düşünmeye ve kendini suçlamaya devam ettiğin için bir şekilde onun beynini besliyorsun ne zaman akışa teslim olur aklında atarsın kendine dönersin enerjin değişir paşa paşa gelir hiç merak etme. Gidip te dönmeyen yoktur

Niye kızı ekleyemiyor adam ben onu anlamadım tamam kıskanç olabilirsin, o zaman adam sana terapi al der. Kıskanç olman senin problemin sonuçta, adam niye suçlu sen kıskançsın diye? Ayrıca belli ki böyle bir seviye istemiyor. Ben de ne kadar aşık olursam olayım bu tarz cümlelere katlanmazdım. Ama adam seviyor belli ki, düzelince gel demiş. Ben bu şansı tanımazdım sanırım. Söyleyen olmuştur belki, lütfen kişisel gelişimine özen göster. Kendini sev, ilişkide saygı ve özgürlük kavramını öğren, aşırı kıskançlık problemlerini çöz. Adam seni seviyor, sen de onu seviyorsan tasma takmak yerine özgür bırak o senin yanında kalsın, mutlu olun

Çok eskiden hem mahalleden hemde okul arkadaşım olan bi çocuk vardı. 2 sene önce evlendi. Ben hep karısı ile olan resimleri beğenip hayırlı olsun felan güzel temenniler. Sonra kız bana ağız dolusu küfürler.(eşimle resimlerim yok instagramımda yalnızca kendim ve çocuklarım)
Şok olmuştum. Şimdi sürekli annemin evine gittiğimde görüyorum çok kötü his

Adam yine de bozmamıs kendini helal olsun
O küfürler ne ya?
İnsan gibi anlatamıyor musunuz derdinizi?

Ben şunu anlamıyorum, insanlar bu kadar küfürden hakaretten sonra diyelim ki barıştılar. Nasıl yutuyorlar bu lafları, nasıl hiç söylememiş hakaret etmemiş gibi tekrar sevgili olabiliyorlar? Elele tutuştuğun kişi dün sana ağza alınmayacak küfürler etti, ya da sen ettin. Bugün nasıl tekrar sevgili olunuyor?

Ben arayana kadar aramaz demişsiniz. Arayıp durumu yumuşatmak veya mesaj göndermek için kıvrandığınızı hissediyorum. Yanılıyor muyum?

daha fragmanı yazdı miss.sen asıl filmi görmedin
Yaaa bol entrika desene filmin sonu güzel bitsin ama zorunlu yazsın adamın sonunu sürprizli son istiyooooorukkk Z zorunlualann acıma canım narsist gibi bu adam seni çok yıpratmış çöp gibi düşün at kurtul nefes aldığını hissedeceksin... Vallahi kuş olsam tepesine hallederdim o derece adama kinlendim

Adam sinirden yazarekn harfleri düzgün yazamamış. Yzim sekliniz ,ifadeler cok koti agiziniz dolu dolu söylemiş gibi saygi yok sizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…